Overzichtelijke site, snelle bestelling en levering

Site is overzichtelijk en alles wat ik nodig denk te hebben is snel gevonden. Bestelling verloopt snel en helder. Aflevering van de spullen zelfs sneller dan verwacht en keurig verpakt.

Uitstekend !

Bestelling en levering uitstekend. Looks-and-Feels geleverde planten precies zoals vermeld. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima online plantenwinkel die we zeker vaker gaan gebruiken.

Mooie planten superzorgvuldige levering

Twee grote druivenplanten besteld en laten bezorgen. Bestelling was eenvoudig, betaling verliep soepel. Duidelijke informatie over moment van levering, en de planten waren keurig netjes op de juiste plek gezet (was zelf niet thuis). Planten zien er ook super uit!

• Snelheid/Levertijd

Vele male betere kwaliteit van planten dan bij plaatselijk tuincentrum en zeer goede service/ leveri

Ik was wat huiverig om online planten te kopen, omdat je niet weet hoe ze er qua kwaliteit in het echt uit zien. En bij tuincentra zoek ik ook altijd de beste/ mooiste/ gezondste/ grootste uit, omdat kwaliteit van planten nogal eens verschilt. Maar wat was ik positief verrast over de kwaliteit en grootte van de tuinplanten! Blaadjes fris groen en uitbundig al en/ of vol in knoppen, de grootte een stuk groter dan verwacht, goede vochtige grond, netjes en met zorg verpakt, heel vriendelijke en hardwerkende bezorger/ goede service en na het planten zag je gewoon hoe snel en goed de planten aan slaan! En niet toevallig 1 keer, maar beide keren. En ondanks dat op website stond dat de levering tot 10 dagen kon duren ivm grote drukte, had ik beide keren de planten en aarde veel eerder in huis. Voor mij geen tuincentrum meer, wanneer ik het hier online kan vinden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, bezorging in eigen beheer en netjes ingepakt.

Een mooie website met ruime keus aan tuinplanten, lage bezorgkosten en snelle persoonlijke bezorging. Veilig ingepakt voor transport.

• Snelheid/Levertijd

Ik kon exact bestellen wat ik wilde en het werd snel en professioneel afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Fantastische kwaliteit en uitstekend verpakt!

Vorig jaar 29 juni 2021 reeds voor €128,25 aan Vinca minor besteld. Geen cadeaubon ontvangen. Het zou fijn zijn deze per bank alsnog (gekocht binnen 1 jaar )te ontvangen. Voorlopig niks nodig. Jammer dan had ik nu voor €50 besteld en bon kunnen aftrekken. Of in natura als cadeau nog enkele Vinca minor lila te ontvangen zou super zijn. Een zeer tevreden klant. Mieke Ploum.

• Snelheid/Levertijd

Van bestelling tot levering liep op rolletjes

Overzichtelijk site met genoeg informatie waardoor de bestelling soepel verliep, zeer vriendelijke chauffeur en de plantjes staan nu lekker met de voetjes in de grond in de regen bij te komen van hun reis.

Mooie planten

Jammer dat de planten bij de buren in de tuin werden gezet. Het is allemaal goed gekomen maar toch iets zorgvuldiger een adres lezen zou fijn zijn. Over de planten en de manier waarop ze waren verpakt heb ik niets aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, product zat netjes in een doos.

Vlotte levering. Nette prijs voor de lavendelplantjes. Levering netjes in een doos.

• Snelheid/Levertijd

De planten zien er goed uit. Netjes op tijd geleverd.

Heel goede online shop

Positief van A tot Z

Snelle Top service en kwaliteit

Inmiddels bestel ik al enkele jaren m'n tuinplanten online, en het liefst bij Tuinplantenwinkel.nl De keuze is reuze, het (online) advies ruim voldoende en er wordt altijd vlot (zeg maar gerust: snel) geleverd en daarbij zijn de planten steeds goed verpakt. Dit is zoals je altijd online wil shoppen. Een dikke pluim!

• Snelheid/Levertijd

Volgens afspraak mooie planten geleverd.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Professioneel

Zeer fijn!

Mooie, duidelijke, overzichtelijke shop. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Goede opvolging mogelijk tussen bestelling en levering. Prima verpakt. Aan deur geleverd. Mooie, gezonde planten.

Gewoon heel goed verzorgd

Duidelijke website met een goede omschrijving van de planten met tips voor aanplanten, hoeveelheid per m2. Hoe te verzorgen, plaats in de tuin en eventueel snoeien. De levering is heel goed verzorgd. Op tijd en goed verpakt. Hieruit spreekt liefde voor de planten.

• Snelheid/Levertijd

Redelijk vlot bestelling netjes thuis afgeleverd. Planten zien er goed/gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden maar verpakking mag nog milieuvriendelijker

Zorgvuldige en snelle levering. Gezonde kwaliteitsvolle planten. Dus ook met deze aankoop weer zeer tevreden. Aandachtspunt: elke plant die ik bestelde zat nog eens apart verpakt in plastiek folie. Het zou mooi zijn moest er een milieuvriendelijkere oplossing gevonden worden om overdadig gebruik van plastiek te vermijden

Geweldig, wat een gemak!

Online bestellen in aantallen die je wilt. Je grijpt op deze manier nooit mis. Leveren en bezorgen krijgt een 10+. Zo netjes verpakt, een snelle levering en er is in overleg veel mogelijk. Prachtige planten!

• Snelheid/Levertijd

Gekregen wat ik had besteld.

Bevredigend

Niet helemaal tevreden

Zag er goed uit behalve 1 vast plantje en 1 klimatus was helemaal niks

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Helemaal tevreden over Tuinplantenwinkel.nl.

De planten zijn van mooie kwaliteit en waren goed en met zorg verpakt voor de reis naar afleveradres. Ook aan niet thuis zijn bij bezorging is gedachten waren netjes op plaats van afspraak neergezet. Zelfs een whatsapp van de chauffeur gekregen dat de planten waren geleverd! Mijn ervaring met dit bedrijf is dus zeer positief te noemen.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en netjes aan huis bezorgd beter kan het niet.

Makkelijk en handig uitzoeken, bestellen en in huis. Super.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel