Prima bedrijf. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en keurige levering.

Positieve ervaring. Mooie boom die keurig volgens afspraak door vriendelijke bezorger werd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

De planten zijn van goede kwaliteit en heel zorgvuldig verpakt en bezorgd!

Goed verzorgd

Planten en struiken waren gestapeld verpakt in een grote doos. Planten waren naar mijn smaak iets te goed verpakt om de pot met plastic. Waarschijnlijk om uitdroging te voorkomen. Ik was niet zo enthousiast over de verpakking. Lastig weg te knippen/halen met gevaar beschadiging. Wel tevreden over wat geleverd is. Levertijd kwam in gedrang , lees liep uit, door drukte

top!

prachtige planten, zorgvuldig verpakt en bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goeie levering, mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit van plantjes en goeie levering. Enig minpunt : sommige planten/bomen zijn snel uit voorraad, waardoor je moet wachten; en daardoor je volume korting verliest (en transportkosten nogmaals moet betalen).

Topkwaliteit scherm fruitbomen geleverd

Alles precies volgens afspraak geleverd. De bezorger plaatste de bomen ook nog zoveel mogelijk daar waar ze zouden komen staan. Prachtige fruitbomen waarvan de knoppen nu al uit beginnen te komen. Komen zeker terug.

Een aanrader

Stipt , goed van prijs, mooie plantjes

Prima geregeld

Snelle levering.

Snelle levering. Kwaliteit ziet er op het eerste oog goed uit. Bezorgen heeft de planten, in een doos, op de afgesproken plek neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en proffesionele levering. Beide appelboompjes zien er goed uit en hadden een goed wortelgestel. Binnen 1 week is er al bloesem te zien. We kijken uit naar de verdere groei en bloei.

Scherpe prijs , mooie kwaliteit

Snel geleverd in goed verzorgde verpakking

kwaliteit en ruime keuze

Ondanks dat je online bestelt, kan je er wel terecht voor persoonlijk advies! Daarnaast waren de planten uitstekend verpakt, verzorgd en netjes geleverd!

Super mooie kwaliteit

Heel snel geleverd en van een mooie stevige kwaliteit, beter dan ik verwacht had.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en een goede service

Planten zijn netjes ingepakt Bezorging krijgt 10 punten Planten zien er goed uit en de uitleg op de website is heel duidelijk Al met al ben ik heel tevreden over de bestelling! Ik ga zeker nog vaker bij Tuinplantenwinkel bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Goede site en perfecte levering en ook verpakking prima

Ik ben helemaal tevreden, mooie en gezonde plantjes. Goed ingepakt en geleverd volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige koeriersdienst en mooie planten

Al een aantal jaar koop ik hier online mijn planten en aarde omdat wij geen auto hebben. De planten zijn van een uitstekende kwaliteit. De koeriersdienst is netjes en zet altijd de spullen op de aangegeven plaats. Zeker een aanrader!!!

• Snelheid/Levertijd

Via deze tuinplantenwinkel duidelijk te bestellen en nette aflevering.

Goede ervaring!! De bestelde artikelen werden netjes afgeleverd en waren zorgvuldig ingepakt!

Top geregeld

Snelle service. goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Vlotte bestelling en ontvangst van uitstekende kwaliteit.

De website is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Ik ontving snel de bestelde goederen, in een uitstekende staat. Prijs, kwaliteit is uitstekend. Ik koop hier nog, ik ben uiterst tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en kwalitatief goede levering.

Vriendelijke chauffeur. Makkelijke website. Duidelijke site.

• Snelheid/Levertijd

Vlot, zorgvuldig geleverd en van prima kwaliteit.

Enige plek waar ik nog cyclamen in pot kon bestellen. En nog goed materiaal ook.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en redelijk snelle levering,alles keurig verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en mooie planten

Fijne ervaring met tuinplanten winkel.nl. De planten waren snel geleverd en goed ingepakt. Ook zijn de planten allen van mooie kwaliteit. Ik heb ze gepland in m'n voortuin en allen zijn momenteel hartstikke goed aan het groeien.

Super service

Top klantenservice en planten en bezorging altijd precies zoals verwacht! Echt een aanrader

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel