Heel goed, kwaliteit weer als vanouds

Bestelling weer snel en goed afgehandeld. Het enige minpunt was dat de planten niet op de afgesproken plek stonden.

Prima.

Zoals vanouds: goede kwaliteit en veilig thuisgebracht met eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Snelle bezorging, ook fijn dat het in de tuin gezet wordt bij niet thuis zijn. En daarnaast zijn de planten van goede kwaliteit, ik hoop op veel fruit.

• Snelheid/Levertijd

Ieder voorjaar maak ik gebruik van hun service

Tijdens Corona lockdown vorig jaar planten + potgrond laten bezorgen. Een jaar later geniet ik van de overwinterde potplanten die weer opkomen en heb besloten nog wat planten te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd, met duidelijke instructies hoe planten verder te behandel

Goede ervaring voor de eerste keer dat ik bij jullie bestel.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige grote planten. Netjes afgeleverd. Kwaliteit prijs verhouding is echt super!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, snel, zorgvuldig en vriendelijk

goede prijs-kwaliteit, snelle en vriendelijke aflevering van zorgvuldig verpakte planten

• Snelheid/Levertijd

Photinia’s besteld die in perfecte staat zijn geleverd. De prijs valt ook mee. Zeker een aanrader om de volgende keer weer bij jullie een bestelling te plaatsen.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten. Netjes geleverd in doos.

Alleen maar positief. Nu afwachten hoe de dahlia's het gaan doen. Ben erg benieuwd. Blij met de biologische bollen. Aan de service en goede aflevering is niks aan te merken. Helemaal top!

Zoals altijd tevreden!

Vlotte levering, vriendelijke chauffeur, en goede kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten goede service goede prijs/kwaliteit

De planten werde zelf , zorgvuldig en op tijd afgeleverd en waren in uitstekende conditue

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor goede prijs

Snelle levering, planten nog helemaal intact.

prima!

Veel keuze, enkele minifruitbomen gekocht, mooie grootte. Snelle levering.

goede website

Goede website en ruime keuze . Jammer dat veel producten reeds uitverkocht waren. In het geheel ben ik duidelijk tevreden en zal deze site meermalen bezoeken. succes.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Diverse malen besteld en bevalt uitstekend. Goede website met alle benodigde informatie, prachtige planten, prima verpakking en bezorging.

Top levering

Komen afspraken na en wordt netjes afgeleverd. Chauffeurs zijn ook vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Snel verzonden, mooie gezonde plantjes!

Artikelen zijn snel verzonden! Chauffeur heel vriendelijk en plantjes zijn mooi en gezond!

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn vlot en keurig net afgeleverd

De planten zijn vlot en keurig net afgeleverd. Ook op de afgesproken plek neergezet. Ik ben er blij mee.

Geweldig.

Ik heb twee keer besteld, beide keren zijn de bestellingen prima afgehandeld.

• Snelheid/Levertijd

goede, snelle service en bezorging met aandacht voor de plant

De zorgvuldigheid waarmee de planten worden bezorgd, is voor mij waardevol.

• Snelheid/Levertijd

Snelle reactie, prima service en prachtige planten. Planten worden met zorg bezorgd.

Dit groen moet je doen!

Naast het maken van een keuze op de uitgebreide website was de levering ook nog eens een feestje! Netjes op tijd in stevige dozen zijn de planten bezorgd. Ze zien er fris en gezond uit. Met veel plezier zal ik nog een keer een bestelling plaatsen!

• Snelheid/Levertijd

Op tijd, mooie planten. Nette alflvering.

Ik heb 12 azalea’s besteld samen met wat aardbei plantjes. De planten zagen er gezond uit, doen het nog goed. De verpakking was ruim genoeg maar niet in overdreven ruim. De planten zaten niet in de verdrukking. De grond was ook nat zodat ze genoeg vocht hadden, mocht je niet direct tijd hebben om ze in de grond te zetten. De chauffeur was correct en gelukkig niet iemand die als een Max Verstappen door een woonwijk denkt te kunnen racen. Toch gewoon een levering die op tijd was.

• Snelheid/Levertijd

Goed mooie planten correct geleverd.

Nog geen problemen gehad.

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Bestelling wordt door eigen bezorgdiensten keurig en goed verpakt afgeleverd. Achterafservice hebben wij tot heden nog geen gebruik van hoeven maken!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel