Top kwaliteit

Planten zijn mooi en levering verliep heel soepel.

Wederom prima planten

Fijn dat ze op adres bezorgd worden. Heel goed verpakt.

Gezonde planten

Mijn bestelling was goed ingepakt. De planten arriveerden ongeschonden en ik heb ze direct in de tuin gezet. Top!

Top planten en levering

Op tijd geleverd en mooie planten.

Prima planten, snel geleverd

Prima planten, snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service, vakkundig advies, snelle levering

• Snelheid/Levertijd

3 cipressen geleverd zoals besteld. Netjes verpakt. Prima plantjes. Ook de levering zoals afspraak.

• Snelheid/Levertijd

XL planten besteld die dan ook echt XL zijn. Top Goede kwaliteit en vriendelijke levering door eigen personeel

Duidelijke site, netjes geleverd

Duidelijke site met voldoende informatie over betreffende planten. Prijs versus kwaliteit is goed Netjes aan huis geleverd binnen 4 dagen

Snel en professioneel

Zeer uitgebreide keuze, snelle levering, professionele verpakking. Wij zijn erg tevreden.

Geweldig!

Heb diverse malen mijn bestelling de deur uitgedaan bij Plantenwinkel.nl Tot zover zeer tevreden over de service, kwaliteit van de producten en bezorging! Ik kan plantenwinkel.nl écht aan iedereen aanraden!!

Helemaal goed

Mooie volle plantjes, snel, vriendelijk en deskundig geleverd. Een goede communicatie omtrent het proces. Kortom echt helemaal goed.

Fijne shop ervaring!

De bestelde planten werden goed afgeleverd en zien er prima uit.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Levering binnen enkele werkdagen en dat in het piek seizoen. Goede kwaliteit, netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en goede levering

Ik heb mooie vaste planten ontvangen. Ze waren keurig en stevig verpakt. Ik kreeg een mail over de levering. De tijden van de levering klopten exact. Dankjewel

Prima planten

De planten zijn snel geleverd

everything is fine

everything is fine

Zeer tevreden, aanrader

Meerdere keren een bestelling geplaatst en zeer tevreden. Zeer goede kwaliteit van de planten en snelle levering. Bezorging via eigen bezorgdienst is zeker een pluspunt, want er wordt zeer voorzichtig met de planten omgegaan.

gewoon goed

Volgens opgave en prima produkt

Mooie kwaliteit planten!

Echt mooie planten en netjes binnen de beloofde termijn geleverd.

Bovenverwachting

Snel en op de afgesproken plaats geleverd. Planten zijn buitengewoon mooi. Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor goede prijs en snel geleverd.

Voor de vierde keer bestelde ik hier mijn planten en elke keer is het weer keurig en snel geleverd. Mooie planten en goede service.

Netjes. Goed ingepakt

Bloemen zien er mooi uit. Zorgvuldig ingepakt. Helaas een takje afgebroken maar dat is risico van laten brengen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle en zorgvuldige levering

Zeer tevreden, plantjes kwamen goed verzorgd binnen en staan inmiddels prachtig te groeien in de tuin

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit, snelheid en goede communicatie

Planten zien er goed uit, de communicatie gaat snel (ondanks dat je hen telefonisch niet kunt bereiken) en de levering is echt ruim binnen het aantal gegeven dagen. Op verzoek houden ze echt rekening met jouw wensen hiervoor.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.