De planten zijn netjes en vlot geleverd.

In jullie aanbod vond ik planten die elders niet vaak worden aangeboden.

top

Mijn ervaring is super over tuinplanten.nl,omdat het snel.het zag er verzorgd uit goed verpakt tydens het vervoer in dozen .En de choufeuse droeg zelfs de zwaarste doos t erf op en dan ook nog vriendelijk,nou meer lof is er niet nodig. Ben super tevreden ,zou zo weer bestellen. Vr gr lia jans.

Zeer klantgericht

Vroege bezorging... en dat voor het hoge Noorden. Goede info over tracé/tracking. Goede overdracht van het gekochte materiaal en extra info qua onderhoud. Aardige bezorgster.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en mooie planten.

Al een aantal bestellingen geplaatst en elke keer tevreden!

Prachtig

Snelle levering, vriendelijk personeel en fantastische producten

goede kwaliteit en betrouwbaar

• Snelheid/Levertijd

Al vaker besteld. Dit keer werden verkeerde planten bezorgd, na email meteen opgelost. Super.

Zeer tevreden.

Mooie planten netjes bezorgd, vriendelijke bezorgers.

Mooie planten en bomen

Tuinplantenwinkel heeft een prima aanbod tegen redelijke prijzen. De bezorging is heel verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, redelijke prijs en snelle levering!

Goede planten, redelijke prijs en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten.

Bestelling stond s'ochtends vroeg al netjes voor de deur.

Dik tevreden

Goede kwaliteit en service. Ook zware dingen zoals grond geleverd zonder extra kosten. Duidelijkheid over levering. Ook bereikbaar voor adviezen over de aanleg van de tuin.

Super tevreden

Mooie bomen, snelle levering

zeer tevreden

Top!LAankoop.levertijd en levering waren optimaal! Ook de staat waarin de plantjes zich bevonden waren top! Ik heb meteen een nieuwe lading besteld!

Helemaal top!

Prachtige planten voor een mooie prijs. In mijn geval 30 dwergconiferen juniperus Nanda, mooie gezonde planten. Heel goed verpakt en netjes bezorgd.

Goede service, mooie planten

Vlotte levering en mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Ook de niet zo gangbare bestelde tuinplant was supersnel af te halen.

Supersnelle levering ook al was het een niet zo' n gangbare tuinplant. Mooie kwaliteit . Ook het afhalen was goed geregeld. Ben er blij mee en geniet van mijn bloeiende en lekker geurende papierstruik.

Goed geregeld

Aflevering op een camping , ik was niet aanwezig, alles in 1 keer goed gegaan

• Snelheid/Levertijd

Volgens afspraak geleverd, goed verpakt, mooie bewortelde planten

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede planten en snel geleverd

Planten zijn altijd goed, goede prijzen en levering is snel.

• Snelheid/Levertijd

Gewoon zoals het hoort: goede kwaliteit planten en correct afgehandeld.

Prima informatie op de website. De levering is correct en netjes. De planten zien er goed uit en staan inmiddels in de grond! Nu maar hopen op een goede oogst!

Top kwaliteit/prijsverhouding

Mooie planten, goede service en levering.

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke en perfecte levering.

Stipt geleverd en heel mooie planten.

Goed en snel

Beukenhaag besteld , hoogte klopte zoals aangegeven en snel geleverd.

Erg blij met tuinplantenwinkel.nl

Ik bestel bijna al mijn planten bij tuinplantenwinkel.nl. Het is erg overzichtelijk. De kwaliteit is uitstekend en zeker niet duur.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel