enorm tevreden

Steeds correcte levering, snelle en goede service, goede kwaliteit van de plantjes

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring met tuinplanten winkel is zeer goed bevallen goede planten prima site en de bezorging ook naar wens uitgevoerd

• Snelheid/Levertijd

Een doos vol goede plantjes

De bestelde planten werden geleverd door het bedrijf zelf. In dozen stonden ze recht op. Zodat ze elkaar niet in de weg zaten. En de planten zelf zagen er beter uit dan als je ze in een tuincentrum koopt. Terwijl je minder betaald. Ze staan nu al weer even in de tuin. En slaan allemaal goed aan. Ben er blij mee.

Super dienstverlening

Duidelijke site, order top gecorrigeerd nadat ik het aantal verkeerd had ingevuld. Hierover op een goede, snelle en positieve manier geïnformeerd. Planten en potgrond werden op de gewenste plaats neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Super service en hele goede planten

Ze leveren hele goede planten met daarbij een super service.

Gewoon alles goed geregeld

Medewerkers hebben tijd voor je en denken met je mee. Verder hebben ze altijd goed advies en goede service. Hadden bij een bestelling een aantal haagjes te veel en konden deze zonder problemen na twee weken weer terugbrengen. Ze waren overigens wel nog in goede conditie.

Mooie plantjes

Snelle levering en goed verzorgde planten.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en prachtige planten

Geen vraag is teveel voor deze winkel, en ze worden ook nog eens snel beantwoord. Snelle levering, prachtige kwaliteit planten!

Mooie planten, snel geleverd

Kwalitatieve planten, heel snelle levering en goede service. Een aanrader!

Altijd mooie stevige planten

Ik heb al vaker gekocht bij tuinplantenwinkel. Ze leveren altijd hele mooie en stevige planten. Prijzen zijn ook heel eerlijk, vaak goedkoper dan bij het tuincentrum bij ons in de buurt.

Snelle en zorgvuldige verzending

Hele fijne webshop met goede informatie. Verzenden ging snel en met eigen bezorgservice. Alles werd netjes in de voortuin gezet.

prima service

plantjes stonden al goed in de was en werden vochtig afgeleverd

Positief

Ik heb klimop besteld. Levertijd was snel en de kwaliteit van de klimop is goed. Mooie volle stekken van +- 0,60 cm . Goede prijzen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit planten, de levering wat snel en goed

Mooie , frisse planten

Verzending prima geregeld , planten voldoende nat. Kwaliteit is prima

Goede prijs en kwaliteit

Werd netjes bezorgd, over de bezorging werd ik op de hoogte gehouden. Ik was niet thuis en alles werd netjes op de afgesproken plek geleverd. Top! Planten zien er mooi, groen uit en dat voor de scherpe prijs! Ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Mooie grote planten voor scherpe prijs

Binnen een apar dagen, grote planten, mooi verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, prima verpakt en met eigen fijne bezorging

Alle planten die ik nodig had waren op voorraad en binnen een week geleverd. Mooie planten die prima de kale plekken opvulden

• Snelheid/Levertijd

Mijn eerste bestelling bij Tuinplantenwinkel maar zeker niet de laatste. Geweldige planten, zelfs beter dan verwacht. Wat ook een groot voordeel is dat Tuinplantenwinkel zelf de verzending verzorgt, nu weet je tenminste zeker dat je planten in goede staat ontvangt.

Heel tevreden

Snel geleverd, redelijke prijs en de man die leverde bracht de plant zelfs tot bij de plaats waar hij in de grond moest. Top service!

• Snelheid/Levertijd

Snelle en correcte levering van mijn rozen.

Levering keurig verzorgd, verpakt in doos. Ziet er goed uit. Eerdere levering was van prima kwaliteit. Een aanrader om bij Tuinplantenwinkel iets te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, top kwaliteit en goed verpakt

Levering met 2 tot 3 dagen na bestelling. Planten waren goed verpakt. Hebben tijdens het transport niets geleden. Planten hadden een goede kwaliteit. Perfect

• Snelheid/Levertijd

Geweldig service met een goede en informatieve webshop

Het is in eerste instantie best vreemd om planten, bloemen en toebehoren te kopen via een website, maar bij tuinplantenwinkel is het een verademing. Op je gemak kan je kijken naar de diverse soorten met een zeer goede en duidelijke omschrijving. Wat ik bij de meeste sites mis is: - wat is de (gemiddelde) maximale hoogte van plant of boom - is de plant of boom winterhard Bij deze site is dat perfect in orde wat het winkelen erg prettig maakt. Daarnaast was de aflevering ook top. Door jullie eigen bezorgdienst worden de goed verpakte materiaal veilig en op een verantwoorde manier afgeleverd. Vaak wordt er door bezorgers gesmeten met pakketjes. Nu niet. Alles werd netjes gestapeld, soms een paar keer verschoven om maar te zorgen dat planten en bomen niet omvielen. Dank! Het enige wat je mist is het daadwerkelijk rondlopen en ideeën op doen. Maar als je dat al een keer gedaan of eenmaal hebt is het een fluitje van een cent om te slagen bij tuinplantenwinkel.com. Ik zal zeker vaker shoppen!!

Uitstekende service

Goede verpakking, gezonde plantjes. Net zoals mijn 2 eerdere bestellingen alles tip top in orde

Altijd goede service

Planten zijn in uitstekende conditie, zien er altijd mooi en verzorgd uit.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel