Zondag planten en aarde besteld stond op de site wegens drukte kon het wel 10 werkdagen duren voor het bezorgt wordt tot mijn verbazing kregen we gisteren al bericht dar het vandaag bezorgd werd en ja hoor toen we uit ons bed kwamen stond het al netjes in de voortuin (zoals aangegeven als we niet thuis waren)en netjes een kaartje in de brievenbus. De planten zijn van goede kwaliteit wij zijn heel blij en zullen dan ook in de toekomst hier planten bestellen .dank je wel

• Snelheid/Levertijd

Van keuze tot aan uitlevering een succes.....

Goede planten, snelle levering door bekwame chauffeurs. Graag tot een volgende keer.

Fantastische kwaliteit

Zeer goede kwaliteit. Planten fleuren de tuin goed op. Goede aangroei, nette en correcte levering.

Goed bevallen

Ruime keus en zoals het hoort alles netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service en zeer goede plantjes aan een goede prijs

Grote online keuze maar vooral fijn dat er ook een échte winkel is waar je alles kan gaan bekijken. Daardoor vertrouwde ik er ook op dat mijn online bestelling goed zou zijn en dat was ook zeker het geval. Prima service, snelle levering, scherpe prijs. Helemaal perfect!

Mooie planten

Snelle levering in goed verpakte doos , planten onbeschadigd en goed geworteld

Duidelijke website snelle levering

Planten besteld,3 dagen later geleverd,zeer mooie en gezonde planten professioneel ingepakt en geleverd. Uiterst tevreden.

Mooie frisse planten

Keurig als altijd!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede service.

Vlotte levering. Gebruiksvriendelijke website met duidelijke informatie. Goede en snelle communicatie. Het foutje in de factuur werd meteen aangepast. Wel waren er een 2tal plantjes die ontbraken bij levering.

Mooi boomschors

Snelle levering en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en mooie planten

Wat mij betreft een aanrader.

Top ervaring.

Een snelle levering heel goed verpakt en hele mooi planten tegen een mooie prijs.

een aanrader

Voor de tweede maal besteld en van beide keren zeer tevreden mooie kwaliteit en een zeer goede snelle service en klant vriendelijk. Een echte aanrader Jack

• Snelheid/Levertijd

Ze komen na wat ze beloven.

Ze komen na wat ze beloven en bij bezorging zijn ze vriendelijk, behulpzaam en correct.

snel geleverd, mooie planten

Veel keus, goed geprijsd. de levering was sneller dan verwacht en het zijn mooie planten. Helemaal goed dus!

• Snelheid/Levertijd

Prima : admin, levertijd, verpakking, kwaliteit planten

Goed en snel

Had binnen 5 dagen de planten al in huis, en ook nog nog van uitstekende kwaliteit. Alles was netjes verpakt en zit in de vijver.

Gewoon super!

Vrijdag morgen besteld en dinsdag al in huis. Netjes verpakt. Planten zagen er geweldig uit, beter dan het tuincentrum. Zeer vriendelijke bezorger van het bedrijf! Bestel hier zeker weer.

Snelle levering,goede kwaliteit,vriendelijke bezorger

Super!!

Heel goed geleverd .

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed product

Zeer goede ervaring en mooie producten.

• Snelheid/Levertijd

Wordt waargemaakt wat beloofd word

Snelle service en goede kwaliteit planten en advies

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering en planten zagen ee goed uit.

Persoonlijke levering, snel en zorgvuldig.

Snelle en correcte levering

Een tiental bomen besteld, prijs kwaliteit zeer goed. Ik was niet thuis maar was afgeleverd op het afgesproken plek. Been heel content.

Uitermate tevreden

Goede kwaliteit planten. Snelle levering. Duidelijke plant instructies. .

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel