Zeer tevreden.

Snel bezorgd, goed ingepakt, plantjes ziet er goed & gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod, goede prijzen, uitstekende klantenservice.

Tuinplantenwinkel.nl heeft een ruim aanbod aan tuinplanten. De keuze is reuze en de planten zijn over het algemeen goed geprijsd (zeker in vergelijking met andere (online) tuinwinkels). Ik had een aantal vragen en die zijn keurig en snel via de mail beantwoord, dus ik heb een positieve indruk van de klantenservice. Het is nog afwachten of alle planten goed gaan groeien en bloeien, ik hoop het wel natuurlijk. De relatief hoge bezorgkosten, die net omhoog waren gegaan op het moment dat ik bestelde, vind ik wel een minpunt.

Nice plants

Nice plants, good service and delivery (a bit slow though)

helemaal goed

goede planten, vlot geleverd

Topkwaliteit en roomservice!

Alles verliep op wieltjes. Topplanten.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten. Uitstekend verpakt. Alles op tijd thuis.

• Snelheid/Levertijd

Alle planten die ik wilde bestellen waren helaas niet allemaal leverbaar, maar na contact en wat alternatieven ben ik zeer tevreden met het contact en de levering. De chauffeur heeft de planten netjes achter het huis gezet en waren allemaal goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit in planten, grond en bezorgingsservice.

Veel nuttige informatie over planten op de website. Planten goed verpakt bezorgd en alles netjes afgeleverd op de afgesproken plek. Fijne ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit volgens afspraak geleverd

Zie hierboven

Zie onderstaande

Duidelijke afspraken kunnen maken ook nagekomen

Snel geleverd, goede mooie planten

Snel geleverd, goede mooie planten

Geweldige service, goede levering, goede klantenservice. Prachtige planten

Geweldige service, goede levering, goede klantenservice. Prachtige planten

• Snelheid/Levertijd

Fantastisch in alle opzichten!

Zeer snelle levering en uitstekend verpakte planten uit een enorm assortiment!

Geweldig goede service

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, makkelijke webshop en vervolgens vlotte levering zoals op website vermeld staat. Planten kwamen in goede staat aan.

• Snelheid/Levertijd

Jullie hebben een mooi assortiment aan een goede prijs.

Ik had een goede eerste ervaring met Tuinplantenwinkel.nl. De website is overzichtelijk en heel informatief. Alles is in goede staat en correct en snel geleverd. Ik heb mijn planten een weekje en ze lijken het allemaal goed te doen. Het enige negatieve vond ik dat er veel uitverkocht was en dat er geen tijdstip vermeld was voor de levering.

Mooi

sterke planten en mooi verpakt

• Snelheid/Levertijd

Snelle service goede kwaliteit en meedenken

De bestelde hoogte was niet van goede kwaliteit volgens de levancier. Gelijk telefonisch overleg over een andere hoogte maar betere kwaliteit Verschil in prijs zonder problemen retour Maar op mijn verzoek een plant bij leveren ipv creditnota was ook gelijk accoord Zeer goede service!!!

zeer tevreden en snelle levering

zeer tevreden en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Fijne website, makkelijk te bestellen en keurig verzorgd is onze mega bestelling geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring met Tuinplantenwinkel!

Nette prijs voor de planten. Snelle levering! Veel sneller dan bij andere planten webshops. De planten zien er ook gezond uit en doen het goed in de tuin.

Nette levering

Nette levering door eigen bezorgdienst. Planten goed verpakt. Levertijd was ruim een week. Ik had veel dezelfde plantjes gekocht, en slechts per soort 1 handgeschreven kaartje met de soortnaam. Ik had graag meer stokjes met soortnaam ontvangen, ter herkenning in de tuin na aanplanten. De planten zien er goed uit, maar ik kan nog niet zeggen of ze allemaal aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en super snelle levering, uitgebreid assortiment!

De planten zien er heel gezond uit!! De levering was zo snel; vandaag besteld de volgende dag al geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Kortom, een tevreden klant:)

Prima planten

Prima,mooie planten