Prima planten en super verpakt

• Snelheid/Levertijd

Alles super vlot gegaan, zelfs een heel last-minute aanvraag om een wenskaart toe te voegen

Ik heb een Gingko Bilioba boom besteld voor de verjaardag van een vriendin. Pas later heb ik eraan gedacht om te vragen om een bericht erbij te leveren. Mijn bestelling stond al klaar in hun camion, maar ze hebben toch een kaartje daarbij kunnen zetten heel last-minute. Ze waren heel reactief en communicatief. Ze krijgen van mij 4 sterren in plaats van 5 alleen om dat ik een beetje ontgoocheld was dat er nog geen bladeren waren op de boom.

Prima kwaliteit.

Voor het eerst bij dit bedrijf planten besteld. Prima kwaliteit en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Wat je besteld krijg je ook.

Snelle levering en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijk en behulpzame medewerker.

Goede kwaliteit, prima service

...

• Snelheid/Levertijd

Erg tevreden over de website, het bestelproces en de goed verzorgde planten!

Tuinplantenwinkel.nl is een overzichtelijke, goedwerkende website met duidelijke informatie en goede foto's van de planten en producten. Het plaatsen van een bestelling gaat erg gemakkelijk. Bij aflevering zitten de planten in een doos met zichtbare instructie om de planten in goede conditie te houden. En...de planten zagen er fris en verzorgd uit. Zeer tevreden!

Goede producten, snelle levering

Goede en duidelijke site, goede producten

• Snelheid/Levertijd

Prima verzorgt en snel ontvangen

Planten waren goed verpakt en een snelle levering. Had dezelfde planten besteld als in het najaar en daar zat wel veel verschil in plantvorm en grote.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering.

De planten zagen er top uit, begonnen na enkele dagen al uit te lopen. Ik ben ook super blij met de levering door Tuinplantenwinkel zelf. De planten zijn niet ingepakt in een doos en dus ook niet beschadigd.

Mooie sterke planten

Het is alsof je de planten zelf hebt gekocht: ze zijn ‘vers’ en worden met eigen dienst (dus snel) verzonden. Ik ben heel tevreden over de service: één roos is vorig jaar niet aangeslagen en met mijn nieuwe bestelling werd er een extra meegestuurd!

Mooie planten snelle service

Ze doen wat ze beloven

• Snelheid/Levertijd

Binnen een week de bestelde 220 lavendelplanten thuis bezorgd.

Scherpe prijzen,Zeer goede kwaliteit

Ik heb nu twee bestellingen. Gedaan. Beide zeer goed geleverd. Zeer mooie planten, goed erbij en de levering verliep perfect.

• Snelheid/Levertijd

Ik word hier altijd heel blij van!

Meerdere malen besteld bij tuinplanten winkel. En elke keer zeer tevreden, ik vind dit super werken. De kwaliteit is goed, de planten mooi, de bezorging prettig en de tuin prachtig!

Topservice

Ruim assortiment en ideaale bezorging. Duidelijke omschrijving

Top klantenservice

Vriendelijke medewerken en top planten

• Snelheid/Levertijd

Fijne service, goede kwaliteit en mooie prijs

Heel prettig bedrijf. Er was iets mis gegaan met de bestelling en dat werd vrijwel direct hersteld. Ga zo door!

Alles perfect!

Bestelling en levering was top. De leibomen zijn echt mooi en alle accessoires erbij is heel fijn dan hoef je daar zelf niet meer aan te denken. Wij zijn echt dik tevreden en zouden zo weer bestellen. Prijs kwaliteit verhouding dikke 10.

goede planten, goede service

De site werkt vlot om te bestellen en de planten worden keurig in een ruime doos bezorgd. De planten zagen er goed gezond uit en stonden in vochtige grond.

Aanrader!

Top service, mooie bloemen

• Snelheid/Levertijd

Prima verzorgde levering van bestelde planten

Goede communicatie over verzending en levering. Aanbevolen leverancier.

Goede prijs kwaliteit

Wij hebben al jaren achtereen bestellingen gedaan. Nu voor onze tuin van ons nieuwbouwhuis weer een grote bestelling. De bezorging is er netjes, plantjes goed verpakt en zonder ongedierte of plagen. De leibomen waren boven verwachting mooi dit keer! De andere bomen iets kaal, maar dat is het risico van online bestellen. :) Al met al zeer tevreden over de geleverde kwaliteit!

Uistekend

Duidelijke website; keurige verpakking, snelle levering en product ziet er goed uit.

mooie planten, netjes verpakt

Ik heb al vaker een bestelling gedaan, altijd netjes en mooie plantjes

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel