fantastisch goede tuinplanten online

Ik heb al meerdere keren tuinplanten en -aarde besteld bij Tuinplantenwinkel.nl. Iedere keer ontvang ik mooie, sterke en goed verpakte tuinplanten. De chauffeurs zijn altijd aardig en bereid de planten dichtbij het huis neer te zetten, zodat ik ze snel verder uit kan planten in de tuin. Een berichtje hoe laat de chauffeur precies komt. zou wel fijn zijn i.p.v. een tijdslot voor de hele dag.

Dik tevreden

Goede webshop, mooie planten en goede en snelle levering, ook wanneer je niet thuis bent.

• Snelheid/Levertijd

Uitgebreid assortiment en snelle levering

rap geleverd

snelle levering, geen gedoe.

Altijd goed

al veel planten besteld, Altijd keurig geleverd, altijd goede kwaliteit, en altijd netjes verpakt. Tot de volgende keer!

Super geregeld!

Fijne service, mooie planten.

Alleen maar goed, super

Alles snel te bestellen en ook heel snel en perfect verpakt door eigen bezorgdienst gebracht, ik blijf steeds bij deze leverancier bestellen omdat ik niets dan lof heb over hen

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede plantjes en snelle levering.

De plantjes slaan gelijk goed aan !

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goede prijs, bezorging kan netter

Zeer tevreden over de planten. Deze zijn goede kwaliteit en veel goedkoper dan bij tuincentra. Bezorging had wat netter gekund. Planten werden bij de de voordeur neergezet, maar de bezorger heeft niet aangebeld. Wij waren beiden thuis aan het werk en zouden zeker de bel gehoord hebben.

• Snelheid/Levertijd

Prima info over levering, ook goede en adequate beantwoording aan de telefoon

Zie boven

Een super plantenwinkel!

Heel snel geleverd, aardige en behulpzame chauffeur, goed ingepakt en de planten waren van een heel goede kwaliteit en zijn heel goed aangeslagen.

• Snelheid/Levertijd

Fijne website, prima bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en super kwaliteit levering

Zeer goede ervaring met deze webshop; binnen enkele dagen de plantjes geleverd in een stevige doos. De plantjes waren van zeer goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn van goede kwaliteit

De planten zijn van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle aflevering en uitstekende kwaliteit van de planten.

Mooie struikjes Snelle lever tijd Keurig verpakt en vervoerd

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend. Snelle levering. Goed persoonlijk contact.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site met nuttige informatie en prima snelle bezorging

Ik ga altijd voor planten naar het tuincentrum maar heb sinds Corona niet altijd meer zin in de drukte en vind ook altijd moeilijk wat ik wil. Op de site van tuinplantenwinkel kan ik op mijn gemak alle soorten planten bekijken met veel nuttige informatie en heel overzichtelijk. Ook heel veel keus, dat is ook fijn. Ik heb niet heel groene vingers vingers dus vind het fijn dat ik kan selecteren op praktische en uiterlijke kenmerken, zoals hoe groot een plant wordt, wanneer hij bloeit etc. Ook de samengestelde borderpakketten (die van mijn keuze) vind ik fijn want ik weet niet zo goed wat allemaal bij elkaar past. Dus je krijgt gelijk tips over de tuin zoals welke aarde erbij moet en dat is heel fijn! Ik kijk al uit naar mijn volgende aankoop ook al weet ik dat bezorgen mss niet goed is voor het milieu en ik ook probeer zoveel mogelijk bij de plaatselijke leverancier te kopen. Het zal dus een beetje van allebei worden.

Mooie rozen

Ik ben normaal huiverig voor en heb ook slechte ervaringen, met online bestellen van planten, maar toch heb ik rozen besteld omdat ik van 1 soort 2 stuks te kort kwam. De rozen die ik geleverd kreeg waren zelfs beter dan die ik bij een tuincentrum gekocht heb.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en uitstekende service

Al heel wat tuinplanten bij dit bedrijf besteld. De kwaliteit van de planten is bijna altijd heel goed. De enkele keer dat ik niet tevreden was over de kwaliteit wordt er snel en vriendelijk gereageerd op mailcontact en werden planten vlot omgeruild.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en correcte levering.

Correcte afhandeling en terugbetaling van eerste bestelling.

Top top top!

Heel tevreden van de service, kwaliteit en levering! Aanrader om hier te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit met zorg geleverd

Mijn keuze voor Tuinplantenwinkel.nl: Het gemak van bestellen van goede kwaliteit planten en zorgvuldige en adequate levering met eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en nette bezorging.

Ik ben tevreden over hoe Tuinplantenwinkel omgaat met de afhandeling van de bestelling: alles ziet er keurig uit, goed verpakt.

Vriendelijke en snelle levering

Ik heb de planten uitgezocht in de winkel en had fijne hulp van Frank. Ik kon het niet vervoeren en daarom heb ik het via de website besteld ideaal.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel