Gewoon goed!

Duidelijke website, voldoende informatie, snelle verzorgde levering, goede planten, zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Top kwaliteit en geleverd met top service

Dit was de tweede keer dat we planten hebben besteld en beide keren was de kwaliteit boven verwachting goed, door de eigen bezorging geleverd en daarin komen de goede zorgen zeker ook naar boven!!

• Snelheid/Levertijd

Aflevering voor de deur en zonder een tijdstip. Heel mooi planten. Met blanco etiquetten/zonder naam voor zomige (raar Im toch een plastic stof in te steken zonder text?) Dankjewel

• Snelheid/Levertijd

snel, betaalbaar, netjes afgeleverd, mooie plantjes

snel, betaalbaar, netjes afgeleverd, mooie plantjes; ik ben zeer tevreden

Mooie planten ontvangen

Mooie planten ontvangen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

snelle, nette levering en goede en mooie planten!

snelle, nette levering en goede en mooie planten!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werden de diverse fruitbomen snel geleverd. De bezorger was erg vriendelijk en de kwaliteit van de bomen bijzonder goed.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd en de planten zagen er mooi uit.

Wederom een mooie kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Goede, snelle levering van mooie planten

Snelle en goede levering van mooie planten met volle kluit. Goed verpakt. Aardige en correcte bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en prachtige planten.

Hoewel ik altijd huiverig ben om online iets te bestellen zonder het gezien te hebben ben ik blij dat ik bij Tuinplantenwinkel heb besteld. Ik heb een border pakket bestel en dat 8x. Men heeft een prachtig samengesteld border pakket geleverd met planten van zeer goede kwaliteit. Na het planten zag de tuin er al direct mooier uit doordat de planten geleverd werden in 2 liter potten. Via de bestelsite kon ik aangeven waar geleverd moest worden en Job de bezorgen had de bestelling netjes in de tuin gezet uit de felle zon. We zijn super tevreden en zullen Tuinplantenwinkel zeker aanbevelen.

Mooie kwaliteit snel geleverd

De door mij bestelde planten waren van mooie kwaliteit en bovendien was de levering vlot.

Gezonde planten, snelle levering

De planten die ik heb besteld werden snel bezorgd en waren in goede conditie.

• Snelheid/Levertijd

gewoon perfect invulling gegeven aan wat beloofd wordt.

De website kan gebruiksvriendelijker, maar de planten, de bezorging en de kwaliteit is top! En dat tegen een redelijke prijs.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prima geregeld! Prima prijs!

Bestellen is gaat soepel. Aflevering vlgs afspraak. Erg goed verpakt, geen schade en na twee weken doen allt planten het uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en erg goed verpakt en prettig verzonden

Zoals ook vorige keren, alles prima en correct, alles klopte en de verzending heel erg goed en voorzichtig ingepakt en prettig.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen, snelle service en goed plantmateriaal.

Samengevat een prettige ervaring en aan te raden.

Helemaal tevreden

Goed plantmateriaal, goed verpakt. Bezorging zoals beloofd. Duidelijke communicatie.

goed en verzorgd

Fast response, good delivery

Fast response, healthy plants, good price, good deliveries.

• Snelheid/Levertijd

Hele goede levering en snelle service.

Ik zou hier nogmaals bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Top product en afhandeling! Ook een fijne site!

Nogmaals: Top product en levering; Ook een fijne site!; niets aan toe te voegen!

zeer tevreden

snelle levering van mijn nieuwe tuinplanten die het zeer goed doen,top!

• Snelheid/Levertijd

Snelle correcte proper afgewerkte levering,heb wel enige twijfel of de planten weer afgehard zijn maar dat maakt deze periode van het jaar niets uit,alles lijkt voorlopig goed in de was te komen dus wat mij betreft ok.Heb trouwens eens verder door het aanbod gescrolled en nog best wel interessante zaken tegen gekomen.Wat ik mis op de site is een wishlist.

• Snelheid/Levertijd

Op 4 mei besteld en op 6 mei bezorgd. De bezorger heeft tot aan de voordeur bezorgd en was op de afgesproken tijd op de locatie. Op de website staat aangegeven dat de levertermijn tussen de 2 en de 7 werkdagen kost. Het zou fijn zijn als na het plaatsen van de bestelling binnen 12 uur een melding komt dat de levering binnen 2 dagen wordt geleverd. Dan kan men daar qua werk rekening mee houden. Voor de rest topservice en mooie bomen besteld!

Super! Snel, goed en duidelijk

Ik heb een stevige doos vol plantjes en twee losse, hoge klimplanten besteld. Ik ben zeer tevreden met de snelle levering, de goede kwaliteit van de planten en het feit dat ik niet eens thuis hoefde te zijn!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel