Helemaal top!

Van bestelling tot aan de levering een topervaring! Kwaliteit producten niets op aan te merken ! Zou alleen fijn zijn als, indien mogelijk, een tijdsindicatie van de levering door gegeven zou kunnen worden.

Hartstikke goed!

Na 5 werkdagen mijn bestelling keurig verpakt netjes ontvangen. De planten zagen er gezond uit. Super!

Fantastische levering, goede kwaliteit

De bestelde planten werden in zeer goed staat geleverd en zagen er netjes uit. Dozen werden op de plek gezet zoals aangegeven, omdat wij niet thuis waren. Planten waren goed vochtig, waardoor het niet erg was dat ze even in de doos moesten blijven staan.

Super service

Goede kwaliteit planten, zoals altijd. Door een vergissing aan mijn kant, verkeerde zuilbeuk variant besteld, deze werd kosteloos omgeruild, super service.

Bestelling prima verzorgd aangeboden

Goed en mooie planten

Planten netjes verpakt voor de deur neer gezet

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn snel geleverd en zijn qua grootte ook zoals aangegeven op de site.

Goed assortiment

• Snelheid/Levertijd

Super service elke keer weer

Goed advies en denken graag mee

• Snelheid/Levertijd

Goede service, snelle levering, mooie kwaliteit planten

Al een aantal keer besteld bij de tuinplantenwinkel.nu online. De planten en worden snel en netjes geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Goede kwaliteit en service.

• Snelheid/Levertijd

goed verpakt, en zien er goed uit

duidelijke site, en omschrijving alles geplant en nu afwachten of alles ook uitkomt

• Snelheid/Levertijd

Prima firma zal zeker weer een bestelling plaatsen

Snelle levering hele aardige chauffeur die zeer behulpzaam was en hele goede verpakking. Ben zeer tevreden de plantjes zitten al in de grond

Zeer goed verlopen

De bestelling is vlot verlopen alles correct geleverd

• Snelheid/Levertijd

Leuk assortiment tegen mooie prijzen. Prima service

Leilinde besteld. Snel en goed geleverd. Mooie boom

Ondanks de drukke periode is de Leilinde snel geleverd. Boom lag keurig op de oprit, goed verpakt tegen uitdrogen. Mooie boom met veel aftakkingen.

Top tuinwinkel !

Prachtige planten Goed verpakt Uitstekende bezorging Super in alles,ik ben heel tevreden !

Netjes geleverd

De 1e keer plantjes besteld, en dat is super goed bevallen bij deze winkel. Bestellen is makkelijk en de plantjes worden super netjes bezorgd. Duurt wel iets langer, maar dat staat netjes vermeld op de website. Erg tevreden. Tuintje staat er mooi bij

Uitstekende levering. Prima plantgoed

Niks op aan te merken.

Geweldig!

Al op de webshop viel mij het gemak op, alles is duidelijk en goed gedocumenteerd met uitgebreide informatie mooie foto's. Na een paar dagen werden mijn planten door een zeer vriendelijke bezorger geleverd, alles was perfect verpakt. Mijn nieuwe plantjes zagen er perfect uit! Ik ben erg blij!

super plantenshop

mooie gezonde planten, bovendien geleverd door eigen vriendelijke dienst en goed van prijs!

• Snelheid/Levertijd

Prima kwaliteit, afspraken nagekomen.

Op de dag van levering bleek dat er een fout gemaakt was bij het inladen van de vrachtauto. Na telefonisch contact werd mij verzekerd dat de levering toch dezelfde dag zou plaatsvinden. De afspraak werd nagekomen.

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit en goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en snel bezorgd.

Ruime en duidelijke keuze, concurrerende prijzen en acceptabele bezorgkosten. Planten zijn onbeschadigd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en snelle levering

Goed ingepakt. Snelle bezorging. Alle planten probleemloos kunnen poten.

Uitstekende service

Prima levering, mooi plantgoed.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel