Gewoon goed en betrouwbaar

Ik heb een stamroos en wat kruiden besteld bij Tuinplantenwinkel. Het werd snel geleverd en de planten zijn prachtig, sterk en gezond. En dat voor een mooie prijs. Zeker een aanrader dus.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed verpakt en uitstekende bezorging

Op vrijdag besteld, woensdag werd het keurig door eigen mensen bezorgd.

Levering volgens afspraak

Bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling wordt netjes afgeleverd. Vriendelijke bezorging.

Al 4 jaar tevreden

Ruime keuze, makkelijk bestellen en betalen online, levertijd zoals aangegeven

TOPSERVICE

de 2de maal dat ik bestel en telkens weer mooie planten ontvangen.

Zeer goede kwaliteit

De bomen en planten werden netjes bezorgd en zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb de planten nu 2 weken en ze doen het fantastisch.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte goed verpakte levering.

Plantjes waren wel erg in elkaar vergroeid wat het uitpakken en verdelen lastig maakte en beschadigingen oplevert aan de plantjes. Je moest ze echt uit elkaar trekken met alle gevolgen van dien. Verder keurig, hoop wel dat ze nu allemaal aanslaan!

Gewoon top.

Mooie verzorgende planten... Perfecte aflevering in mooie dozen met " lekbak" Goede prijs / kwaliteit U heeft er een enthousiaste klant bij die dit verder verteld. Met vriendelijker groet.

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit voor een goede prijs

Ik was sceptisch om mijn planten via internet te bestellen omdat je toch altijd wil zien wat je koopt, zeker met levende waar. Maar toen ik de doos opendeed zag ik al dat ik een goede keus had gemaakt. Prachtige grassen en mooie maagdenpalm, ik was helemaal blij. Rozemarijn

• Snelheid/Levertijd

Een overzichtelijke website met ruime keuze, Makkelijk te bestellen en de planten worden zorgvuldig ingepakt en geleverd op de plaats van bestemming.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit planten

Dit was de tweede keer dat ik bij tuinplantenwinkel bestelde. De eerste keer was me goed bevallen en nu ook weer. Veel keuze, goede planten, goede prijs-kwaliteit en vriendelijke bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er fantastisch uit

De planten werden met een week bezorgd, maar zagen er fantastisch uit! De doos waren ze zaten was stevig, ik heb jullie al aanbevolen bij meerdere bekenden.

Top kwaliteit

Ik heb eerst in de plaatselijke tuincentra gekeken, maar kon daar niet slagen. Ik heb de gok gewaagd en eens online besteld. Maar wat een mooie boom kreeg ik. Dit overtrof mijn verwachtingen. De boom is op de afgesproken plaats neergezet. Top gedaan. Aanrader

• Snelheid/Levertijd

Prima goed advies snel antwoord en goed verpakte levering

Prima goed advies snel antwoord op vragen en prima verpakte levering

Wederom top!

Al vaker hier besteld en altijd wordt het snel geleverd door vriendelijke chauffeurs, zo ook deze keer. Maandag besteld en woensdag al geleverd. Goede planten en potgrond. Wederom helemaal tevreden.

snelle en nette aflevering

ik geef ze een dikke pluim

• Snelheid/Levertijd

Heel goede kwaliteit planten. Verpakking en bezorging uitstekend

Prachtige planten ontvangen en uitstekende verpakking en bezorging

Goede kwaliteit

Super bedrijf, keurige snelle levering met eigen bezorg dienst, ook goede probleemafhandeling en advisering. Ook hulp bij productrn die niet op de site staan, perfect.

• Snelheid/Levertijd

Prima winkel, goede prijs-kwaliteit en service!

Voor het eerst ooit heb ik als planten fan online bomen gekocht. Best een drempel omdat ik de planten graag eerst wil zien. De bomen waren zeer netjes verpakt en boven verwachting mooi. Met zomerse warmte geplant. Na 2 a 3 dagen dingen ze wat achteruit. Contact gezocht met ze, snelle en vakkundig advies gekregen en na 2 dagen stonden de bomen weer als nieuw! Als iets weer niet in mijn auto past, bestel ik het met gerust hart zeker weer hier! Top!

• Snelheid/Levertijd

Keurig verpakt en met zorg gebracht.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig! Bestellen ging makkelijk. Afhalen bij Neutkens fantastisch!

Bestellen ging makkelijk. Afhalen bij Neutkens fantastisch. Mooie planten, gezellige sfeer en super klantvriendelijk!

Super mooie planten ontvangen

Echt ik was verbaasd, mijn favoriete fluweel hortensia, nergens te krijgen. Hier ontving ik een prachtig exemplaar. En de varens waren ook heel mooi,

Super service en kwaliteit

Grote bestelling geplaatst , snel en vakkundig geleverd, super service , had iets te weinig geleverd gekregen werd binnen korte termijn nageleverd .Zelfs over onnodig afval (inpakmateriaal) word milieuvriendelijk over nagedacht , dit bedrijf zeer aan te bevelen

Ben zeer tevreden

Levering op tijd, goed verzorgd, planten gezond en goed op maat.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie kwaliteit planten

2 mooie xl druiven besteld voor in onze tuin. We zijn er erg blij mee en hopelijk hebben we er jaren plezier van

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel