Goede service en correcte uitvoering van groei garantie

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

Planten goed verpakt en aflevering op de aangegeven plek

• Snelheid/Levertijd

Prettig en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering door vriendelijke dame. Plantjes waren keurig verpakt en zagen er fris uit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie boomschors

Perfect!

Duidelijke site, goede informatie,snelle levering en keurig verpakt! Zal zeker vaker bestellen!

Goede service en kwaliteitsplanten

Prachtige planten van uitstekende kwaliteit ontvangen. De bezorger was ook nog eens een halve dag eerder. Ik ga zeker opnieuw hier bestellen.

Prettig en goede service

Goede prijs-kwaliteit verhouding en goede service

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en planten zagen er goed uit

Snelle goede levering

Snelle nette levering!

Zeer tevreden. Mooie planten voor een scherpe prijs. Hier gaan we meer bestellen :)

Redelijk

ik had verleden jaar siergras gekocht waar er dit jaar twee niet echt opkwamen. Ik heb twee nieuwe besteld die zeer snel geleverd werden. Ik dacht dat er een garantie van 1 jaar was maar daar heb ik niets van gemerkt.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, planten allemaal keurig verpakt.

Al een aantal malen besteld bij deze online plantenwinkel. Planten netjes thuisbezorgd. Zien er mooi uit. Tot nu toe zijn ze allemaal in de tuin goed geaard. Staan er mooi bij.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten voor redelijke prijzen

Overzichtelijke website. Redelijke prijzen. Eigen bezorgdienst met vriendelijke bezorger.

Mooie kwaliteit

Van het bestelproces tot aan de levering is alles perfect gelopen. De planten zijn van goed formaat, mooie kwaliteit en duidelijke omschrijving op de site.

Schitterend

Foutieve levering van 1 product onmiddellijk rechtgezet. Perfect!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en uitstekende service!

Online bestelling gedaan. Vervolgens met ophalen vriendelijk geholpen. Mooi tuincentra. Een aanrader om vaker te gaan shoppen . Prima kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Eigen bezorgservice maakt het verschil. En ook niet duur

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooie planten van goede kwaliteit.

Goede service, mooie planten van goede kwaliteit.

Top geregeld

Mooie planten, groeien goed aan.

• Snelheid/Levertijd

Niets op aan te merken, snel, duidelijk gecommuniceerd, kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende producten; prima eigen bezorgdienst

Bestelde producten waren goed, gezond en goed verpakt. Groot verschil met andere leveranciers.

• Snelheid/Levertijd

Goed advies en mooie planten

O.b.v. advies van de winkel uiteindelijk een heel ander type plant gekozen (zeer snelle reacties per mail ook!). Snelle levering, mooie/grote planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooi assortiment van planten met perfecte levering

Goede ervaring dankt zij een buurman die ook bij jullie planten gekocht heeft.

• Snelheid/Levertijd

Plantjes komen in perfecte conditie

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede ervaringen, mooie planten, perfecte kwaliteit, keurig verpakt

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit van de geleverde stamrozen.

de stamrozen werden snel aan huis geleverd in optimale conditie.top!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel