Correcte afhandeling

Bestelling ging snel evenals afhandeling. Na 2 dagen vond levering plaats. De levering werd keurig op aangegeven plaats aangeboden.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, snelle en perfecte levering

Ik ben zéér tevreden over tuinplantenwinkel.nl Planten van uitstekende kwaliteit. Snelle levering. Planten worden dr chauffeur op de gewenste plek in de tuin geplaatst.

Service

In april bij jullie 7 Liatris 'Alba' besteld. Vorige week bleken alle Liatrissen paarsroze. Na een mailtje werden binnen 2 dagen 7 nieuwe planten geleverd. Wat een service, dank u!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

De planten zijn van goede kwaliteit en de levering is snel. Het enige wat ik kan opmerken als verbeter punt is dat het fijn zou zijn als er een tijdvak op de dag van levering wordt gecommuniceerd.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en prima geleverd. Heel tevreden!

Prima planten en prima geleverd. Heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Hele prettige winkelervaring en fraaie bomen en heesters

100% positief. Met hulp van een vakkundige medewerker twee fraaie bomen geselecteerd in het tuincentrum en ook een paar heesters buiten het beschikbare assortiment besteld. Alle artikelen zijn daarna snel en netjes verzorgt aan huis geleverd.

top bedrijf

tuinplantenwinkel is al een paar jaar onze vaste leverancier van vaste planten zoals rozen. Altijd een prima kwaliteit en altijd geleverd door de eigen bezorgdienst. het ziet er allemaal verzorgd uit. Dus gewoon een aanrader.

In een woord geweldig.

Dit was mijn eerste internet bestelling ooit! Geweldig ,snel en vriendelijk begeleid Kwaliteit en grootte van de planten- 486 st - uitstekend! Levering correct en met een glimlach!, Nu nog de emballage ophalen, maar dat zal beslist goed komen. Een fijne ervaring erbij op mijn 78.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid aanbod, snelle levering, sympathiek geprijsd

Een eerste bestelling gedaan bij tuinplantenwinkel en die ervaring was alleen maar positief te noemen. Hun aanbod is zeer uitgebreid, de kwaliteit van de planten en boom uitstekend en toch heel schappelijk geprijsd, en de levering perfect. Voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Geleverde bomen zou je bij de kweker niet meenemen.

Voor de tweede keer een boom geleverd die krom is vanaf de stam.

Betrouwbaar en kwaliteit

Groot assortiment van goede kwaliteit. Komen afspraken na. Reageren snel. Een heel prettig bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze mooie kwaliteit super service

Mooie site veel keuze goede service netjes verpakt en thuis bezorgd. Helemaal top!

Uitstekende klantenservice

Mooie producten, snelle levering en een uitstekende klantenservice die zelfs in het weekend antwoord geeft.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service

Op zaterdag heb ik diverse planten besteld. Op maandag werd ik gebeld dat ze een bepaalde plant niet konden leveren omdat de kwaliteit niet voldoende was. Daar hebben we samen een alternatief voor gevonden. Op donderdag is alles geleverd, netjes en goed verpakt. Toen ik de zaterdag daarop alles ging planten, bleek een bepaalde plant te missen waar ik 10 stuks van had besteld. Dat kan gebeuren en is geen enkel probleem. Op maandag contact opgenomen en een aanvullende levering werd direct in orde gemaakt. Deze ontving ik direct de dag daarop. Dus zeer tevreden en zeker een aanrader.

Uitstekend!

Tuinplantenwinkel kon de planten die wij in de lokale tuincentra niet aantroffen, wel leveren. Dat ging snel: na een dag stonden ze zorgvuldig verpakt voor de deur (we hadden aangegeven waar ze neergezet konden worden zodat we niet op de bezorger hoefden te wachten). De planten zagen er perfect en fris uit. We hadden nog een vraag waarop de klantenservice snel en adequaat reageerde. Kortom: Tuinplantenwinkel.nl voldoet volgens ons aan alle eisen die je als klant maar kunt stellen. Een aanrader.

Prachtige planten

Bestellen via mijn telefoon was een drama, maar op de laptop geen enkel probleem. Duidelijke beschrijving van de planten op de website, overzichtelijke menu's, goede zoekfunctie. En de planten... helemaal top. Had er 29 besteld om de voortuin opnieuw in te richten. 1 dag na leveren geplant. Nu komen de eerste al in bloei. 1 is er helaas kapot, maar dat komt door die nare slijmspoor dieren en is absoluut niet te verwijten naar de webshop. Absoluut tevreden !

Goede kwaliteit

Producten zijn lekker snel geleverd, en zijn van uitstekende kwaliteit. Alles slaat aan en groeit flink.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en snelle levering

Al verschillende keren een bestelling geplaatst, altijd prachtig planten, alsook een snelle levering en uitstekend ingepakt, zodat er geen schade aan de planten is.

• Snelheid/Levertijd

prima website en prima levering

Alles wat ik bestelde bij tuinplantenwinkel.nl is van zeer goede kwaliteit en de thuislevering verliep ook telkens perfect.

goed ingepakt,snel,

goed bedrijf,netjes en bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Super planten en super service

De planten - rozen en clematissen - zien er prima uit en slaan goed aan. Fantastische service van Patrick nadat ik een fout had gemaakt tijdens het bestelproces. Met zijn hulp had ik de planten toch super snel in huis.

Mooi assortiment, perfecte bezorgservice

Vriendelijke medewerkers, snelle reactie op mails. Goede service als plant of boom niet aanslaat en de bezorger is ook hulpvaardig.

• Snelheid/Levertijd

Veel keus en goede levering

Ik was al eens in de winkel geweest. Maar is voor mij een stukje rijden. Voor 8,95 word het gewoon netjes thuis gebracht. Alles netjes verpakt en vriendelijke chauffeur. Ik ga zeker vaker bij jullie komen.

Geweldige service

Altijd goed goede kwaliteit zeer tevreden

Als vanouds: goed

Mijn tuin ( heel groot) heeft vnl planten van deze zaak. Dat zegt alles, toch. Al meer als 30 jaar klant, live en nu online.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel