mooi en vlot geleverd

goede website en vlotte levering

Frisse, gezonde planten

Bovenop de zeer goede kwaliteit van de planten werd ook de levering correct uitgevoerd.

• Snelheid/Levertijd

Prima overzichtelijke website Duidelijke beschrijving van de planten en hun verzorging. Op uitstekende wijze vervoerd en binnen het afgesproken termijn. Chapeau!!

• Snelheid/Levertijd

Perfecte planten, razendsnel en goed ingepakt geleverd

Mijn eerste ervaring met Tuinplantenwinkel was direct een schot in de roos. Veel keuze op de website, razendsnel en goed verpakt, in een prima prijs-kwaliteit verhouding. Nu, na bijna 2 weken zijn ze allemaal aangeslagen en ontwikkelen zich prima!

Prima snelle service

Wij hadden grassen besteld en werden snel geleverd, er zijn er wel een aantal niet gaan groeien. Maar snel een paar nieuwe besteld, waren natuurlijk een stuk groter gegroeid en toch voor de zelfde prijs. 1.20 per stuk. Al met al is het een aanrader om zo je planten te bestellen. Gemakkelijk, geen gesjouw. Een dikke 9.

• Snelheid/Levertijd

mooie, gezonde planten en struiken, vlug geleverd, goed ingepakt

leveringstermijn gerespecteerd goed ingepakt mooie gezonde planten en struiken

Goede planten Netjes verpakt Snel geleverd

Mooie kwaliteit planten

Ik had een XL hortensia besteld, en verschillende geraniums. De planten waren van prachtige kwaliteit. Ook prettig dat het met een eigen bezorgdienst wordt gebracht. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Hier hebben ze een passie voor planten en staan service en kwaliteit voorop. Ze hebben mooie, verse planten. Ook bestellingen worden met aandacht en zorg afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en bomen etc...

Altijd levering van prachtige tuinplanten. Vriendelijke bezorgers. En goedkoper dan tuincentrums bij ons in de omgeving. Alles wat we gekocht hebben doet het optimaal in onze tuin en vijver.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, prettige levering met eigen bezorg service.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en netjes geleverd!

Je krijgt hele mooie planten! En goed geleverd, top!

Vlotte service!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de planten, de vlotte service bij levering en de leveringstermijn!

• Snelheid/Levertijd

Mooie website, vlotte bestelling en levering

Het was met een klein hartje dat ik online planten bestelde. Maar als is super goed verlopen. De planten bloeien allemaal. Niet eentje heeft het niet overleefd

• Snelheid/Levertijd

Mooie kwaliteit volle planten, zeer snelle bezorging!

Ik was niet thuis en het werd netjes op de aangegeven plek neergezet.

Dik tevreden mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Ik merkte een bijzondere boom op in een arboretum en vond deze als variant geschikt voor mijn terras

Alle nuttige informatie op de website, vlotte afhandeling en attente bediening door de medewerkers bij afhaling.

Precisie en deskundigheid

Snel en keurige aflevering

Hoge kwaliteit, prima bezorging

Voor de rweede keer hier besteld. Mooie planten. Tijdstip bezorging duidelijk en adequaat. Aardige bezorger. Ik kom zeker terug!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering na bestelling, alles van super kwaliteit.

Al 2x hier planten besteld. Ook langsgeweest bij hun kwekerij waar je alles kan uitzoeken. Ze brengen het keurig bij je langs en de kwaliteit van de planten is echt top. Deze keer 50 hedera besteld voor tegen ons hekwerk, deze staan nu een weekje in de grond, hopelijk over n jaar of 2 een mooie dichte haag

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en heel snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn netjes verpakt en snel geleverd

Snel & kundig

Vlot, goede planten

Er worden goede, mooie planten geleverd op een veilige manier. Grote planten worden geleverd door een eigen transport, waarrond vlot gecommuniceerd wordt qua timing etc. Planten doen het goed in de tuin, en starten snel met groeien/bloeien.

mooie gezonde planten

goede ervaring, mooie gezonde planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel