Efficiënt, goede kwaliteit en vriendelijke bezorgster.

Duidelijke bestelmethode en na korte tijd de bezorging van de goed verpakte planten door een vriendelijke bezorgster die de tijd nam om een en ander toe te lichten. Dezelfde middag geplant en alles is aangeslagen. (Nu ligt alles onder de sneeuw)

Goed geregeld

Duidelijke website met groot aanbod. Levering door eigen bezorgsevice. Bezorgdatum niet te kiezen, maar bezorger volgde de opgegeven instructie waar de planten neer te zetten. Planten goed verpakt.

Super service

Alles zeer correct geregeld

Gewoon goed

Keurig nette levering ,zoals altijd overigens, binnen de afgesproken tijd. Planten gezond en verzorgd en in een beschermende doos getransporteerd en door een vriendelijke chauffeur afgeleverd aan huis. Gewoon TOP

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen, snel en keurig bezorgd en een prachtige Magnolia ontvangen :) Helemaal top !

• Snelheid/Levertijd

Fruitbomen,potgrond, goede kwaliteit .en op tijd bezorgd.

Prima ervaring!

Fijne website, nette levering, prima planten.

Snelle en goede service.

Na levering verkeerde plant dezelfde dag aanbod oplossing: levering van juiste en zelfs grotere plant. We zijn super tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Keurig geleverd in dozen. Netjes dat ik een appje kreeg dat, en waar, het neergezet was. De planten zagen er mooi uit en er was ruime keuze op de website.

Opnieuw heel tevreden!

- Duidelijke en overzichtelijke site. - Betrouwbare en vlotte service. - Snelle en verzorgde levering! - Vriendelijke leverancier. - Mooie en sterke planten die goed groeien!

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes met veel wortels

Optijd geleverd mooie plantjes ze zijn al aan het groeien. Goed verpakt.. nooit eerder zo besteld ik ben erg tevreden .

Uitstekend!

Al eerder wat besteld, planten zijn prima verpakt en van hele goede kwaliteit. Je kunt bij levering al zien dat ze een eigen bezorgdienst hebben. Mensen die van planten houden! Chapeau!

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze. Snelle levering en keurig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit en "doen wat zij beloven".

Al meerdere malen (grote) bestellingen gedaan bij Tuinplantenwinkel.nl. Nooit teleurgesteld. Prima kwaliteit en service.

• Snelheid/Levertijd

Top service, snel geleverd, mooie plant

In mijn zoektocht naar een sierappel die hier niet te vinden was, kwam ik bij tuinplantenwinkel.nl terecht. Hier was ik niet te happig op, want planten online kopen voelt niet helemaal goed. Je wil de plant immers zien, voelen etc, voor je de plant koopt. Voordat de koop gedaan was meermaals contact gehad met de klantenservice. Via de mail altijd snel en goed contact gehad, alle vragen beantwoord en het wantrouwen/terughoudendheid compleet ontnomen. De boom was na bestelling snel geleverd, goed verpakt en de boom ziet er goed uit, beter dan verwacht. Al met al, deze winkel is een aanrader en ik zal zeker terugkeren als klant. Bedankt!

Was geweldig

Ik heb een bestelling geplaatst, die de volgende dag al werd gebracht. Prima verpakt stond het op de tuinbank waarom ik had gevraagd. Het was toppie!!!

Super snelle levering

Zeer goede ervaringen, zal zo weer bij hun bestellen.

• Snelheid/Levertijd

supersnelle levering, netjes en goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima zowel qua levering als kwaliteit

Prima zowel qua levering, kwaliteit als prijs

• Snelheid/Levertijd

Mooie frisse onbeschadigde planten, voor eerlijke prijs

Snelle. Goed verpakte levering Ik ben fan geworden. Volhouden...goede kwaliteit eerlijke prijs.

Zeer positief.

Uitstekende keuzemogelijkheden, prima prijzen. Snelle en vriendelijke aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit vaste planten voor een lage prijs.

Heb vaker vaste planten besteld. Ze zijn niet duur en goeie kwaliteit. De bezorging is ook goed. Planten komen in goeie staat aan.Met de bezorg kosten erbij ben in nog goedkoper uit dan dat ik ze hier in mijn woonplaats haal.

• Snelheid/Levertijd

Van A tot Z, van Website tot Aflevering gewoon goed!

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel.nl is de website voor uw tuin!

Mijn ervaring met Tuinplantenwinkel.nl is bijzonder goed. Goede en uitgebreide website met ruime keuze voor uw tuin. Bestellen gaat zeer goed en uitstekende verpakking en levering door eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten voor een goede prijs.

De planten (3 grote, 2 meter hoge clematissen) voldeden aan mijn verwachting. De planten waren zorgvuldig verpakt.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel