Snelle en prettige levering

Tot zover prima, nu afwachten of de planten goed groeien

• Snelheid/Levertijd

prima service, alleen waren verschillende planten niet in voorraad!

de omschrijvingen waren ook goed toegankelijk

• Snelheid/Levertijd

Was een beetje achterdochtig om planten te bestellen online. Als ze geleverd worden en het is niet ok, is het te laat. Toch geprobeerd. Op tijd geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering van kwaliteit

Snelle persoonlijke levering van inderdaad A-kwaliteit.

vlotte levering - uitstekende producten

Wij hebben drie dozen vol tuinplanten gekocht en die waren van goede kwaliteit en prijs. Dat deed me besluiten ook een kadobon te bestellen om vrienden te geven. Die bleek luxe verpakt en zo geef je een kado, waar de andere ècht iets aan heeft.

Een aanrader!

Duidelijke website, correcte prijszetting en verzorgde levering. Kortom: top!

Mooie kwaliteit

Tuinplanten winkel heeft een groot assortiment. De bestelling wordt goed verpakt netjes afgeleverd. De planten zijn van een goede kwaliteit en doen het goed in onze tuin. De prijzen zijn concurrerend. Heb deze goede ervaring na meerdere bestellingen.

Zéér tevreden.

Altijd hulpvaardig en de planten zijn van kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Sterkte producten en uitstekende service!

Na 2 jaar geleden een tegenvaller te hebben gehad bij een concurent. Wist ik al iets beter waar op te letten bij plantencentra's. Het feit dat er aangroeigarantie wordt gegeven gaf voor mij de doorslag. Ik heb dan +-175 planten besteld. Deze zijn na 8-9 dagen geleverd. Het transport van de planten was dik Inorde! Grote planten bescherm door een extra plastiek zak, de kleine plantjes met hun potjes in kartonnen dozen met vervoer in een plantenkar. Op deze manier kan het uitstekend worden getransporteerd en blijft het bij de klant ook nog beschermd tegen wind. De bezorger was zeer behulpzaam! De planten zelf waren voorzien van de naam van de plant of gemerkt bij meerdere stuks! De planten zijn nu 1 week geplant en alles leeft nog. Zelfs na het storm weer van vorige week. Tot nu toe zeer te vreden! Al kan ik pas echt objectief zijn, als we enkele maanden verder zijn! Indien deze tedens zich verder zet, bestel ik de overige aanplanting opnieuw via tuinplantenwinkel!

Prima tuinplanten

Prima tuinplanten, goede kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Ze hadden de planten die ik wenste. Na wat zoekwerk kwam ik hier. Goed vindbaar dus :-) Bezorging enzo helemaal top.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

goede online-winkel

Nadeel is af en toe dat je de planten niet zelf uit kunt kiezen..zodat je niet altijd de mooiste krijgt. De website en bezorging zijn uitstekend!

Beter kan niet

Fijne overzichtelijke website/ scherpe prijzen. Makkelijk bestellen en heldere informatie. Middels mails prima op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering. Snel bezord. Met zorg verpakt in dozen. Planten waren zoals ik had verwacht. Ik was blij verrast ,zo hoort het en niet anders.

Goede sterke olanten.

Goede planten . Geleverd in ruime pot.

Heel tevreden

Dit was de tweede keer dat ik bij tuinplantenwinkel bestelde. Ook nu verliep alles weer prima, bestellen was eenvoudig, de verzending ging snel en de levering verliep soepel. De planten zien er goed uit. Ik ben heel tevrede

Goede levering

Enkele plant wat verfomfaaid en gebroken blad, verder goed.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en mooie kwaliteit planten

Snel antwoord op vragen, fijne website met uitgebreide informatie, tijdige levering en prachtige kwaliteit planten en bomen! Wij zijn tevreden klant bij Tuinplantenwinkel.nl!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten die met zorg worden afgeleverd!

• Snelheid/Levertijd

Prima afhandeling van de bestelling

Prima, plantjes werden goed verpakt,met eigen eigen vervoer, op de afgesproken tijd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit.

De Walsteinia Ternata plantjes zijn goed aangeslagen. Er schieten nu al veel frisgroene blaadjes omhoog.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en heel verse planten!

Onlangs een bestelling gedaan bij Tuinplantenwinkel.nl. De website gaf veel informatie over de planten en zo was mijn keuze snel gemaakt. De levertijd was korter dan aangegeven, dus had ik mijn planten al snel in huis. Heel mooie planten, ik ben er erg blij mee. De klantenservice van Tuinplantenwinkel is heel behulpzaam, want tijdens het bestelproces miste ik ineens 1 plant en na contact met de klantenservice, kon deze gelukkig nog worden toegevoegd. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Haagplanten en bodembedekkers

Tegels wippen en de tuin in stapjes steeds groener maken. Haagplanten en bodembedekkers gekozen op basis van de website voor een schaduwrijke tuin. Planten zijn in goede conditie en voldoen aan de verwachtingen. Adviezen als tevoren onderdompelen in water, aanplantgrond gebruiken, afstand van de plantjes ten opzichte van elkaar, worden door Neutkens tuinplantenwinkel heel goed aangegeven. De bezorgservice werkt uitstekend. Je wordt niet teleurgesteld. Een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Levering en kwaliteit helemaal in orde

De levering was dik in orde! Ruim op tijd, zeler in het voorjaar. Enige minpuntje vond ik de hoeveelheid plastic die gebruikt is bij het verpakken van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, mooie planten alleraardigste bezorger

Veel keuze uit mooie planten die ook aan de verwachting voldoen. En ook nog eens snel geleverd. Top

Plant en levering perfect

Mooie volle plant die met liefde was verpakt. Levering uiterst korrekt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel