Zeer zeer tevreden

Kwaliteit van de planten : mooi en verzorgd. Snelle levering, ook in België. Voor al je planten, één adres : Tuinplantenwinkel.nl

perfect

ruime keuze, mooie planten, snelle levering, goede service als er toch iets mis gaat

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging en goede kwaliteit planten

Wij hebben nu drie keer besteld en de prijs en kwaliteit van de planten onderscheidt zich op een positieve manier van concurrenten. Het aanbod is heel breed en bezorging met de eigen bezorgdienst is netjes.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

Bestelling werd na 3 werkdagen bezorgd. Planten waren netjes verpakt en de bezorger heeft ze neergezet op de gevraagde plaats. Planten zijn van uitstekende kwaliteit! Tevreden klant.

Netjes aangeleverd, geen opmerkingen

Tevreden

Prima klantenservice

Uitstekende kwaliteit

We hebben inmiddels meerdere keren planten besteld. De prijs/kwaliteit is uitstekend. Levering is keurig ingepakt. Wij zijn erg tevreden!

kwaliteit op tijd

6 rozen besteld een week later bezorgd goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Levering op de afgesproken datum en alles netjes verpakt. Geen gezoek in kassen en tuincentra, alle eigenschappen van de planten vermeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

echt goede kwaliteit

planten zijn van heel goede kwaliteit, de eigen bezorgdienst is ook top. en natuurlijk de keuze

prima vriendelijke levering

goede service ,planten top en goed ingepakt .

Je ziet wat je krijgt.

Je ziet wat je krijgt, bij de tuinplantenwinkel. Ik heb het dan wel over het zomerseizoen, dan bestel ik het liefst de planten omdat ik dan sowieso goed kan zien hoe het er voor staat in de borders. Wij hebben een hele grote border dus er zijn veel planten nodig. Op een enkele plant na, die het niet gehaald heeft, groeien de planten die ik hier gekocht heb, goed. Ik vraag me af of ik een verzoek kan indienen als ik op zoek ben naar een bepaalde plant, niet een exotische maar een net even andere Leucanthemum (de maximum) of Helianthus (de giganteus).

• Snelheid/Levertijd

leuke prijzen, mooie planten, netjes geleverd

Een keer of 3 besteld al, planten netjes verpakt en bezorgd door eigen bezorgdienst. Zeer tevreden over tuinplantenwinkel.nl

Zeer slechte planten.

Totaal 6 planten gekocht bij Tuinplantenwinkel.nl 1 x Salix integra 'Hakuro Nishiki' op stam die los in de pot zat en gewoon omviel. 2 x Hypericum 'Miracle Blossom' die goed waren zagen er jong en fris uit vol in blad. 2 x Hypericum 'Miracle Pistache' wat oude planten zijn die vol snoeihout zitten en zeker aan de onderkant totaal geen blad meer had alleen dood snoeihout. Zagen er uit als zeer oude planten die al heel vaak gesnoeid waren en totaal geen bloemetjes hadden alleen hier en daar een besje. 1 x Hypericum 'Miracle Marvel' eigenlijk precies hetzelfde als de Hypericum 'Miracle Pistache' oud en in slechte staat. Voor ons nooit geen planten meer van dit bedrijf de planten zijn over het algemeen van zeer slechte kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en vriendelijke bezorging.

De bezorger bracht de zware plant netjes naar zijn plaats op ons terras.

Aanrader !!!

Mooie webwinkel,aardige chauffeur,planten goed verpakt. Top !!!

Wederom uistekend

In het verleden al coniferen en beukenhaag afgenomen, nu bij het inrichten van de tuin van onze nieuwe woning nu vaste planten besteld. Ook nu weer duidelijke én snelle communicatie, vriendelijke bezorger en netjes verpakt. Tuinplantenwinkel is een echte aanrader met nette prijzen.

• Snelheid/Levertijd

Altijd een uitstekende service en kwaliteit

Ik vind het fijn om altijd mooie planten in een mum van tijd netjes geleverd te krijgen.

Redelijke kwaliteit.

Ik heb een 6 tal rozen besteld. Deze waren goed maar hadden voor mij iets voller gekund. Ik heb ze elk geplant in 80 liter potgrond en tuinturf. Verder vlink bemest. Hopelijk worden het mooie struiken. Verder een goede levering.

Alles was uitstekend

Alles prima en netjes geregeld, en goede informatie in een extra mail.

• Snelheid/Levertijd

Ik adviseer een ieder om bij tuinplantenwinkel planten enz te kopen. Heel goede service.

op tijd bezorgd en een heel fijne service.

Zéér tevreden!

Prima shop. Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, vlotte levering door eigen bezorgdienst waardoor er ook zorgvuldig met de bestelde plantjes wordt omgegaan.

Mooie planten, goede service

Mooie planten, goede service

• Snelheid/Levertijd

Alles keurig en netjes geleverd, zoals altijd.

Altijd goede ervaringen met jullie.

• Snelheid/Levertijd

Fantastisch, netjes verpakt, snelle bezorging, hele mooie kwaliteit

Overzichtelijke website, goeie keuzes, ook pakketten. Mooie kwaliteit planten, keurig verpakt en ruim ingepakt. Tweede bestelling al onderweg. Ga zo door.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel