TOP!!!

Mooie planten geleverd. Is toch altijd even afwachten als je het via internet besteld, maar dit voldoet geheel aan de verwachting. TOP!!!++++

Uitstekend top!!!!

Alles netjes geleverd , en ik kon de planten duidelijk uit elkaar houden ivm naam aanduiding.

• Snelheid/Levertijd

Voldeed helemaal aan de omschrijving. Afmeting, ed. De staat van de boom was in goede conditie. Prettig het advies mbt het planten.

Mooie kwaliteit planten

Ik had flink wat besteld, de planten waren goed verpakt, netjes en snel geleverd, duidelijke website goede levering. Zeker een aanrader.

Top tuinplanten

Een fijne site, gemakkelijk bestelproces en fijne afhandeling. En natuurlijk het belangrijkste, top tuinplanten.

Een vruchtbare ervaring.

Op afstand planten bestellen is altijd een beetje een gok maar bij de Tuinplantenwinkel heb ik geloof ik een voltreffer gevonden. Het enige puntje dat voor mij nog beter zou werken zou de mogelijkheid zijn om aanvullend aan het e-mail contact ook nog telefonisch in contact te komen. De e-mails werden snel beantwoord maar even een gesprekje om vragen kwijt te kunnen en te overleggen zou mij helpen bij eventuele volgende bestellingen. Ik woon zelf niet in de buurt en wil de tuin van mijn kinderen wat "opfleuren".

Mooie producten

Mooie producten en prima en snelle levering

Mooie planten snelle levering

Bestellen gaat makkelijk veel keus

Boven verwachting !!!

De planten en boompjes waren uiterst zorgvuldig verpakt en zijn van uitstekende kwaliteit. De chauffeur was heel behulpzaam en gaf ons nog wat goede adviezen mee. Kortom “De Tuinplantenwinkel.nl” heeft er in ons zeker een nieuwe vaste klant bij !!

• Snelheid/Levertijd

Koop er al jaren en altijd uitstekende planten en levering.

Zowel voor mijn tuin als ook voor bostuin elders, koop ik al een aantal jaar planten en struiken. Steeds een snelle levering zoals afgesproken. Geleverde planten zijn goed geworteld en zien er goed uit, plus ze slaan altijd aan is mijn ervaring. De aangegeven beloftes worden echt waargemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima service, superkwaliteit planten, meer dan gemiddeld prijs-kwaliteitsverhiuding!

Voor de 2e keer planten bij tuinplantenwinkel en ik ben ook nu weer zeer tevreden over de service, de kwaliteiten en de prijs. De planten zijn goed doorworteld en de prijs meer dan waard. En de levering met eigen transport van de zorgvuldig verpakte planten de “kers op de taart”!

• Snelheid/Levertijd

Prima levering , alles met zorg verpakt, bezorger aardig en beleefd

Prima geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, zowel planten als bezorging en service

Tuinplantenwinkel is mijn vaste adres voor de grote verbouwing van onze tuin Snel en kundig advies en denken met je mee, goede levering en alle planten die we tot nu toe hebben ontvangen (vaste planten, bomen) doen het allemaal goed!

Goede service prachtige kwaliteit

Ik ontving een mooie offerte voor een grote hoeveelheid planten. De communicatie was goed en de bezorger vriendelijk en behulpzaam. De planten waren netjes verpakt, van goede kwaliteit en in prima staat. Voor herhaling vatbaar!

• Snelheid/Levertijd

Fantastische mooie planten, uitstekende service !

Planten komen in open doos toe met plastiek onderaan zodat ze nog goed water hebben gekregen en ze constant licht hebben ..Ze worden door de winkel zelf thuis gebracht! Perfecte service!

Snelle en goede levering

Mooie planten en goed verpakt

Top service en communicatie

Duidelijke communicatie voor, tijdens en na de bestelling/levering. Er miste 1 zakje tuinaarde. De bezorger en zijn collega van Tuinplantenwinkel.nl kwamen meteen met diverse opties. Dag later werd deze in de ochtend afgegeven. Top service.

Zeer prettige service

Zeer prettige website, informatief, en vriendelijke service bij bezorging.

zeer goed

vlotte levering, vriendelijke personeel.

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaringen met Tuinplantenwinkel.nl zijn prima.

De planten die ik gekregen heb voldoen aan de verwachtingen. Ze waren goed verpakt. De bezorging verliep volgens afspraak. De bezorgster was heel vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit.Snelle levering !

Wij kopen al enige jaren tot volle tevredenheid bij dit bedrijf. Kunnen we gerust allemaal doen!! Prijs / kwaliteit in de juiste verhouding.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende site en mooie planten

We hebben al vaker besteld. Altijd mooie planten die prachtig bloeien. Ook een prima eigen bezorgdienst. De planten zijn voor transport keurig verpakt. Al met al een fijn bedrijf dat kwaliteit levert.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en heel vriendelijk bezorgd

Ik heb geen auto of een tuincentrum in de buurt dus ben heel blij met de tuinplanten website. Veel keus en goed geworteld netjes verpakt en bezorgkosten niet te duur. Ik raad deze winkel iedereen aan.

Uitstekende service

Net bedrijf. Levert volgens afspraak. Goede service

• Snelheid/Levertijd

Goede en correcte service en snelle levering

Goede service en snelle levertijd. Gezonde en mooie planten. Enkel jammer dat er voor professionals geen korting is.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel