Snel met aandacht en goede informatie

Snel met aandacht en goede informatie

• Snelheid/Levertijd

Eerste kennismaking! En meteen een schot in de roos! Correcte levering, vriendelijke chauffeur, correct tussen het aangeduide tijdstip, planten waren met veel zorg ingepakt… We hadden ook een boompje besteld, daar waren bij levering al knoppen op en deze krijgt er met de dag bij! Kijken dus al uit naar binnen een paar maanden!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede producten en aardige bezorger.

Erg goed

Boom super verpakt en vlug bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie bomen en planten, perfecte service

3 stuks groenblijvende leibomen gekocht, keurig en snel bezorgd met duidelijke plant instructies. Ik ga er van uit dat de boompjes het goed zullen doen!

Mooie rozen.

Na mijn bestelling worden de platen (in mijn geval) twee mooie rozen goed verpakt binnen de door het bedrijf gestelde tijd bezorgd. Dank je voor de goede service.

• Snelheid/Levertijd

Helemaal naar wens! Echt een betrouwbaar bedrijf.

Mijn vrouw is uitermate tevreden over de vr.chauffeur. Kordaat alles achter huis gezet met de steekwagen. Met een bakje koffie vooronderweg en een kleine versnappering , is ze weer afgezet voor verdere bezorging.Je chauffeurs zijn je visitekaartje van het bedrijf(niet mijn eigen woorden , maar die van mijn oude baas toen ik zelf chauffeur werd(35 jaar terug). Groeten vanuit Frl aan Brabant.

Uitstekende service

Snelle en vakkundige levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en prima planten

De bestelde planten waren door mij snel af te halen en zagen er prima uit

• Snelheid/Levertijd

Levering was snel. Planten waren zorgvuldig verpakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Nette levering

Met eigen bezorgdienst netjes afgeleverd. Netjes verpakt, vriendelijke mensen.

Vlotte levering

De rozen zijn in goede conditie afgeleverd. We verlangen naar de zomer om ze te zien groeien en bloeien.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden met de bestelling.

Snelle levering en goede kwaliteit planten.

geen opmerkingen is oke

Super al jaren klant

Het wordt super netjes verzonden, plantjes zien er goed uit. Prijs kwaliteit is super.

Goed en snel

Na bestellen en betalen ontdekte ik dat ik de verkeerde soort potgrond had besteld. Eén e-mailtje was voldoende om de bestelling aan te passen. De geleverde grond en planten werden netjes en snel bezorgd. Mooie kwaliteit ondanks het winterseizoen

• Snelheid/Levertijd

Prima bedrijf goede kwaliteit doen wat ze zeggen

OP tijd geleverd en het geleverde van goede kwaliteit betrokken personeel en chauffeur.

Gezonde sterke planten!

Mijn bestellingen zijn iedere keer met zorg verpakt en worden aangeboden met tips en uitleg. Omdat het een eigen bezorgdienst is, is de levering snel en zorgvuldig. Hoewel ik ook graag in het tuincentrum zelf kom, is deze online mogelijkheid via de tuinplantenwinkel perfect.

Prima levering. Mooie boom

Het is een mooie boom. Levering volgens afspraak. Geen klachten.

Prima en snwl

En vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit planten goed de levering is super en enorm goed verpakt . Vorig jaar begonnen met bestellen en blijf dit zeker doen.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service, vlotte levering en zorgvuldig

Uitstekende service, vlotte levering en zorgvuldig verpakt, vriendelijke chauffeur

• Snelheid/Levertijd

Voldoet meer dan je vooraf kunt verwachten

Overzichtelijke site, heldere info over de planten, levertijd volgens afspraak (ook in drukke tijden) , zorgvuldige verpakte materialen, vriendelijke bezorging én bovenal optimale kwaliteit van de geleverde producten.

Makkelijk en prima kwaliteit

Makkelijk bestellen en op de gewenste dag mooi op tijd geleverd. Alles keurig verpakt en in goede conditie zo op het eerste zicht.

TOP!!!

Mooie planten geleverd. Is toch altijd even afwachten als je het via internet besteld, maar dit voldoet geheel aan de verwachting. TOP!!!++++

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel