Snelle en juiste levering!

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit, goede service. Gewoon prima

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goede service

Weer een paar planten besteld, die snel en goed en erg vriendelijk geleverd werden.

Snelle en goede service

Zoals afgesproken werden de planten achter huis geleverd. Netjes en snel.

Zoals het hoort.

Snel en gemakkelijk. Eigen bezorgdiensten werkt uitstekend. Voor nog eens.

Prima bedrijf

Goede kwaliteit en komen afspraken na.

• Snelheid/Levertijd

Het product was goed verpakt en goed afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

• Snelheid/Levertijd

Alles beschikbaar en snel geleverd

Ik was op zoek naar specifieke Nederlandse inheemse planten voor mijn bijen en vlinders vriendelijke tuin en ik heb al de planten hier kunnen vinden. Het was nog mooi op zaterdagochtend geleverd en ik kon in het weekend alles beplanten. Heel fijn!

Perfecte levering mooi plantmateriaal

Perfecte levering mooi plantmateriaal. goede afspraken. Vriendelijk personeel. dr guido creytens

• Snelheid/Levertijd

Planten van goede kwaliteit en snel geleverd! Voor een zeer scherpe prijs.

• Snelheid/Levertijd

Snelle verzending en levering tot in de tuin

Snel verzonden en de bezorger kwam het netjes brengen tot in de achtertuin zodat ik zelf niet hoefde te tillen. Product is zoals verwacht!

Snel, betrouwbaar

Snel, betrouwbaar en mooie planten tegen eerlijke prijs.

• Snelheid/Levertijd

Mooie verzorgde planten, netjes verpakt en uitstekende levering

Eerste keer dat ik planten liet thuisbezorgen en ik heb er geen spijt van. Een zeer vriendelijke meneer kwam ze na 3 dagen brengen. De planten waren mooi verzorgd, vochtige grond, stonden zelfs op een schaal in de doos! Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle levering, zeer snel antwoord op mijn digitale vraag, zeer vriendelijke bezorgdienst

Erg goede service

• Snelheid/Levertijd

Advies gehad van medewerker, makkelijk kunnen bestellen en kwaliteit was goed. Aanrader

Prima producten en levering

• Snelheid/Levertijd

Zeer positief, hebben al eerder bij jullie besteld!

We zijn zeer tevreden. Mooi en en netjes verpakt. Goede kwaliteit plantjes! Snelle bezorging.

Uitstekende service

Van bestelling tot levering door eigen bezorgdienst alles top! Mooie planten, netjes gesorteerd in de dozen. Aanbeveling!

Geweldig!

Ik heb al meerdere keren besteld bij dit bedrijf. Altijd goed verpakt, vriendelijk personeel en ze gaan netjes om met de spullen. Het bezorgen gaat volgens de afspraken die ze met je maken. Ik bestel zeker weer de volgende keer!

Geweldig.

Fijne site, snelle levering en aardige en behulpzame bezorgers.

Helemaal compleet goed.

Fijne complete website. Heldere informatie. Veel keus. Goede prijzen. Ook veel keu voor kleinere bedragen als je planten op de groei koopt.

snelle levering, prima verpakt

Goede prijzen, groot assortiment, snelle levering, en solide verpakt. wat wil je nog meer?

mooie plant snel bezorgd

zeer goede ervaring en kwaliteit

Mooie XL-planten

Wij wilden iets meer volgroeide planten zodat we niet meerdere seizoenen moeten wachten voordat ze tot wasdom komen. De bestelde XL-planten waren ruim het beloofde formaat en waren goed ontwikkeld zonder dode sprieten.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Perfecte bezorging aan huis. Website zeer toegankelijk en duidelijk om de juiste keuzes te maken.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel