Altijd mooie planten

Toch maar weer een boom besteld bij Tuinplantenwinkel en ook laten bezorgen. Mooie boom zoals ik t verwacht had met vriendelijke bezorgen die de boom ook wel een stukje verder wilde zetten! Top!

prima geregeld!

Goede service, snelle levering,plantjes in orde en een aardige bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Keurige en snelle aflevering

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Al enkele jaren klant en vertrouwd kopen en snelle levering. Kwaliteit van de planten is goed. Alleen maar goede ervaring.

Verzorgd.

Zowel de site, bezorging als de geleverde producten zijn verzorgd. Er is zichtbaar zorg besteed aan de planten en door de manier van leveren met eigen bezorgdienst, komen de producten met zorg aan bij de klant. Kwaliteit is heel goed. Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden

Bestelling kwam eerder dan verwacht wat erg prettig was. De kwaliteit van de planten is heel goed

• Snelheid/Levertijd

Mooie stevige planten. Flink groter dan ik verwacht had. Keurige levering.

Buitengewoon tevreden.

Ik bestel al een aantal jaren planten bij dit bedrijf. En altijd zeer tevreden. Goede kwaliteit en dus heel veel plezier van de planten. Ik hoop nog jaren bij dit bedrijf te kunnen bestellen.

Blij met tuinplanten

Planten waren goed verpakt netjes op tijd geleverd en een prettige chauffeur

topkwaliteit planten

Makkelijk bestellen, vlotte en nette bezorging. Topkwaliteit planten, netjes verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Levert wat het belooft met een goede kwaliteit

Meerdere bestellingen gedaan. Altijd binnen de afgesproken tijd geleverd. Prijs/kwaliteit uitstekend bevonden.

afspraken zijn na gekomen

prachtige plantjes

fantastisch

Goede website, makkelijk te bestellen en goede bezorging

Prima levering, fijne klantenservice

Snel antwoord op mijn vraag, netjes aangegeven wanneer ze niet komen. En niet thuis? Zetten ze het netjes voor je neer!

Perfecte service

Perfecte service wat betreft bestellen en levering. Wij hadden een foutje gemaakt bij bestellen en werd meteen gecorrigeerd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en veel keus

Er is veel keus aan planten en maten. De prijzen zijn goed. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Erg blij met de service!

heel tevreden

planten werden op tijd netjes verpakt geleverd en waren mooi vochtig gehouden.

• Snelheid/Levertijd

Goede verpakkingen en snel geleverd ondanks drukte

Goede ervaringen zoals altijd met Tuinplantenwinkel. Zou het plastic gebruik gereduceerd kunnen worden?

TOP

Mooie planten snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, goede sevice.

De planten die geleverd worden zijn van goede kwaliteit. De bestelling wordt netjes verpakt bezorgd zoals op webshop is aangegeven

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijke en duidelijke website. Goede service, aardige en zorgvuldige chauffeur. Perfect verpakt en goed plantmateriaal.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie plantjes, vriendelijk personeel

Geweldige en vlotteseevice

Verkeerde hoogte bomen geleverd. Na telefoontje meteen hersteld met veel extra korting en ook nog extra gratis turfgrond. Super!!!

• Snelheid/Levertijd

Topkwaliteit geleverd op korte tijd tegen een scherpe prijs

Ik bestelde een aantal rhododendronplantjes en kreeg die in perfecte staat mooi ingepakt op een korte tijd toegestuurd! TOPSERVICE van tuinplantenwinkel.nl

Correcte en snelle levering

Eerselseweg 35