Superfijne webwinkel

Fijn bedrijf. Tweede keer dat ik hier bestel en alles weer naar tevredenheid!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige seringenstruiken met mooi wortelgestel en prima verpakt

Vriendelijke bezorger en uitgebreid assortiment. Mooie website ik ga hier zeker vaker kijken voor mooie planten. Ook aanplantgrond was heel fijn.

Goede kwaliteit & goed verpakt

De bezorging van producten ging snel en de planten waar goed verpakt. Paar kleine punten van verbetering: - tijdens het bestellen kwamen er regelmatig producten in de winkelwagen die ik niet bewust had aangeklikt. Uiteindelijk stond er een product in mijn bestelling die ik niet (bewust) had besteld. Dit is uiteindelijk snel afgehandeld - sortering op de website zou beter op populariteit kunnen staan ipv van alfabetisch dit maakt het een stuk makkelijker zoeken - helaas blijft het winkelwagentje niet lang staan. Nadat ik 's middags mijn mandje had gevuld was deze 's avond helemaal leeg en kon ik opnieuw beginnen - Het bezorgmoment zou eerder gecommuniceerd kunnen worden, dit was nu 1 dag van te voren. Een grote verbetering zou een track & trace mogelijkheid zijn die ik bij andere online plantenwinkels heb gehad.

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie & snelle professionele levering

Levering door eigen dienst is een pre. Prijs - kwaliteit top. Perfecte info omtrent het planten en onderhoud van bomen & struiken.

• Snelheid/Levertijd

Goed ingepakt en vlot afgeleverd.

Ik had diverse grote tuinplanten besteld. Ze werden keurig netjes en goed verpakt afgeleverd. Sneller dan ik had verwacht.

Prima service goede kwaliteit

Echt een prima kwaliteit van planten en heel snel en netjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima site om planten te bestellen mits ...

Jammer dat het minimumbedrag €50,00 moet zijn om te bestellen, waar dan ook nog hoge bezorgkosten bijkomen. De planten zijn echter van goede kwaliteit en worden uitstekend verpakt.

goede kwaliteit plantjes

Goede kwaliteit plantjes, goede verpakking en op tijd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Zeer vriendelijk geholpen en correcte snelle levering

Ik wilde nog wat bijbestellen terwijl ik de dag ervoor al betaald had voor mijn bestelling. Dat was geen probleem. Het mailcontact verliep erg vriendelijk en alles werd zeer zorgvuldig ingepakt bezorgd. En ook snel. Precies op de afgesproken plek. Ook handig dat je niet thuis hoeft te zijn.

verrassend

Ik was aangenaam verrast, het bestellen ging eenvoudig, de levering was conform afspraak, alle planten waren prima verpakt en ze doen geweldig.

Prima, alles netjes geleverd

Zeer positieve ervaring. 8 loodkruid planten besteld voor een nette prijs en keurig volgens afspraak geleverd. Ik kom hier zeker terug

Kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit

Roest rozenstruiken, slechte kwaliteit

Ik heb 1 klimroos besteld en 4 struikrozen. Wanneer ze afgeleverd worden is de klimroos prima, maar de 4 struikrozen zien er slecht uit, de bladeren zit vol met geelzwarte vlekken, roest is dat. Wanneer ik dit aangeef wordt gereageerd met dat alle rozen dit hebben en ik moet snoeien en mesten om nieuwe scheuten te bevorderen. Maar deze scheuten zullen ook weer deze roest op de bladeren krijgen. Ik zal moeten wachten tot volgend jaar wanneer er geheel nieuwe bladeren komen. Zeer jammer om zulke slechte rozen te krijgen en ook dat er niet naar een echte oplossing wordt gezocht.

Snel geleverd volgens afspraak

Snelle levering goede kwaliteit planten

Prima geregeld

Snelle en goede levering

Zo besteld en snel geleverd

Superwinkel!

Ik heb voor tuinplantenwinkel.nl gekozen, omdat ik een schaduw tuin heb en zij erg veel schaduwplanten te koop hebben staan, zeker vergeleken andere sites. De site is erg prettig; veel informatie die makkelijk te zien is. De bezorging ging erg goed en de planten waren mooier en groter dan ik verwachtte. Een hele fijne ervaring!

mooie planten, ruime keus

goede ervaringen bij mijn bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl! ruime keus, planten worden goed beschreven, zien er mooi uit bij levering en de bezorgkosten zijn minimaal.

Ruime keuze, goede kwaliteit

Duidelijke website met fijne filters en goede product omschrijvingen. Planten werden keurig bezorgd en doen het goed in de tuin.

Mooie planten, goed verpakt

Heel goede kwaliteit en goed verpakt zodat er geen kans op uitdroging is. Ben erg blij met mijn planten!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, geen goede regeling voor levering.

De levering kun je niet zelf bepalen wanneer die komt. Dit is jammer. Je krijg de dag te voren te horen dat ze de volgende komen. Je kunt dan niet altijd regelen dat je thuis bent. Dit vindt ik als je planten besteld niet fijn. De planten zijn goed. En de aarde word netjes aangeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Super ervaring - echte aanrader!

Zeer vlotte service en zeer mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goed verpakt geleverd

Bestellen via de website gaat makkelijk. Groot assortiment. De planten komen goed verpakt aan.

zeer goed

zeer goed

Heel blij ermee

Mooie collectie planten, goed verpakt, ze doen het heel goed, erg blij mee. Ik ga zeker meer bestellen

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel