Mooie planten!!!

Qua prijs is deze winkel gelijk aan andere winkels maar wat betreft kwaliteit overstijgt tuinplantenwinlel de anderen! Gewoon hele mooie, stevige, gezonde planten die het allemaal goed doen. Vooral de toscaanse jasmijn is een echte schoonheid. Ook snelle bezorgong dus helemaal top!

Snel, keurig verpakt

Keurig netjes bezorgd, nette chauffeurs, en de prijs heel goed, ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Via een collega van jullie bestaan gehoord. Ik woon in Belgie, was al lang op zoek naar bepaalde planten. In Belgie niet gevonden, bij jullie wel. Online besteld en laten leveren door jullie. Netjes verpakt, mooie plantjes en ze doen het allemaal geweldig!

Super mooie plantjes geleverd

Ik had 150 maagdenpalmen besteld. De planten waren allemaal mooi in het groene blad, hadden allemaal uitlopers en hadden allemaal een goede vochtige grond. Vrolijke chauffeuse stond om 9.45 uur voor de deur; was om 5.00 uur vertrokken. Kortom: zeer tevreden!!!

• Snelheid/Levertijd

Goede, gezonde planten, geen schade door transport

• Snelheid/Levertijd

Dit bedrijf kan ik aan mijn vrienden aanbevelen

Eenvoudige internetsite, aflevering zoals aangegeven en zeer snel, en de planten zijn in zeer goede staat. Dit bedrijf krijgt van mij een 9.

• Snelheid/Levertijd

net zoals de vorige keer prima service

Brengen het aan huis , ben je niet thuis zetten ze het op de afgesproken plek. Ideaal. Plantjes allemaal naar tevredenheid.

• Snelheid/Levertijd

Heel goed! Kwalitatief mooie plant en keurige bezorging!

Heel goed!

Geweldige winkel.

De bestelling werd snel bezorgd. Prachtige planten en nog een pluspunt ….. zelf niet sjouwen met de zakken potgrond.

• Snelheid/Levertijd

kwaliteiten en bezorgen is uitstekend

Goed verpakt en de planten zien er uitstekend uit

• Snelheid/Levertijd

volledige info op website, prima kwaliteit en snel en vriendelijk geleverd

Zoals steeds begint mijn zoektocht op de website. Duidelijke en volledige info. De geleverde planten zijn van prima kwaliteit. De levering gebeurde volgens plan en zeer vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie planten/ bomen.

Leibomen besteld. Met de uitgebreide handleiding de bomen geplant, er kan er eigenlijk niets mis gaan. Vorig jaar hortensia’s gekocht ze staan nu weer te stralen in de tuin! Ook de eigen bezorging in één woord TOP.

Mooie plantjes snel geleverd

Goede prijs kwaliteit. Mooie plantjes in stevige dozen en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service zowel voor als na verkoop

De bestelde planten worden tijdig geleverd door de besteldienst. Dit vindt steeds plaats met de nodige zorg, maar ook na verkoop zijn ze vlot bereikbaar voor vragen.

perfect

Mooie frisse producten, erg blij mee!

Betrouwbaar, eenvoudig en stipt

Website is gemakkelijk om te winkelen. Communicatie is direct en duidelijk. Planten zijn keurig verpakt en onbeschadigd en hoeven zelfs niet onmiddellijk geplant te worden. Stipte levering door vriendelijke koerier. Ik ben zeer content.

Prima planten en levering

Planten waren zorgvuldig verpakt in dozen en voldeden aan verwachting. Levering volgens afspraak door zeer vriendelijke chauffeur. Volgend jaar kom ik zeker terug voor nieuwe bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig verzorgde levering van de planten. Chapeau

naast uw levering heb ik bij een collega ook planten besteld omdat deze bij uw bedrijf waren uitgekocht resp. niet voorradig. Deze planten werden door DHL bezorgd. Helaas moest ik constateren dat deze vervoerder de planten door elkaar gehusseld aanleverde. Als ik dit had geweten had ik deze planten niet besteld. Bij een tuincentrum was, je als de planten in dezelfde conditie zouden worden aangeboden , gillend weglopen. Van kwaliteit was was enige kwaliteit sprake meer. Uw verzorgde verzending doormiddel van eigen deskundig vervoer is top!

tevreden

vriendelijke chaffeur was zeer verdienstig heeft de zakken netjes in mijn schuur gestapeld

Snel en goed

Planten worden binnen enkele dagen geleverd. Goed verzorgd

Boven verwachting

Na enkele slechte ervaringen met andere online aanbieders van tuinplanten, was ik sceptisch over tuinplantenwinkel.nl. Het bedrijf heeft mijn verwachtingen echt overtroffen door goede service en, nog belangrijker: planten van goede kwaliteit. Netjes verpakt in een stevige doos met plastic bodem, voldoende bewatert (het was warm) en achtergelaten op de afgesproken plek. Mét briefje voorzien van smiley van de chauffeur in de brievenbus. Het zijn de kleine dingen die het doen :-) Enige opmerking en meer een advies: zoek naar biologisch afbreekbaar materiaal voor de plastic bodem van de doos. Er zijn tegenwoordig goede alternatieven.

Mooie plantjes, snelle levering

Heldere site, vlotte levering en mooie plantjes

• Snelheid/Levertijd

Netjes, snel en een mooie prijs

Wordt snel geleverd. Heeft mooie prijzen en veel keus! Wordt netjes aan de deur geleverd. Goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en prima service! Goede kwaliteit planten.

Goede levering

Goede snelle levering. Planten goed verpakt. Super.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel