Gewoon goed

Goede service, alles wordt perfect op plaats gezet

Geweldige winkel

Goede planten, vers en precies zoals beschreven. Bezorging op tijd en netjes afgeleverd.

Geweldig!

Ik heb 2 hortensia boompjes op stam besteld, potgrond en kleine hortensia's. In 1 woord geweldig. Vol bloemen, zeer goede kwaliteid en echt keurig verpakt alles. Voor het bestellen goed overleg gehad via de mail, ik kreeg zelfs foto's opgestuurd. Erg behulpzame mensen die zeer goed advies geven, en snelle levering. Volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen, helemaal Top.

• Snelheid/Levertijd

Keurig op tijd, goed verpakt geleverd. Goed doorwortelde planten.

Kon niet beter wensen.

De rozen die ik had besteld zijn erg mooi. Groeien goed; bezorging ging ook goed. Vriendelijke jongen. Bestel zeker nog eens.

Wederom uitstekend

Recent voor de 2e x een bestelling geplaatst. Wederom van het moment van plaatsten tot leveren, alles uitstekend verlopen.

Goede kwaliteit en service

Een groot assortiment, snelle levering. De planten zijn netjes en zorgvuldig verpakt. Toen een paar van mijn vlinderstruiken niet goed aansloegen kreeg ik direct zonder kosten nieuwe gebracht. Gebruiksvriendelijk website.

• Snelheid/Levertijd

Betrouwbare leverancier met goede kwaliteit planten

De producten en de verpakking zijn van prima kwaliteit, De site zit goed in elkaar, De info bij de producten is uitstekend.

Snel bezorgd

Top bedankt

Ruime keuze aan planten

Over de zaak niets dan goeds

• Snelheid/Levertijd

Tot aan de deur positief

Vanaf de bestelling tot het bezorgen ging naar wens. Chauffeur bezorgde de dozen mooi achter het huis, goed meegedacht.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en uitstekende service

Ik heb al een paar keer iets besteld en ben altijd heel tevreden over de prima kwaliteit van de bomen en de goede service van de firma.

• Snelheid/Levertijd

Hele prettige gemakkelijke en vlotte service Mooie planten direct en vlot thuisbezorgd!

Prima service en mooie planten

Prima service en mooie planten

top geleverd

de goederen komen steeds in goede staat aan.

uitstekend

Uitgebreide site met een hele mooie aanbieding van beschikbare planten. De levering verloopt vlot en snel door hun eigen dienst. De chauffeur is heel vriendelijk en bereid om uw levering te plaatsen waar u wenst. De planten zijn zeer mooi en van uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Kleine planten voor een goede prijs, goed verpakt

Voor onze tuinaanleg hebben we een flink aantal planten besteld. Ze kwamen goed aan, waren goed verpakt en lijken allemaal goed aan te slaan. Zelfs de rozen die kort waren geknipt lopen alweer uit en vormen nieuwe knoppen. Het zijn wel allemaal kleine planten dus ik kan niet wachten tot volgend jaar als ze allemaal wat voller worden.

zeer goed

Snel en goed

Supersnelle levering. Goed geprijsd. Prima planten.

Goede kwaliteit

Reeds meerdere malen planten besteld en altijd goede kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goeie levering Planten slaan goed aan en er is een hele ruime keuze. Ook is er deskundig overleg mogelijk.

• Snelheid/Levertijd

Opnieuw een heel goede ervaring.

Ik heb vaker besteld bij Tuinplantenwinkel.nl en net als de vorige keren ben ik heel tevreden. De planten zien er goed uit, zijn zorgvuldig verpakt en de levering is al na een paar dagen.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven.En altijd een goede service.

Helemaal top

Snelle bezorging…. Was niet thuis maar op de afgesproken plek de 84 laurierstruiken neergezet…. Hele mooie kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Perfect, voor herhaling vatbaar.

Prima planten; wijze van verzending zeer goed. Prijstechnisch: concurrerend.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel