Goede producten

Ik bestel altijd bij Tuinplanten winkel. De planten, struiken, bomen van Tuinplantenwinkel groeien als kool. Eigen bezorgdienst is ook erg prettig.

• Snelheid/Levertijd

Alsof je ze zelf ophaalt, zo fris

Ik bestel vaak bij tuinplantenwinkel. Het bespaart zoveel tijd en de planten zijn altijd mooi en fris. De eigen bezorgdienst staat garant voor onbeschadigde planten en struiken.

Prima planten en heel netjes bezorgd

Prima planten en heel netjes bezorgd

Goede service en klantgericht

Goed advies ook na het leveren van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Brede collectie planten en snelle levering

Brede collectie planten van over het algemeen goede kwaliteit en snelle, betrouwbare levering

geweldig

Mooie planten goede prijs aardige chauffeur

• Snelheid/Levertijd

een ruim aanbod van goede kwaliteit planten

gemakkelijk te bestellen via een overzichtelijke en informatierijke website.

Tijdige levering van kwaliteitsspullen

Doen wat beloofd wordt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel en goed bezorgd door de eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en super communicatie

Goede spullen, leveren snel en denken mee. Ook heel fijne en snelle reactie op vragen per mail, gewoon een fijn bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige, stevige planten gekregen.

De rozen op stam zijn prachtig, geuren heerlijk en hebben een mooie kleur. Ik ben fan!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Perfect zoals altijd

Snel geleverd en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en mooie planten. Ik heb hier al vaker besteld en het ziet er altijd goed uit.

Alleen maar positief

Het ruime assortiment, de snelle en goedkope (en vriendelijke) levering. Ik ben fan van deze webshop en raad het aan al mijn mede tuin liefhebbers aan!

• Snelheid/Levertijd

Altijd correct , snel en uitstekende kwaliteit

Al vele jaren klant en zeer tevreden!

Zeer goede service

Duidelijke site, de plant komt aan zoals beschreven. Ook een vriendelijk kaartje in de bus van onze bezorger.

Betrouwbaar en goede planteninfo

Fijne website met veel informatie! Wel effe zoeken wat wat is, mag best een extra kaartje bij de plantjes

Nette levering mooie planten

Mis wel de omschrijving hoe de druif moest planten, moest dit opzoeken via internet bij algemeen omschrijving. Jammer

Meer dan prima!

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi verzorgde planten die op een professionele wijze verpakt en geleverd worden en op tijd!

• Snelheid/Levertijd

Mooie grote planten, duurzaam verpakt in karton en prima bezorgd

Prima bomen

De site is overzichtelijk en geeft voldoende informatie per plant/boom. Bestelproces en informatievoorziening op orde, levering zoals verwacht. De bomen waren netjes verpakt, en zagen er goed uit.

altijd topkwaliteit

steeds gezonde planten nog nooit teleurgesteld geweest

Ik ben zeer tevreden

De planten zien er heel goed uit. Duidelijke website.

• Snelheid/Levertijd

Vlot, flexibel en een fantastische bezorgservice.

We hebben onze bestelling nog kunnen aanpassen. Alle contacten verliepen prettig. De (flinke) bomen werden keurig in onze achtertuin afgeleverd (en dat was best een pittige klus).

Hele prettige service

Ik vond het best spannend planten online te kopen. Via de website en het contact via e-mail is het allemaal geruisloos gelopen. Zeer goede korte en heldere communicatie! Snelle bezorging. De planten waren ook helemaal TOP!! Een aanrader

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel