Super goed geregeld

Bestellen ging eenvoudig, keurig geleverd op de plaats die ik had aangegeven. Planten zien er mooi uit! Al met al zeer tevreden alles!

geweldig

in alle opzichten : bestellen, krijg goede producten en de levering is vlot en vriendelijk

Super tevreden.

Dit was onze eerste ervaring met Tuinplantenwinkel.nl en we zijn erg tevreden . De planten zagen er heel goed uit en waren ook goed verpakt aangeboden. Wij gaan de volgende keer zeer zeker weer hier bestellen.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en geweldig verpakt

Uitstekende service.

Aardige mensen, denken mee, goede prijs en de kwaliteit van de producten is zeer goed!

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, goede plant informatie en snelle en keurige levering.

Hele goede ervaring. Op de site is een ruim aanbod aan planten te vinden met een uitgebreide omschrijving. Hierdoor de juiste planten kunnen kopen en op de juiste plekken in de tuin kunnen plaatsen. De bestelling werd heel snel geleverd met eigen bezorg service. Alles zat keurig verpakt en kwam in goede staat aan. Heel goed allemaal!

Prima planten en service

Een asnrader om hier je tuinplanten te bestellen. Goede planten, netjes en ruim verpakt, correct bezorgd.

Goede kwaliteit, snelle levering

Planten waren goed verpakt, kwaliteit ook weer heel goed en goede (lage) prijs. Volgende keer bestel ik weer bij de Tuinplantenwinkel

Overtreft de verwachtingen

Sterke planten die ALLEMAAL aan zijn gegroeid. (En anders hadden we februik kunnen maken van de aangroeigarantie). Zorgvuldig verpakt, volgens afspraak bezorgd door een vriendelijke medewerker. De site geeft alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken voor die planten die bij jou horen (standplaats, grondsoort, grote, uiterlijk etc). En het aanbod is enorm.

altijd bij tuinplantenwinkel kopen

De planten zien er sterk en gezond uit, ook netjes verpakt ,prima service ,

Beloften waargemaakt

Dit was de tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst. Weer mooie planten, netjes afgeleverd en ruim verpakt zodat de planten niet stuk gaan. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik tuinplantenwinkel.nl bestel

• Snelheid/Levertijd

Goede service en best wel snel bezorgd.

Binnen aantal dagen werd de handel door hun eigen bezorgdienst geleverd. Daarbij zat één "kneusje" Nadat ik dat gemeld had werd meteen het "kneusje vervangen door een goede plant. Ook weer goed verpakt. Bedankt voor de goede service!

Snel en netjes afgeleverd

De geleverde lavendel waren klein en iel. Ze zijn ook allemaal ' gesneuveld'

• Snelheid/Levertijd

Goede planten bezorgd door aardige eigen bezorger.

Goede planten bezorgd door aardige eigen bezorger. Verse, mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, levering met eigen bezorgservice is top. Erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Geweldig alles wat ze beloofden maakten ze waar

Geweldige levering en de chauffeur plaatste de dozen op de plaats die ik graag wilde

• Snelheid/Levertijd

Keurige afhandeling van de bestelling

Mijn bottelroos bestelling is netjes verzorgd

Gewoon correcte produkten

Bij afwezigheid worden de planten mooi geleverd op de afgesproken plaats. Zeer handig.

• Snelheid/Levertijd

Goed advies en veel keus

Tuinplantenwinkel heeft veel keus in planten en bomen, zowel in het fysieke tuincentrum als online. De medewerkers zijn behulpzaam en geven goed advies. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. De eigen bezorgdienst werkt netjes.

Boven verwachting

De bestelling werd binnen twee dagen bezorgd en de kwaliteit van de plantjes waren boven verwachting. Fris, vers en sterke plantjes. De kleur van de roos was in het echt nog mooier. Blij mee.

Planten zijn zorgvuldig geleverd

De planten kwamen goed aan en zijn met aandacht ingepakt. Erg blij mee.

Top bedrijf!

Top! De planten werden snel geleverd door een vriendelijke en behulpzame medewerkster van tuinplantenwinkel. De kwaliteit van de planten is goed.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles is netjes en snel geleverd, ook zagen de planten er goed uit. De prijs/kwaliteit is erg goed. Ik zal zeer waarschijnlijk in de toekomst nog meer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke site met duidelijke omschrijving product.

Alle planten staan duidelijk omschreven op de site. Producten werden keurig verpakt geleverd! Planten zagen er goed uit!

• Snelheid/Levertijd

Goede service en correcte uitvoering van groei garantie

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel