Snel en correct bezorgd

Snel en correct bezorgd, goede kwaliteit van planten

Prima planten en service

Al vaak besteld bij tuinplantenwinkel. Altijd mooie bomen en planten. Snelle bezorging en goede service. Ook snel antwoord op vragen.

Netjes afgeleverd

Het plantgoed was prima , en alles is goed afgeleverd .

Breed aanbod, nette levering

Deze online winkel geeft precies de info die je zoekt en heeft een heel breed aanbod. De levering is netjes; er kan ook geleverd worden als je niet thuis bent. Erg prettig!

• Snelheid/Levertijd

Goede service en kwaliteit.

Groot assortiment. Eerste bestelling via deze site dan is het altijd even afwachten hoe het wordt afgeleverd maar niks op aan te merken. Keurig verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding. Waarom nog naar een tuincentrum?

• Snelheid/Levertijd

snel, vriendelijk, persoonlijk, mooie planten

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger, mooie beukjes, netjes verpakt, mooie planten! Goede prijzen en fijn dat er een garantie op de planten is Wij gaan voor een volgende bestelling binnenkort.

Goede kwaliteit

De planten zagen er goed uit, alles is goed verpakt en voorzien van de nodige informatie. Bestelling kwam op tijd en zoals afgesproken op de afgesproken plaats neergezet.

Super service, mooie kwaliteit

Snel geleverd, zeer netjes en beschermd verpakt. Met zorg afgeleverd in stevige dozen. Planten keurig verpakt tegen de kou met informatie erbij. Planten zien er goed uit, startklaar om geplant te worden. Zeer tevreden. Direct weer besteld.

• Snelheid/Levertijd

goede informatie vooraf maar bij vragen viachat ook snel antwoord

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en goede bezorging.

Zie hierboven

Ok

• Snelheid/Levertijd

Goede bestelsite, Op tijd geleverd. Producten goed geprijsd, zag er prima uit

Super tevreden

Ideaal om vanuit thuis alle plantjes te verzamelen die je wilt hebben. Op de site kun je uitgebreid alle informatie lezen en zo je mandje samenstellen. Je krijgt duidelijke informatie over de bezorging. Een dikke tien wat mij betreft!

• Snelheid/Levertijd

Altijd goede producten, prima service en snelle levering

Altijd snel en goed verpakte levering. Kwaliteit goed en service mocht er iets aan de hand zijn

• Snelheid/Levertijd

Perfecte planten en ook service is uitstekend !

Al jaren bestel ik mijn planten bij jullie , Ze worden mooi en groot , levering is super fijn , En kan altijd een e-mail sturen voor advies ergens over en binnen een paar uur antwoord . Echt top ! Super tevreden … !!!

Goede planten en levering

Mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd. Je hoeft niet thuis te blijven voor de levering. Planten zien er gezond uit.

Is goed

De kwaliteit van planten was en vriendelijke aflevering.

Snelle service, sterke planten

Ik vond het erg eenvoudig om te vinden wat ik zocht, het assortiment is groot. De prijzen vind ik goed en de afhandeling, inclusief extra wensen m.b.t. bezorging, werden goed en snel verwerkt. Verder een prettige en perzoonlijke benadering! Goed dus!

Mooie sterke fruitbomen.

Ik bestelde enkele fruitbomen bij jullie. Ze werden zeer goed geleverd. Het zijn sterke, stevige bomen. Ik deed ook een bestelling voor een cottage style bloemen border. Ook deze plantjes zien er erg goed en gezond uit. Ik kijk al uit naar de zomer, dan drink ik thee tussen de bloemen! Dankjewel

Tuinservice topper

Levert op tijd, planten van goede kwaliteit. Fijn bedrijf met hartelijke mensen

helaas een 2 tal boomjes waren aardig wat takken gebroken

Ik vermoed dat jullie een goed bedrijf zijn. Helaas waren er 2 tal bomen waar takken afgebroken/omgeknakt waren, ik heb inmiddels foto's gestuurd en daar ook al eerder een melding van gedaan. Ik vermoed dat dit per ongeluk met laden of lossen is gebeurt. Ik neem aan dat dat nog opgelost word. Evt graag nieuwe boompjes versturen is wat mijn betreft de oplossing.

• Snelheid/Levertijd

Prima service, heel vriendelijke en behulpzame chauffeur, zeker een aanrader. Als nu mijn boompjes mogen groeien en bloeien, prijs kwaliteit eerste klas.

prima levering

Beschrijving van de artikelen op de site is uitgebreid en relevant, bestellen gaat makkelijk, bestelling wordt snel geleverd en de producten zijn goed gelabeld en verpakt. De maat van de meeste planten zou iets forser mogen.

Perfect!

Krentenboompje online besteld. Had vooraf wat vragen daar kreeg ik snel reactie op terug via de mail. De boom werd binnen de aangegeven dagen gratis bezorgd door een hele keurige bezorgster en de boom is prachtig!! Ik ben zeker tevreden en zal zeker weer bestellen als ik iets wil hebben !

Goed assortiment

Heb verschillende bessen besteld die ik op de andere websites niet kon vinden. Snelle levering ook!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel