Prima ervaring

Het bestelde boompje werd correct en volgens afspraak afgeleverd.

Planten geleverd zoals beloofd

De planten werden geleverd op de plek zoals we hadden afgesproken. Ze zien er van goede kwaliteit uit. Sneller geleverd dan we hadden verwacht.

• Snelheid/Levertijd

Correcte en zéér snelle levering van de bestelde planten.

Mooie en frisse planten. Degelijk verpakt om schade tijdens transport te vermijden. Vriendelijke bezorger. Goede eerste indruk.

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgde levering van goeduitziende planten.

Heel tevreden.

perfecte planten

goed verzorgde planten, erg goed verpakt. Ik ga niet meer naar een tuincentrum, bij tuinplantenwinkel betere info, betere kwaliteit

Mooie plant

Geleerde product werd snel, correct en goed verpakt bezorgd. Plant zag er boven verwachting goed uit. Tuinplantenwinkel is Zeker aan te bevelen

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, kwaliteit in orde

Een grote bestelling geplaatst om onze tuin opnieuw aan te planen. Snelle bezorging, duidelijk onderscheid in welke planten in welk potje zitten. Nu nog hopen dat ze goed gaan groeien :-)

• Snelheid/Levertijd

Prima service, mooie lei laurier ontvangen.

4 prachtige lei laurierbomen ontvangen. Snelle levering.Keurig verpakt, al op de schermen geplaatst. Bijgeleverde handleiding is eenvoudig en duidelijk.

Goed geregeld

Netjes afgeleverd op de vooraf aangegeven plaats. Netjes verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Al meermaals gekocht bij Tuinplantenwinkel.nl, en steeds tot grote tevredenheid!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit minder dan de vorige keer.

Snelle levering! Had eerder besteld (september) , toen was de prijs-kwaliteit verhouding een stuk beter. (nu eind maart) Moet nog even bedenken of ik het weer zou doen. Heb besteld ivm de XL-versie. Dan heb je tenminste meteen effect van je aankoop!

• Snelheid/Levertijd

Prima volgens afspraak geleverd, goede kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Alle planten zijn netjes verpakt en een snelle levering

Goede en snelle levering

Bestelde planten zijn mooi op tijd geleverd en reactie op vragen worden snel afgehandeld.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en goede service , weet zeker dat ik r nogmaals wat ga bestellen

• Snelheid/Levertijd

Goede lefering van de plant en aarde

• Snelheid/Levertijd

planten via webwinkel besteld en opgehaald in de fysieke winkel in Knegsel. Bestelling lag binnen de afgesproken termijn klaar, ondanks de voorjaarsdrukte. Ze waren echter wel vergeten om de mail te versturen dat ik de bestelling op kon halen. Maar via de klantenservice zeer snel contact en de bevestiging dat ik de bestelling op kon halen. Kwaliteit planten is heel goed. Vriendelijke, behulpzame medewerkers in de winkel.

• Snelheid/Levertijd

Een betrouwbaar adres voor mooie tuinplanten

Zoals altijd wordt de tuinplanten netjes afgeleverd in stevige dozen door een vriendelijke medewerker. Mijn vaste adres als ik nieuwe planten in mijn tuin wil hebben.

Overzichtelijk

Gevonden wat ik zocht met goede beschrijving erbij Duidelijk en overzichtelijk Jammer was dat alles niet voorradig was

Voor herhaling vatbaar

Mooie plantjes en snel en goed geleverd

prima planten

Grote hoeveelheid tuinplanten; zien er allemaal goed uit, de heesters, rozen, vaste planten, ben erg tevreden over alles. Ook goed ingepakt waardoor alles heel over kwam. Alleen de anemonen waren slecht geworteld en ik weet nog niet helemaal zeker of die wel gaan aanslaan; wachten we even af en anders mailen. Ik zal zeker weer bestellen bij deze winkel.

mooie planten, snelle levering

goede webside met duidelijke informatie. redelijke prijzen. snelle verzending

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit plantjes en heel degelijk verpakt.

Prettig al dat je bij de bestelling kunt opgeven waar de bezorger het achter kan laten als je niet thuis bent. Verder waren de plantjes ook goed verpakt in dichtgeplakte dozen met duidelijke sticker om de dozen zo snel mogelijk open te maken. Logisch, maar wel een goede reminder voor de ontvanger. Plantjes zijn ook allemaal aangeslagen. En daarbij was de prijs ook uitermate gunstig. Ik ga hier zeker weer bestellen, mocht ik wat nodig hebben.

• Snelheid/Levertijd

leveren kwaliteit en zorgvuldige verzending

wij hebben diverse keren al besteld bij tuinplantenwinkel.nl, waaruit blijkt dat wij tevreden zijn over wat wij geleverd krijgen. Er is ruime keus, hoewel soms planten uitverkocht zijn, maar er zijn goede alternatieven.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en snelle levering

Ik koop al aantal jaar mijn planten bij tuinplantenwinkel. Goede kwaliteit en goedenprijs

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel