online bestelling is overzichtelijk en snelle levering

topkwaliteit van de planten geleverde planten.

Perfecte goederen en diensten

Al 3x besteld en 3x alles perfect geweest

Zeer goed.

Zoals altijd alles weer keurig verzorgd.

Mooie planten, snelle levering

Planten werden snel bezorgd en zagen er goed uit.

Positieve ervaring

De bestelde planten werden binnen een week geleverd. De planten (p9) hadden een goed ontwikkeld wortelstelsel. Eerder bestelde plantjes zijn bijna allemaal goed aangeslagen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, vrolijke bezorger

Zeer goed.

Snelle levering, keurig aan huis bezorgd en mooie planten ontvangen. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Snel en goed. Mooie boompjes die netjes verpakt waren.

Komen afspraken na

Bestellen gaat gemakkelijk, levering verloopt soepel

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en snel geleverd.

Sterke planten, snelle levering en heel goed verpakt. Kortom top!!

• Snelheid/Levertijd

Alle bestelde producten goed en snel ontvangen.

Zie boven.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en zonder schade geleverd.

Drie maal besteld en vierde order onderweg. Alleen maar goede ervaring met kwaliteit en levering.

• Snelheid/Levertijd

Alweer een zending supermooie planten en keurig verpakt en beschreven aangeleverd.

Dit is de derde keer dat ik planten heb besteld en het werkt echt fijn. De site is heel handig, alle info paraat en hoe mooi is het om niet alles in en uit de auto te hoeven pakken!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, super goede kwaliteit, prima verpakt en aardige bezorgers

Ik was blij verrast toen ik mijn bestelling ging ontvangen. De planten waren goed verpakt en hadden een hele goede kwaliteit. De bezorging verliep prima en werd gezet op de aangegeven plaats. Je hoeft dus niet thuis te blijven. Aangezien ik heel tevreden was heb ik gelijk weer een bestelling geplaatst. In korte tijd ontving ik deze bestelling en heb ik de bezorger gesproken. Mijn conclusie is dat dit een top bedrijf is die kwalitatieve planten heeft, een snelle bezorging en aardige bezorgers. Een echte aanrader dus!

• Snelheid/Levertijd

prima producten, bedrijf mag trots zijn.

Komen leverafspraken na, alles netje verpakt en in prima staat. Mooie producten ook. Door de XL collectie gelijk een mooie tuin.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Weer super kwaliteit en service

Al jaren klant.

Simpelweg uitstekend

Voor de zoveelste maal besteld bij tuinplantenwinkel en wederom zeer goed. Planten zijn van hele goede kwaliteit en hele snelle levering. Plus dat de levering van hunzelf ontzettend vriendelijk is. Dikke plus voor jullie!

• Snelheid/Levertijd

Snelle service met levering aan huis. Plantjes goed verpakt en goede kwaliteit. Vriendelijke en hulpvaardige chauffeur, geeft ook wat uitleg.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie planten en een goede service!

Hele mooie planten en een goede service. Zeker een aanrader!

Uitstekend!

We kunnen niet wachten tot het allemaal uitloopt

Zoals het moet

Vlotte levering goede kwaliteit. Foutje in aantal maar de dag erna nageleverd..dus top. Een aanrader!

Snel, goed en efficiënt

Via een overzichtelijke website snel kunnen bestellen. Levering was zeer vlot conform de afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Fijne website en vlotte levering

Duidelijke website met veel extra informatie. Prima planten en de levering was ook prima. Werd niet gewoon op de stoep gezet maar helemaal naar de garage gebracht.

• Snelheid/Levertijd

Alle planten zien er gezond uit en zijn zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, snelle en zorgvuldige levering

Tuinplantenwinkel levert mooie en sterke planten. Onze ervaring is dat de planten goed aanslaan in de tuin. De planten worden keurig verpakt geleverd. Zeer tevreden! Een echte aanrader. Ook de fysieke winkel in Knegsel is een bezoekje waard.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel