Plantjes netjes en goed bezorgd! Goede prijs ook

Mijn plantjes waren netjes bezorgd! Prijs was zeker goed en alles ging super. Enige verbetering: communicatie, ik zou een mail krijgen de dag voor bezorging, maar heb deze nooit ontvangen, geen probleem want ik was thuis maar rekening om mee te houden!

10 op 10!

Op tijd geleverd en kwalitatieve planten! En zijn ondertussen ook aan het groeien!

• Snelheid/Levertijd

zeer snelle levering, mooie kwaliteit planten

Ruim assortiment op de website, waaronder ook veel planten die ik bij andere kwekers niet kon vinden. Bezorging vindt zeer snel plaats, planten worden zo verpakt dat ze onderweg niet kunnen beschadigen.

Snelle levering, goede plantjes

Het bestellen verliep heel gemakkelijk, duidelijke mails over levering. Snelle levering. Plantjes worden goed beschermd verpakt.

Waar voor je geld

De website werkte gemakkelijk, de planten werden goed verpakt bezorgd en zagen er goed uit. Alle planten staan inmiddels in de tuin en zijn goed aangeslagen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, perfecte planten.

perfect

Goede levering, plantjes goed nat gehouden bij levering, mooi op tijd geleverd. Planten doen het super.

Gemakkelijk en snel geleverd

Op één plant na kon ik alle soorten makkelijk vinden en bestellen. Het was binnen een paar (werk)dagen geleverd. Twee plantjes waren wat droog, de rest was goed vochtig. Alles lijkt goed aangeslagen te zijn.

goedkoop en kwalitatief goed

60 tuingeraniums besteld. Ze zijn allemaal aangeslagen na inplanten.

• Snelheid/Levertijd

Super levering, heel blij mee.

Super levering ben er heel blij mee.

Mooie pla

Goede planten en netjes verpakt

Goede service en kwaliteit

Mooie planten van goede kwaliteit, netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Iedere keer weer. Super geregeld goede planten, duidelijkheid

Planten heel aangekomen

Bij sommige plantencentras kommen de plant niet heel aan,maar mijn hortensia’s zijn heel aangekomen en staan al in pot en border. Was een verrassing voor mijn man,ik had ze alvast in huis gehaald ivm ons 5 jaar jubileum huwelijk, mijn is er superblij mee. Bedankt van het leveren van de planten,ik zal wel meerdere keren bij jullie bestellen.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

• Snelheid/Levertijd

Nette bezorging en goed verpakt. Sommige planten zijn wel wat droger in de pot. De levertijd is over het algemeen wel vrij lang.

• Snelheid/Levertijd

De tuinplanten worden snel geleverd en hebben een uitstekende kwaliteit.

Uitstekend,

mooie, gezonde planten, bezorging zeer netjes

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt, mooie planten. Duurde paar dagen voordat het er was

• Snelheid/Levertijd

Mooie en grote planten. Beukenhaag staat er gelijk goed bij.

Niets op aan te merken!

Wij bestelden na lang wikken en wegen 24 Hydrangea Annabelle-planten ter verfraaiing van onze achtertuin. Na twee dagen werd de bestelling op zaterdagmiddag 14 mei jl. bezorgd. Zeer klantvriendelijke behandeling, planten werden keurig bevochtigd en wel in drie dozen bezorgd. Direct geplant en inmiddels -we zijn tijdens het schrijven van deze review exact een week verder- verschijnen de eerste bloemen uit hun knop. Kortom: zeer tevreden, niets op aan te merken en van harte aanbevolen!

Altijd netjes en snel geleverd

Altijd netjes en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

echt goed, alleen de factuur is elke keer onvindbaar

Goede kwaliteit. Ook worden afspraken nagekomen. Alleen: ik heb een bedrijf en de factuur die ik ervoor wil hebben, is eigenlijk onvindbaar, ook al heb je een account

• Snelheid/Levertijd

Aanrader voor het kopen van tuinplanten

Veel keuze voor een redelijke prijs. Levering zeer netjes en zorgvuldig

• Snelheid/Levertijd

Wederom prima planten en service.!! Top!!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel