helemaal top

Naast een goede prijs voor super kwaliteit planten keurig verpakt en binnen de gestelde termijn netjes aan de deur afgeleverd.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prijs kwaliteit is goed

De plantjes zijn netjes en snel afgeleverd. Doordat het ‘s nachts nog vriest hebben we wat extra tips meegekregen. Zijn daar dankbaar voor.

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden van de levering planten die ik bestelde via tuinplantenwinkel. Alles was zorgvuldig verpakt en met oog voor detail. Zo kon ik in een mum van tijd alle planten van elkaar onderscheiden. De planten waren netjes gesorteerd op naam waardoor het voor mij heel gemakkelijk was om aan de slag te gaan. Een echte aanrader, mijn volgende bestelling zal zonder twijfel terug bij tuinplantenwinkel.nl zijn. Dikke chapeau aan de mensen die binnen dit professionele team horen.

• Snelheid/Levertijd

Top planten en soepele service!

Handige website met uitleg (wel even naar beneden scrollen), makkelijk bestellen, duidelijk levermoment, en natuurlijk het belangrijkste: planten in goede conditie! Prima, sm 2x besteld en 2x heel blij

• Snelheid/Levertijd

Parchtige grote planten goede kluit

Snelle levering en netjes verpakt. Ben zeer tevreden

Makkelijk overzichtelijk en snel

Makkelijke site Overzicht Snelle service

• Snelheid/Levertijd

correct, keurig verzorgd en snel bezorgd.

Van achter de computer direct naar een prachtige boom in mijn tuin.

snelle levering en vooral uitstekend ingepakt

snelle levering en vooral uitstekend ingepakt

Vriendelijke service

• Snelheid/Levertijd

Mooie grote planten en keurig geleverd

Planten zijn groot en slaan goed aan.

• Snelheid/Levertijd

Alles is eigenlijk perfect: de levering, de verpakking en de kwaliteit van de bestelde producten.

Ik ben gewoon zeer tevreden over dit bedrijf. Hoe eea geleverd wordt, netjes verpakt en de kwaliteit van de producten is helemaal oké. Aanbeveling: Iets grotere sortering zou nog wel mogen.

• Snelheid/Levertijd

Degelijke planten. Perfect geleverd.

Degelijke planten. Perfect geleverd

Perfecte snelle levering

• Snelheid/Levertijd

De plantjes zijn nog wel héél erg klein

Vooropgesteld: ik ga er gewoon vanuit dat de aangekochte plantjes goed zullen gaan groeien, zoals alle eerdere planten die ik tot dusver heb gekocht bij Tuinplantenwinkel (regelmatige klant) dat ook altijd hebben gedaan. Maar...... de plantjes die deze keer werden geleverd waren wel héél erg klein. Een waarschuwing daaromtrent was m.i. op z'n plaats geweest. Nauwelijks een groen puntje boven de grond van het potje. De worteltjes zagen er niettemin goed uit. Afwachten dus, tot het warmer wordt in het voorjaar.

Fijne zaak

Snelle bezorging, plantjes zien er goed uit. Nu nog afwachten of ze aanslaan. Plantjes zijn wel kleiner dan ik ze had verwacht. Zitten redelijk in pot, maar ik had meer wortelvorming verwacht. Als de potgrond uit elkaar valt, betekent dit vaak dat hij net is overgepot. Een grotere pot is meer opbrengst voor de verkoper.

Goede service!

Goede service met bij behorende producten!

Goede ervaring

Ze komen afspraken goed na leveren volgens afspraak netjes thuis alle bestelde planten nesfleveren

Helemaal ok

Duidelijke beschrijvingen.goed verpakt, snellebezorging

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Bestellingen worden snel en compleet afgeleverd afgeleverd op een vooraf afgesproken plaats. Hoef er niet thuis voor te zijn. Kwaliteit van de planten is uitstekend.

zeer goed

mooie door gewortelden planten Extra pluspunt: planten worden keurig verpakt met zorg afgeleverd

Mooie volle planten

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben zeer positief verast over de goede bezorging en de kwaliteit van de planten. Ze waren ook groter dan verwacht

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie, order stond volgens afspraak klaar.

Goede communicatie, afhalen volgens planning, goede planten.

Voor herhaling vatbaar!

Ruime keus. Overzichtelijke webshop met goede informatie. Bezorging was snel en zorgvuldig. Plantje zien er goed uit. Nog te vroeg om te kunnen zeggen of alles aan zal slaan.

Snelle levering, mooie planten

Goede planten, snel geleverd, niet erg duur. Vriendelijke bezorger.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel