Uitmuntend

Service en begeleiding van orderproces tot aflevering zijn in een woord: "Uitmuntend". Vragen worden snel, vakkundig en ook pro-actief behandeld. Bijzonder prettig bedrijf met professionele en uiterst vriendelijke mensen. Daarnaast zijn ook de geleverde planten kwalitatief gewoon goed. Echt een prima bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Snel en netjes bezorgd tot in de tuin

Snelle bezorging en goede service van de bezorger. Het waren behoorlijk wat dozen met plantjes en zakken met grond. Deze legde hij netjes neer bij de tuin, zodat ik er bijna niet meer mee hoefde te sjouwen. Goede kwaliteit ook!

Keurig verzorgde levering

De planten werden op de aangegeven tijd netjes bezorgd. Er werd gekeken of de levering compleet was. De planten zagen er goed verzorgd uit.

Top kwaliteit planten

Top planten Super verpakt voor levering

Vlotte goede levering

Prettige site om door te bladeren. Chat-advies is deskundig. Goede verpakking bij aflevering.

Teleurstellende kwaliteit

Positief is het assortiment en de eigen vervoersdienst. Ook goede prijsstelling. Negatief is de kwaliteit van 2 soorten planten; slecht ontwikkeld en in een aantal potjes zat alleen aarde (geen wortelgestel). Na veel e-mails één soort opnieuw geleverd en die is prima. Afwachten of en hoe soort 2 het gaat doen..

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en bezorging was top!

Planten geleverd in goede kwaliteit. Bezorging was ook prima, planten zijn neergezet op de afgesproken plek. Helemaal top! Geleverd door eigen bezorgdienst binnen de tijd zoals vermeld op de website. Door bezorging in eigen beheer te houden komen de planten heel aan. Ben zeer tevreden!!!

• Snelheid/Levertijd

Snelle kevering in super goed kwaliteit !!!! Echt betrouwbaar !!!!

Alles goed

De planten groeien goed. Het was een beetje moeilijk om ze in Duitsland te ontvangen, maar met de hulp van iemand in Nederland die vlak bij de grens leeft was het mogelijk zonder zelf de hele weg naar de Tuinplantenwinkel te rijden.

• Snelheid/Levertijd

Steeds levering van mooie planten en degelijk verpakt!!

Al enkele bestellingen bij tuinplantenwinkel gedaan, steeds mooie planten mogen ontvangen. Grote keuze aan planten en makkelijk te bestellen via website. Nooit meer eindeloos zoeken in andere plantencentra waar meestal de gewenste aantallen planten niet direct voorradig zijn. tuinplantenwinkel is top

• Snelheid/Levertijd

Kwalitatief zeer goede planten.

Mooie planten netjes en goed verpakt. Ben er heel tevreden over.

• Snelheid/Levertijd

Doen wat ze beloven aan een correcte prijs!

Alles was gewoon prima: - goede website met ruim gamma, duidelijke omschrijving van de planten, goede selectiecriteria en suggesties, mogelijkheid een verlanglijstje bij te houden - zeer correcte en zeer tijdige levering ondanks de aangekondigde drukte - plantjes zijn van goede kwaliteit en zorgzaam verpakt - correcte prijs/kwaliteitverhouding

Vlotte levering, zorgvuldig verpakt

Snelle levering en planten zijn goed verpakt. Worden neergezet op de plek die je van te voren kunt aangeven.

• Snelheid/Levertijd

Groot aanbod, prachtige planten en verzorgde verzending

Planten online bestellen is toch altijd een avontuur, maar hier kom ik zeker vaker terug! Snelle levering met eigen bezorger, planten netjes verpakt en de planten zitten er goed en gezond uit. En dan deze prijzen en groot assortiment, goede ervaring!

• Snelheid/Levertijd

Super bedrijf. Perfecte levering en zeer sterk met hun garantie verlening.

Ik kocht eind 2020 een acer boom voor € 169,95 in 2021 kwam hij goed terug. Helaas in 2022 was de boom niet goed terug gekomen in het voorjaar en waren meer dan de helft van de takken dood. Na wat mail wisselingen kreeg ik een hele nieuwe boom. Fantastisch wat een enorme service. Heel hartelijk dank. Rik van Hemert

Tot kwaliteit

Mooi ingepakt, goed

• Snelheid/Levertijd

snelle levering maar het plantmateriaal was matig.

ik heb bij jullie 4 plantjes van pitloze druiven besteld. maar er zat een dode plant bij en de plantjes waren erg klein. wel zaten er veel bamboestokjes bij maar het gaat tenslotte over het plantmateriaal en de groeikracht van de planten. de levering was goed en netjes verpakt en ik heb ze de volgende dag gelijk geplant en water gegeven . nu maar hopen dat ze aanslaan. met vriendelijke groet Piet Verhagen.

Prima plantjes!

Correcte levering op afgesproken datum. Prima plantjes!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede communicatie, mooie al volle rozenplanten geleverd

Zeer mooie frisse planten. Snelle levering, goede uitleg en communicatie. Aanrader!

Goed, maar niet goedkoop

Prima planten. Eerder al eens besteld en planten doen het goed

Top,

Mooie planten en netjes bezorgd !

• Snelheid/Levertijd

aanrader om hier uw planten te bestellen

nette plantjes, allemaal keurig verpakt. vlotte levering volgens afspraak

heel goed

Professionele website met goede uitleg over de planten goede verpakking planten in goede staat de grootte van de planten zijn niet duidelijk zichtbaar op de website.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima service

Nu 2 keer wat besteld en prima service, mooie planten en de levertijden die op de site staan kloppen ook!

• Snelheid/Levertijd

prima zaak met goede planten,levering en prijs

Vorig jaar waterplanten gekocht en nu voor de bloementuin en zoals de eerdere ervaring wederom top, prima plantjes op tijd geleverd met eigen transport en vriendelijke medewerker.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel