top !

goede kwaliteit en service !

• Snelheid/Levertijd

Perfecte snelle service zonder voorbehoud

Bij tuinplantenwinkel bestelde planten bleken bij het ophalen niet aan de verwachtingen te voldoen, hetgeen ook werd bevestigd door een medewerker. Aangeboden werd om nieuwe te bestellen en deze gratis thuis te bezorgen inclusief een bonus! Vervolgens zijn de nieuwe planten thuisbezorgd, en die waren wel in optimale conditie.

• Snelheid/Levertijd

top planten en supersnel bezorgd

Al meerdere keren tuinplanten online besteld. Telkens snel bezorgd, goede email communicatie, en mooie goede planten. Zeker een aanrader.

Doen wat ze beloven.

De planten worden goed verzorgd en op goede wijze verpakt. De planten zien er goed uit en assilimeren goed in de tuin.

Doen wat ze zeggen !

Zeer positieve ervaring, alle planten keurig verpakt en op tijd geleverd.

Superrrr

Zeer mooie beukenhaag ontvangen. Voldoet aanverwachting. Fijne klantenservice.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Al enkele jaren doe ik in het vroeg voorjaar de bestelling. Duidelijke website met goede uitleg over de planten.

• Snelheid/Levertijd

De planten zien er heel goed uit.

Mooie planten ,die gemakkelijk uit de verpakking zijn te halen en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, mooie planten een keurig verpakt voor een redelijke prijs.

Ik moest ivm voorjaarsdrukte iets langer was gaten, kreeg ik via de mail netjes te horen maar het werd vlot bezorgd en alles zag er keurig uit en mooie planten. Ga zeker nog wat bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prima. Netjes verzorgd, goed verpakt, op tijd geleverd zoals afgesproken.

Geweldige ervaring, hoge kwaliteit

Bestelling gedaan van een aantal bomen en heesters. Binnen drie dagen was alles geleverd, perfect ingepakt (met bescherming om de stammen) en grote mooie planten. Bij de bezorging zijn de planten helemaal in de tuin gebracht en niet gewoon afgeladen. De chauffeur was welwillend en heeft ook nog wat tips gegeven over de planten. Tuinplantenwinkel is een echte aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede opties voor betalen, geleverde artikelen goed en de levering is super snel en zeer goed verzorgd

Mooie goede kwaliteit

Netjes en zorgvuldig bezorgt Mooie goede kwaliteit veel keuze Voor ieder budget

super

website is geweldig, hulp bij vragen is super en levering sneller dan op de web site vermeld. kwaliteit en verpakking van de planten kan niet beter. zelfs de chauffeur is top

Netjes en snel geleverd.

Netjes en snel geleverd. En de plantjes zagen er goed uit.

Verrassend snelle levering

Er stond levering binnen 1 week, dat was al binnen 2 dagen . Planten zien er goed uit

Snelle correcte levering

Levering sneller dan aangegeven! Een tevreden klant

• Snelheid/Levertijd

Prima service,planten en nette bezorgkosten.

Positief,goede planten

Wat ze beloven doen ze

Het is netjes aangekomen, even wachten of alles gaat groeien. Mijn man vond het een prettige ervaring zo voor zijn laptop op de bank.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Altijd perfect

Behulpzaam netjes verpakt Goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

De site is gebruiksvriendelijk en de bestelling is netjes bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Snelle afhandeling en netjes en degelijk verpakt

Keurig verpakt en in een paar dagen geleverd, gezonde planten die direct aanslaan na planten. Ik beveel deze site aan bij vrienden en familie!! Zeker voor herhaling vatbaar om bij deze winkel te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie en planten werden keurig verpakt en snel geleverd. 3 van de planten zagen er uit zoals verwacht. 1 aanzienlijk kleiner. Het is nog even afwachten of de planten goed aanslaan. In de toekomst zou ik zonder twijfel weer bij hen bestellen

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en keurige levering.

Positieve ervaring. Mooie boom die keurig volgens afspraak door vriendelijke bezorger werd afgeleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel