Fijne website en vlotte levering

Duidelijke website met veel extra informatie. Prima planten en de levering was ook prima. Werd niet gewoon op de stoep gezet maar helemaal naar de garage gebracht.

• Snelheid/Levertijd

Alle planten zien er gezond uit en zijn zorgvuldig verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, snelle en zorgvuldige levering

Tuinplantenwinkel levert mooie en sterke planten. Onze ervaring is dat de planten goed aanslaan in de tuin. De planten worden keurig verpakt geleverd. Zeer tevreden! Een echte aanrader. Ook de fysieke winkel in Knegsel is een bezoekje waard.

perfect!

goede service en kwaliteit!

Uitstekend!

Mooie planten en een snelle service. Planten zijn goed verpakt, zonder beschadigingen. Heel tevreden!

Top kwaliteit

Bodembedekkende rozen besteld en zeer verzorgd afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend verpakt, plantkwaliteit uitstekend, ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Een aangename eerste kennismaking met jullie firma!

Dit was de 1ste keer dat ik bij jullie een bestelling plaatste. De duidelijke ruime, overzichtelijke en kleurrijke website overtuigde me om een keuze te maken. Vlotte bestelling en betaling. Snelle levering, besteld op zondag, geleverd op vrijdag. (België) Levering verliep vlot en hartelijk door jullie eigen chauffeur! Top service!

Betrouwbaar

De website is een fijne binnenkomer. Je kunt makkelijk een selectie maken van planten die geschikt zijn voor de bodem van jouw tuin. De planten worden ook heel netjes en degelijk verpakt! Overigens ook een hele aardige bezorger, zuinig op zijn.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering.

Website uitgebreid met goede info. Grote keus, aflevering zeer verzorgd. Ook aflevering als je niet thuis bent Grotere aantallen geen probleem. Alles staat al in de tuin, prachtig.

Perfect supplier

I have ordered many times from this supplier and I have always been completely satisfied

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten , die voldoen aan de verwachting.

Planten worden volgens afspraak geleverd.

Kwaliteit en service!

Plantjes werden snel geleverd en zagen er bij aflevering fris en gezond uit.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit weer keurig verpakt geleverd

Al veel planten bij Tuinplantenwinkel.nl besteld. Altijd goed, fijne zaak!

• Snelheid/Levertijd

Great plants & great service!

I'm very happy with the service. The plants arrived very healthy, packaging was done with great care! And fast delivery. I'm surely going to order again. 5 star!

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs, goede en nette bezorging

Ik ben heel tevreden. Mijn planten waren netjes verpakt en de bezorging is keurig verzorgd. Ook de prijzen vielen mij behoorlijk mee. Kortom ik raad deze site zeker aan.

• Snelheid/Levertijd

vlotte service en uitstekende kwaliteit

De bestelde planten werden binnen de 2 werkdagen aan huis geleverd, zorgvuldig verpakt en van uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten, snel geleverd en keurig verpakt. Heel tevreden.

snelle, correcte afhandeling

Makkelijk besteld via internet. Tijdig geleverd, netjes afgeleverd. Bomen zagen er prima uit, top.

• Snelheid/Levertijd

Na mijn bestelling kreeg ik na één dag een bericht dat minn bestelling klaar stond om afgehaald te worden. Toen ik ter plaatse kwam bleek de winkel gesloten te zijn vanwege carnaval. Dat was niet vermeld in het emailbericht. Na telefonisch contact werd de poort geopend en kon ik toch mijn plantjes meenemen. Top service.

Prima geregeld

Snelle bezorging na bestelling. Hoe de planten het gaan doen moeten we uiteraard afwachten.

Levering keurig zoals afgesproken

Levering keurig op tijd zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service goed verpakt mooie planten

Vriendelijke bezorger geleverd op aangegeven dag mooie planten goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

Ruime keus aan tuinplanten en een overzichtelijke website. De planten werden binnen enkele dagen bezorgd en waren goed verpakt.

Prima zoals gewoonlijk

Tot nu toe elke keer als we bij Tuinplantwinkel bestellen is het een feestje om uit te pakken

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel