Goede kwaliteit, snelle en goede levering

Zeer overzichtelijke website met goede uitleg. Boompjes en planten gemakkelijk besteld en zeer snel en netjes geleverd. Bezorg(st)er was erg vriendelijk en ook behulpzaam. Kortom, zeer goede ervaring met tuinplantenwinkel.nl Nu goed verzorgen en dan gaan we ervan uit dat alles goed zal aanslaan en groeien :-)

Uitstekende garantieregeling

Ik heb pas weer wat planten gekocht en ze werden zoals gebruikelijk snel en keurig verpakt geleverd. Ook had ik laten weten dat een aantal vaste planten die ik in september vorig jaar had gekocht, nu geen teken van leven meer vertoonde. Binnen een kwartier kreeg ik een reactie met de melding dat ik hiervoor in de plaats nieuwe plantjes zou krijgen. Deze werden samen met met nieuwe bestelling twee dagen later afgeleverd. Ik ben heel tevreden over deze uitstekende garantieregeling!

Keurig verpakt, snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle vriendelijke bezorging.

Ondanks dat er op de site aangegeven stond dat het langer kon duren om de bestelde planten te kunnen bezorgen, werden de planten binnen 4 dagen bezorgd. Top. Een zeer vriendelijke chauffeur, die even tijd voor je neemt. De planten zien er mooi uit en zijn waar nodig goed verpakt om bescadiging te voorkomen.

Rozen met gele stokken

Ik heb 10 rozen besteld. Alleen 1 was mooie en groene kleur met veel bladeren, andere 9 hadden gele stokken en weinig bladeren.

• Snelheid/Levertijd

Keurig gebeld door de bezorger. Goede kwaliteit geleverde planten!

• Snelheid/Levertijd

prima planten en snelle levering

Planten werden sneller geleverd dan verwacht. Ze waren goed verpakt en slaan goed aan. Misschien dat er 1 zieke struik tussen zit maar dat moeten we nog even afwachten. Eerder ook al eens wat besteld (o.a. een boom) en ook toen was het prima voor mekaar

Mooie planten, snel geleverd

Ondanks de melding dat levering door drukte wat langer kon duren, waren de planten er binnen 2 dagen. Het was prettig dat ik er niet voor thuis hoefde te blijven, de planten stonden netjes op de afgesproken plaats. De planten zagen er mooi uit en waren netjes, zonder overbodig plastic, verpakt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Nette en goede planten voor een betaalbare prijs. Service en bezorging waren ook prima: op tijd en netjes verpakt in dozen.

Hele fijne winkel

Ik had twee rozen struiken in januari geplant. Beide zat geen teken van leven in. Zonder meer twee nieuwe gekregen. Fijne zaak, super service!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Hele fijne winkel

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

uitstekend

Ik had een boom besteld. vakkundig ingepakt en netjes afgeleverd door een vriendelijke medewerker.

• Snelheid/Levertijd

Keurig afgeleverd en mooie planten

Keurig afgeleverd en mooie planten. Duidelijk gelabeld.

Veel keuze in planten

Voor de tweede keer heb ik bij tuinplantenwinkel besteld omdat het me goed bevallen is. Snelle levering en de planten zien er goed uit.

Goede kwaliteit en brengservice

Goede kwaliteit planten en snel bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Prima, goede prijs, fijne snelle levering.

Goede kwaliteit planten, snelle levering, nette, aardige mannen en de kratjes werden snel weer opgehaald. M. G

• Snelheid/Levertijd

Geleverde planten blaken van gezondheid. Service is uitstekend.

Gezonde planten. Correcte prijs en goede service. Alles naar wens.

Goede communicatie, uitstekende produkten

De produkten- en bestelwebsite is kristalhelder. Wat men belooft maakt men ook waar. Snelle levering, uitstekend bezorgd, goede waar.

Best gelopen

2 bestellingen gedaan veel sneller gebracht dan de opgegeven levertijd. Prima. Inde brugmansia zat wat luis maar die heb ik goed afgespoeld.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en gezonde planten

Prima planten, goed verpakt en snel geleverd.

Verdeeld tevreden

Feedback: Planten waren netjes verpakt en beschrijving bij de planten was aanwezig. Zonnehoed was heel erg klein, je kon jammer zien dat er een plantje in het potje zat (aan een heel klein bladje was het zichtbaar) en de Salvia was nog kleiner en viel uit elkaar. Een aantal van de Salvia heeft het niet gered, helaas. De overige planten groeien goed en daar ben ik tevreden over. In de omschrijving stond vermeld welke pot maat er geleverd werd en ik verwacht dan ook geen grote planten, maar dit was wel het andere uiterste.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd. Mooie planten. Goede service!

Onlangs wilde ik mijn tuin aanpassen. Ik had de planten via de handige website snel gevonden waardoor ik nu het hele jaar door kan genieten van een kleurige tuin. De levering gebeurde snel en direct in de tuin zodat ik direct aan de slag kon. Toen ik na mijn bestelling erachter kwam dat ik nog iets was vergeten nam ik contact op met de servicedesk en al heel snel had ik antwoord en konden mijn bestellingen worden samengevoegd en tegelijkertijd worden geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling was van goede kwaliteit en precies volgens afspraak!

Altijd goed

Goede kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Komen hun afspraken na.

Prima service. Planten werden prima verpakt en binnen 2 dagen geleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel