Zoals altijd: geweldig!

Goede kwaliteit, goed verpakt, beter dan menig tuincentrum.

• Snelheid/Levertijd

Overzichtelijk kiezen uit goed gedocumenteerde planten

Een fijne website met goed omschreven planten Goede kwaliteit en bezorgservice Ik bestel er al jaren!

alles naar wens

We zijn volop tevreden. Goede kwaliteit rozen. Levering was snel en zonder problemen.

• Snelheid/Levertijd

Al een paar jaren terugkerende klant

Zeer ruime keuze en snelle levering. Top.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed verpakt en met vriendelijke mensen bezorgd. Benieuwd naar de groei en bloei

• Snelheid/Levertijd

Aangenaam verrast door de service!

Gebruiksvriendelijke en informatieve website. Zeer ruim assortiment aan interessante prijzen. Levering volgens afspraak. Alle planten zeer goed verpakt. Kwaliteit van de planten is in orde op enkele uitzonderingen na. Chauffeur doet veel moeite om de bestelling op de juiste plaats af te leveren.

• Snelheid/Levertijd

Een prima adres voor planten en heesters!

Het was voor de tweede keer dat ik mijn tuininkopen via Tuinplantenwinkel heb besteld. Er is veel keuze en het staat duidelijk afgebeeld. De bestelling wordt keurig ingepakt en buiten het seizoen snel bezorgd. De prijzen zijn in vergelijking bij grote tuincentra ook nog goedkoper. Geen gesjouw met grote zakken tuinaarde etc. : ideaal!!!

• Snelheid/Levertijd

Heel goed geholpen en alles netjes afgeleverd. Erg aardig personeel.

Prima service en kwaliteit

Wij waren van plan om te bestellen bij de lokale handelaar. Maar prijs/kwaliteit en gratis geleverd deed ons anders beslissen. Geen moment spijt van moet ik zeggen. Plantjes zaten netjes verpakt, vriendelijke man die ze levert en op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Betrokken en fijne service.

Na mijn bestelling van een boom kwam ter sprake dat het een herinneringsboom zou worden. Direct werd er voorgesteld er een kaartje bij te doen met de naam van de overledene. Wat een lief idee. De boom is ook nog heel mooi en groot. Heel hartelijk dank hiervoor.

Mooie planten, goede service

Heb al meerdere malen planten besteld bij tuinplantenwinkel. Hele goede ervaring, elke keer weer!! Elke keer weer mooie planten, goed verpakt en hele fijne bezorgservice.

Geweldig!

Snelle levering. Netjes verpakt. Goed gewortelde planten.

• Snelheid/Levertijd

Mijn tweede bestelling was weer perfect

Ik had al eerder planten besteld en wederom ben ik erg tevreden. Mooie planten, alles netjes verpakt en ik kon wederom goede afspraken maken omtrent de bezorging van mijn planten. Dat is erg prettig wanneer je niet veel thuis bent.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende partij voor al je planten

Geduldig voor al je vragen en een duidelijk advies. Aangepaste levering na wens en geleverd volgens afspraak. Zou tuinplantenwinkel.nl zeker aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Super gezonde planten en mooi gevormde bomen

Zeer tevreden met kwaliteit en prijsverhouding en snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van kwalitatief prachtige planten en bomen

Ruime keuze aan plantgoed. Goede uitleg te raadplegen bij elke plant. Goede en snelle bezorging.

Fijn planten bestellen

De website is duidelijk en werkt vlot. Goede selectie aan planten met goede prijzen. Gratis bezorging vanaf 75,- is top. De levering was ook snel en volgens afspraak, sneller dan een andere webshop waar wij ook hadden besteld.

Uitstekend!

Bestelling snel gekregen. Degelijk ingepakt, planten zien er goed uit!

Heel fijn

Prachtige planten, keurig verpakt en zeer snelle levering. Fijn dat je thuis rustig kunt uitzoeken wat je wilt. Prima beschrijving van elke plant. Topbedrijf. Als ik weer planten nodig heb ga ik zeker weer naar tuinplantenwinkel.nl

• Snelheid/Levertijd

Wij hebben enkele weken geleden klimrozen besteld. Deze zijn zeer netjes afgeleverd en zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Great plants, arrived fast and safely packed

All plants were as big and beautiful as I hoped for. All came

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Oplossingen zijn belangrijker dan problemen

Er was een akkefietje, maar deze werd heel deskundig aangepakt en opgelost. Een voorbeeld voor goede klant opvolging. Proficiat. Patrick Hanssens

• Snelheid/Levertijd

heldere website, goed assortiment, snelle en vriendelijke levering van mooie planten!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel