Tevreden!

Inmiddels onze 3e bestelling ontvangen en wij zijn tevreden met de producten en levering. Ze zeggen wat doen, ze doen wat ze zeggen.

Absoluut Top!

Mijn tweede bestelling en alweer, meer dan tevreden! Alle vaste planten zien er perfect uit en dat voor een prijs die ik nergens elders vind. Alles keurig voorzien van naamlabel en perfect verpakt en..... zorgeloos thuisbezorgd. Niets anders dan lof!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, fatsoenlijk verpakt.

Als het plantgoed ook nog biologisch was of op zijn minst pesticide vrij zou het helemaal top zijn. Het assortiment zou iets breder mogen, maar beter wat minder keus in goede kwaliteit dan omgekeerd.

Mooie planten perfect ingepakt

Ik kreeg de planten binnen de afgesproken tijd. Ik ben netjes op de hoogte gehouden van de bezorging. Ze waren heel netjes en goed ingepakt. De planten zagen er erg goed uit, waren nog goed vochtig en doen het nu goed in de tuin. Voor deze prijs werden ze in een andere webshop aangeboden voor een maat kleiner. Heel tevreden dus.

Goede producten, snelle levering

Werkt snel en efficiënt. Mooie site, goede bestelservice.

Fijne webwinkel

Mooie site en nette en vriendelijke bezorging. Goede prijs in vergelijking met andere webwinkels. Planten zagen er mooi uit en er was gelukkig niet teveel onnodig plastic gebruikt. Planten staan er mooi bij en nu maar hopen dat ze goed gaan wortelen. Enige verbetering die ik toch even wil noemen is wanneer je bestelling precies komt op de bezorgdag. Nu weet je alleen dat het bezorgd wordt op die dag, maar verder niks. Een kleiner tijdvak zou fijn zijn.

Goed en snel

• Snelheid/Levertijd

Super snelle communicatie en breed assortiment

Snelle reactie per mail, vriendelijke bezorger, goed verpakt, nette prij

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig bestellen en perfecte levering

Binnen een jaar voor de tweede keer een bestelling gedaan. Wederom was de bestelling eenvoudig te plaatsen en was de levering perfect. Ook was beide keren de chauffeur van Tuinplantenwinkel vriendelijk en correct. Prettig is ook dat je niet thuis hoef te zijn op dag van levering. Je kan een plaats opgeven bij je thuis waar het neer gezet kan worden. Zeker niet onbelangrijk is dat de kwaliteit van de (alle) plantjes goed zijn en de prijs/kwaliteitverhouding gunstig is. Dus een dik tevreden klant. Tot de volgende keer.

uitstekend

ik bestelde een krentenboom,, alles prima gegaan, bestelling op tijd, prachtige boom.

Fantastische persoonlijke service

Breed aanbod, goed profesdioneel advies, mooie planten, goede kwaliteit. Fantastische persoonlijke service Supersnelle reactie op vragen Snelle levering

Prima planten

Planten zien er netjes en verzorgd uit, en zijn zorgvuldig en goed verzorgd verzonden.

• Snelheid/Levertijd

Planten kwamen uitermate gezond en wel aan in handige verpakking!

Ik was enigszins sceptisch om te bestelling bij een commerciële plantenwinkel online. Maar de planten kwamen in uitermate gezonde staat aan. Verpakt op een heel handige en goede manier!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit planten en goede levering

Alles zeer netjes verpakt en goede communicatie met bezorger

• Snelheid/Levertijd

Producten zien er netjes uit en waren snel geleverd

Planten zagen er gezond uit en waren netjes ingepakt zodat ze niet zijn beschadigd tijdens het vervoer.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten, uitstekend verpakt, zeer snelle levering en zeer betaalbare verzendkosten

Uitstekende planten, goed verpakt, zeer snelle levering en betaalbare verzendkosten.

• Snelheid/Levertijd

Prima plantjes, prima prijzen, goed ingepakt en keurig afgeleverd

Zie titel :-) Erg tevreden over de heldere, snelle en nette afhandeling van mijn order.

• Snelheid/Levertijd

besteld en snel keurig geleverd mooie kwaliteit planten

Betrouwbare leverancier

Betrouwbare leverancier die zijn afspraken prima nakomt. Logistieke ondersteuning prima in orde en het geleverde plantmateriaal is fris en groen.

Uitstekend!

Wat een positieve ervaring! Heb al vaker via andere webshops planten besteld maar dat was altijd zeer teleurstellend. Bij Tuinplantenwinkel is mijn ervaring zeer positief! Planten van zeer goede kwaliteit, op goede manier verpakt, met zorg vervoerd en thuis afgeleverd door erg vriendelijke medewerker. Ik zal zeker vaker bij hun bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Al jaren goede kwaliteit planten.

De planten worden zorgvuldig ingepakt en bezorgd. Ik bestel regelmatig en ook voor andere. Nog nooit een misser gehad.

Alleen maar lof

Overzichtelijke site, snelle levering, vriendelijke bezorger.

Pluim. Alles volgens verwachting

Alles volgens verwachting. Zorgvuldig vervoerd, betrokken, vriendelijke aflevering. Kwaliteit/prijs is tot nu toe goed. Voordeel bij eigen vervoer. M.vr.gr. Tevreden klant.

• Snelheid/Levertijd

Ervaring was heel positief, ik ga zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen.

- de bestelling kwam eerder dan verwacht - de planten waren goed verpakt, beschermd - de planten zijn van goede kwaliteit - vriendelijke bezorger - goed advies

Correcte en snelle levering

Na bestelling duidelijke communicatie dat het wellicht wat later ontvangen zou worden, viel alles mee. Keurig verpakt zijn de pakketten met planten geleverd. Tevreden!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel