Goede en mooie producten fijn service en snelle en prettige levering

prima,

nette bezorging. Woon op Texel en producten zijn weliswaar een dag later, maar daar heb ik geen problemen mee.

Heel tevreden

Snel en heel netjes bezorgd. Nu even afwachten of alles aanslaat.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, snelle levering, mooie planten.

Mooie planten!

Ik bestel al jaren planten bij de Tuinplanten winkel. En elke keer ben ik er blij mee. Ze worden thuis bezorgd. En als je niet thuis bent, worden ze netjes op de afgesproken plek gezet!!

• Snelheid/Levertijd

Waar voor zijn geld, perfect gewoon .

Alles mooi verpakt, mooie plantjes, op tijd geleverd.Perfect gewoon

• Snelheid/Levertijd

Erg goede levering goede planten

Planten werden keurig op tijd geleverd in een degelijke verpakking. Planten zijn van goede kwaliteit

Perfect geregeld

Alles volgens afspaak bezorgd.

goed en snel geleverd

goede planten

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en ook de service is super

Goede levering en bij eerdere zendingen ook goede ervaring en omruilservice

mooie planten snelle verzending

mooie gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Hele leuke site, ze hebben echt originele dingen

Hele leuke site, heb met veel plezier gekeken en inspiratie opgedaan. Mijn bestelde minifruitboompjes zijn snel geleverd en in goede staat. Ze staan nu in de tuin en slaan duidelijk aan. Ik ben heel benieuwd hoe ze gaan groeien en bloeien. Ja, ik ben heel tevreden! En ook normale prijzen.

• Snelheid/Levertijd

Winkel met uitstekende service.

Deze winkel heeft een ruim assortiment tuinplanten en bomen direct leverbaar. De aflevering is snel en keurig verzorgd.

Top plant

Mooie grote sering besteld, beschrijving was goed, levering keurig volgens plan en de plant ziet er mooi uit.

• Snelheid/Levertijd

Planten keurig verpakt en goed afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Heel vlot bestellen en leveren!

Ik ben tevreden met de kwaliteit van de rhododendrons die ik heb gekocht. Dat is toch de belangrijkste voorwaarde voor mij. Het feit dat bestellen vlot was en de levertermijn kort en duidelijk gecommuniceerd maakt dit een zeer aangename ervaring.

• Snelheid/Levertijd

keurig bezorgd, mooi boompje met toebehoren!

Blij met de bestelling en de bezorging. Liep vlekkeloos. Ook leuk dat het boompje dat straks max 5 meter gaat worden, nu al in bloei staat. De tuinman die hem heeft geplaatst adviseerde wel om 2 paal steunen te gebruiken en niet 1. Ook omdat het hier aan de kust behoorlijk kan stormen. Die heeft hij er nog bij gehaald

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en erg goede kwaliteit planten. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Goede producten en snelle levering

De planten zagen er goed uit en zorgvuldig verpakt geleverd.

Snel vlot en basic

Vriendelijke medewerker

mooie gezonde planten

Hoewel ik een beetje huiverachtig tegenover het kopen van planten online wegens minder fraaie ervaringen (onnozel kleine plantjes, planten in slechte staat), besloot ik het toch te wagen met een bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl Wat een verademing. De planten werden vrij vlug geleverd, te bedenken dat wij in Belgisch Limburg wonen (in het weekend besteld- de donderdag erop geleverd). De planten zagen er gezond uit en zijn alle van een volwaardige grootte: o.a. de Pinus Sylvestris en Ilex Van Tol zijn al goed uit de kluiten gewassen. Alle planten waren uitstekend verpakt : de 2 boompjes bv.zaten in een pot met plastiek rond ,tegen uitdroging.Alle planten zaten in een ruime ,sterke doos met veel papier errond om ze te beschermen.Fijn ook het bedankkaartje dat er bij zat. De bezorger was heel voorzichtig met de bestelling en ook erg vriendelijk. Een hele oplucting is dat je de bestelling toch bij je thuis kan laten leveren als je niet thuis bent, door de afspraak over een geheime plaats. Voor mij de eerste maar niet de laatste keer.Top!

veel keuze, betaalbaar

Goede (dure) eigen bezorgdienst.

• Snelheid/Levertijd

Gisteren 7 dozen met planten bezorgd gekregen. Zoals altijd correct en netjes verpakt. Hele mooie planten. Dus vandaag moeten we aan het werk! Heel tevreden klant.

Goede kwaliteit planten!

De heesters die ik besteld had zagen er heel gezond uit en werden goed verpakt geleverd!

Maakt verwachtingen waar

Na lang wachten, eindelijk mijn bestelling kunnen plaatsen. Werd op mijn mails, wanneer er geleverd kon worden, steeds keurig en correct op de hoogte gehouden. Hier wil ik nog wel eens bestellen, voelt goed.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel