kwaliteit netjes thuisbezorgd

Had potgrond en een XL blauwe regen besteld. De bezorger was vriendelijk en heeft de potgrond netjes op de aangegeven plek opgestapeld. De plant was mooi vol en zeker XL van formaat! Super kwaliteit producten en netjes thuisbezorgd. Niet mijn eerste bestelling, maar ook zeker niet de laatste!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, netjes geleverd en snel!

De plantjes voldoen aan de verwachting en zijn allemaal in goede staat. Snel geleverd, netjes en duidelijk verpakt en geleverd met eigen bezorgservice wat ik een groot pluspunt vind!

Duidelijk, betrouwbaar en netjes

Ik heb meermaals iets besteld bij deze webshop. De planten worden volgens afspraak gebracht en zijn netjes verpakt, waardoor ze heelhuids aankomen. Ook zijn het mooie exemplaren, volgens de beschrijving. Geen nare verrassingen dus. Wel een keer de verkeerde geleverd gekregen. En het is jammer dat veel uitverkocht is de laatste tijd. En de bezorgers hebben helaas geen verstand van de planten. Maar dat zijn dan ook de enige minpuntjes. Anders was het zeker 5 sterren waard!

Goede kwaliteit en service

Planten makkelijk online besteld en bezorgd binnen de afgesproken termijn. Geen 5 sterren omdat niet alle planten/boom die ik wilde bestellen op voorraad was.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, verzorging en bezorging

Eerder al planten gekocht. Vanuit deze goede ervaring, nu weer een bestelling geplaatst.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en perfecte service!

Behulpzaam personeel getroffen in de winkel, daarna afhandeling van de geplaatste bestelling verliep keurig.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en een fijne bezorging

De planten zijn van goede kwaliteit en worden super netjes geleverd. Vriendelijke bezorger die op de aangegeven dag langskwam. Niets op aan te merken!

Prima service en levering conform afspraak

Prima service en levering conform afspraak

top winkel

Zeer goede kwaliteit planten tegen zeer goede prijzen zowel bij bezorgen als in de fysieke winkel. Levertijd is ook snel. Planten goed verpakt en je kan aangeven dat de planeten op een bepaalde plaats neergezet kunnen worden indien je niet thuis bent. Zowel kwaliteit, bezorging als prijzen zijn beter als bij de meeste andere online aanbieders.

Prima producten

Snelle en goede levering. Vriendelijke chauffeur.

uitskende services

goed, mooie planten.

Erg goed .

Volgens het boekje.

Gemakkelijk te bestellen

Ik vond het makelijk om via de site mijn bestelling te plaatsen en voor een mooie prijs. Plantjes waren goed ingepakt en beginnen nu goed te groeien in de tuin

Mooie planten, snel geleverd

Ik kreeg mooie planten die goed verpakt waren en nog snel ook. Niet alle planten waren gelabeld, een label voor elke soort plant met nog eens kort wat info(hoogte bvb) zou het 5 sterren maken.

Prima website en goedeService

Prima website goede service en vragen worden snel beantwoord

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn zorgvuldig ingepakt en bezorgd. Ze verkeerden in prima staat bij aflevering. Echt top service!

• Snelheid/Levertijd

Elke keer goed op alle fronten.

Prettige website, goed geinformeerd, perfect ingepakt, snel, vriendelijk en proffesioneel geleverd, Planten altijd goed aangeslagen.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende kwaliteit,verpakking en levering!

uitstekende kwaliteit,verpakking en levering!

Perfect!

Aan het woord “perfect” is weinig toe te voegen. En Brian bedankt voor jou “extra service”. Hele team waar ik mee te maken had “uitstekend”.

top bedrijf!

de rozen die wij besteld hebben zijn keurig afgeleverd met eigen dient. in woord geweldig zoveel zorgen aan de planten en het vervoer worden besteed. Het blijft onze huisleverancier.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, prima bezorging!

We zijn erg blij met de mooie plantjes Sagina subulata, die ik heb verwerkt tussen de stapstenen in de achtertuin. Jammer alleen dat het bestelbedrag is verhoogd. Nu de tuin vol is, heb ik niet zoveel reden meer om vaker te bestellen. Dat is echt zonde want de planten (en de bezorging) zijn zeker erg goed van tuinplantenwinkel.nl.

• Snelheid/Levertijd

Snel en goed verzonden. De planten doen het uitstekend. Goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en netjes geleverd

je proeft de liefde voor de planten

• Snelheid/Levertijd

Mooie stevige planten en goed verpakt.

Wij hebben al meerdere keren planten en aanverwanten gekocht bij tuinplantenwinkel.nl. Elke keer netjes door de eigen bezorgdienst afgeleverd op het van te voren afgesproken tijdstip. De planten zijn mooi en stevig en slaan goed aan.

• Snelheid/Levertijd

planten goed van kwaliteit netjes verpakt netjes gebracht

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel