Super! Snel, goed en duidelijk

Ik heb een stevige doos vol plantjes en twee losse, hoge klimplanten besteld. Ik ben zeer tevreden met de snelle levering, de goede kwaliteit van de planten en het feit dat ik niet eens thuis hoefde te zijn!

• Snelheid/Levertijd

Alles in orde en correct

Snel geleverd, prima product

Mijn bestelling bestond uit 18 zakken van 40L aanplantaarde. Teveel om zelf met de auto te vervoeren, dus wat was het fijn dit online te kunnen bestellen. Een dag voor de levering ontving ik netjes een bericht en voor de levering hoefde ik niet thuis te zijn. Alles werd netjes op de afgesproken plek neergezet en zelfs de pallet is meegenomen. De aarde ligt inmiddels in de tuin en ziet er qua 1e indruk prima uit.

Prachtige planten

Ik heb al twee bestellingen gedaan en ben zeer tevreden. De planten werden bezorgd door eigen chauffeur en waren netjes verpakt. Zeer goede kwaliteit planten. Ze zagen er prachtig uit. Voortaan koop ik al mijn planten bij hun en voor die 8,95 bezorg kosten blijft mijn auto schoon zonder aarde en geen gesjouw. Een dikke 10!!

• Snelheid/Levertijd

Super mooie planten, goede kwaliteit, heel good ingepakt

Alle planten zijn gezond en groieen snel!

WYSUWYG

Je krijgt top planten geweldig verpakt en correct geleverd. 1 aandachtspuntje om de service nog te verbeteren is een seintje wanneer de levering zou plaats vinden maar zowiezo een top winkel

Perfecte service!

Bij aflevering bleken mijn bestelde appelboompjes hoger te zijn dan ik had verwacht; stamhoogte betekende de maat van pot tot takken en niet de totale hoogte. Er werd gelijk gebeld met de kwekerij en de bestelde boompjes werden gelijk retour mee genomen en binnen een week werd de gewenste maat geleverd!

Alles perfect!

Top planten en service!

Top !

Mooie planten, goede service en vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Na zondagavond besteld te hebben, werden de dozen met planten dinsdags al bezorgd. Zowel de klimplanten als de vaste planten waren uitstekend verpakt in 2 passende kartonnen dozen met lekbakje, zodat ze onbeschadigd aankwamen. De planten zelf waren ook van prima kwaliteit en voldeden qua grootte en hoogte zeker aan de beschrijving. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het assortiment in de webwinkel is groot; alles dat ik wilde hebben, was beschikbaar.

Behulpzaam en prima verpakt

Overleg over levering verliep prima. Planten waren goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Blij met mijn bestelling :)

Planten waren zorgvuldig verpakt en zien er goed uit. De jongen die kwam leveren zette de dozen netjes neer waar ik ze wilde hebben. Fijne partij, ik ga nog meer bestellen.

Snelle en keurige levering

Mooie kwaliteit en goede bezorging

Prima planten, correcte levering

Ik ben heel tevreden en ik heb al een aantal keren een bestelling geplaatst.

TOP

Héél goede kwaliteit verzorgde plantjes, boompjes!

prima planten voor een redelijke prijs, snelle correcte levering

prima planten voor een redelijke prijs, snelle correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Zoals altijd zijn de producten weer goed afgeleverd. Snelle levering en kon dus snel de planten in de grond zetten. Prima voor elkaar en de plantjes groeien en groeien.

Perfect!

Mooie planten! Altijd tevreden

altijd zeer vriendelijk

in algemeen zeer tevreden juist één buhja gestorven die ik juist had gekocht maar voor de rest altijd goede kwaliteit van planten, klanten afdeling ook zeer goed antwoord direct ik zal er nog blijven bestellen

Mooi assortiment - snelle levering

Mijn vaste tuinman kon het product niet bezorgen binnen de 6 maand - even opgezocht en tuinplantenwinkel had hem op voorraad en werd binnen de 2 dagen netjes geleverd...

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, goede kwaliteit en eigen bezorgdienst

Alweer de derde keer dat ik hier besteld heb. Deze keer waren een aantal producten uitverkocht maar door het ruime assortiment toch een keuze kunnen maken. Tot nu toe is alles aangegaan en dat verwacht ik dus ook deze keer weer. Vakkundig verpakt en de eigen bezorgdienst levert alles vakbekwaam thuis af. Had ook een keer een vraag die via email dezelfde dag nog beantwoord werd: top dus!

Kwaliteit

2e keer dat ik heb besteld; hele goede kwaliteit planten/struiken, en ondanks de bezorgingskosten een goede (lagere) prijs t.o.v. anderen

Sterke planten

Doen het goed

Eerste keer goede verzorging

Planten mooi en netjes geleverd en verpakt

• Snelheid/Levertijd

Plantjes waren in zeer goede staat , enkel de calamagrostis was een beetje dun uitgevallen .

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel