Doet wat het beloofd.

Mooie planten geleverd welke direct beginnen te groeien. Verpakking en bezorging professioneel.

Verkeerde boom geleverd

Ik heb een meerstammige boom besteld en er werd een eenstammige geleverd. Klacht ingediend en de boom is weer opgehaald. Geld is retour maar ik heb nog steeds geen boom.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit en eigen bezorgers

Kwaliteit van de planten is goed, eigen bezorgers dus geen pakketje met post.nl waar het zand vaak uit de pot is. Netjes bezorgd .. erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en prima plant

Wij waren op zoek naar een nieuwe struik, de ilex granata dark green. Met een emmer meststof erbij waren we voordelig uit. Overzichtelijke website, duidelijke verzorgingstips, voordelige prijs en een snelle levering. Niets op aan te merken, wij gaan hier vaker bestellen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit planten. Dwergrododendrons. Goed verpakt. Heel snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

snelle levering en aanpassing order.

Correcte en snelle levering en tevens de mogelijkheid geboden om de order nog aan te passen via mail. Snelle reactie en verwerking hiervan . Planten keurig verpakt en zagen er goed uit.

Verrassende ervaring!

Nog nooit tuinplanten online besteld. Dat doe je niet; je gaat naar een tuincentrum o.i.d. Maar daar was niet leverbaar wat ik zocht en even surfen over het web kwam ik bij de Tuinplantenwinkel. Goede prijs voor wat ik zocht en dus de gok gewaagd. Goede gok! twee dagen aflevering in uitstekende verpakking en artikelen in goede conditie.

zéér goed!

planten keurig geleverd, goed verzorgd en voorzien van etiket.

• Snelheid/Levertijd

prima planten en keurig bezorgd

wij hebben een aantal keer planten besteld bj tuinplantenwinkel.nl De kwaliteit van de pantjes is uitstekend en de bezorging verzorgd en snel.

In een woord: GEWELDIG

Een geweldige service van een kwalitatieve producten. Zeer snelle levering, waarvan ik echt onder indruk ben. Gisteren besteld, en vandaag al geleverd, doe dat nog maar eens na.

Gedeeltelijk tevreden

Had wel de indruk dat de plant is bezorgd maar kon bij het bestellen geen ruimte vinden voor een afzender of felicitatie

• Snelheid/Levertijd

Keurig alles netjes verzorgt; planten voortreffelijk

Zie boven

Topbedrijf !

Eerste bestelling en het zal zeker de laatste niet zijn. Hele mooie boompjes gekregen en een correcte levering. Topadres !

• Snelheid/Levertijd

goede service en kwaliteit van de planten

Bestelling heel snel geleverd. Planten waren van goede kwaliteit en heel goed ingepakt. Top winkel!

Prompte levering

Goede staat planten. Netjes afgelegerd

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Service en plantkwaliteit van Tuinplantenwinkel zijn uitstekend.

Bestellingen die ik heb geplaatst in de afgelopen 2 jaar zijn uitstekend uitgevoerd. E-mail contact is snel en professioneel. Kwaliteit van bomen en planten is top.

Mooi bedrijf, goede service

Bestelling netjes geleverd Mooie producten

Goede kwaliteit planten. Houden zo

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en kwalitatieve planten

Gemakkelijk online bestellen, snelle levering in keurige dozen. De planten zien er goed uit. Top!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie plantjes

Snelle levering en mooie plantjes. Zou mooi zijn als er meer biologisch aanbod zou komen (naast de kruidenplantjes). Maar zeker aanbevolen!

Goede kwaliteit

De planten werden keurig verpakt afgeleverd

• Snelheid/Levertijd

Van bestellen tot levering perfect

Wat ik gevraagd had bij levering is precies zo gedaan

Uitstekend!

Ik was niet thuis toen de planten werden bezorgd. De doos met planten is netjes in de tuin geplaatst, zoals ik had gevraagd. De planten stonden netjes in de doos en de boodschap was, dat ik ze niet dezelfde dag hoefde te planten. De aarde was inderdaad vochtig genoeg om het een paar dagen te kunnen uithouden. De planten zelf stonden er fris en fruitig bij! Ze staan nu netjes te pronken in m’n tuin en zijn zelfs al gegroeid! De volgende keer zeker weer Tuinplantenwinkel.nl!!!

• Snelheid/Levertijd

prachtige planten en keurig bezorgd

Een fors aantal tuinplanten besteld. Na enkele dagen reeds bezorgd door vriendelijke en erg behulpzame bezorger. Planten waren forser dan ik had verwacht. Slaan na enkele dagen in de tuin goed aan. Zal hier zeker weer bestellen

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel