snelle en zorgvuldige levering

Ruime keus en zorgvuldig geleverd

• Snelheid/Levertijd

Alweer een prima levering.

Makkelijk te bestellen op de website. Vlak voor de levering een bericht dat de bestelling de volgende dag bezorgt zal worden. Prima ervaring alweer!

• Snelheid/Levertijd

Ik ben zeer tevreden over de manier van bestellen, de aflevering en de kwaliteit van de planten

Het bestellen van de planten gaat eenvoudig. Er is bij de planten goede keuze en uitleg. Het afleveren van de planten ging zeer vriendelijk en was uitstekend verpakt. Tot zover ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de planten, inmiddels staan ze er goed bij. Erg positief vind ik de garantie op de planten.

Goede planten

Planten zien er prima uit en zijn bezorgd op de gevraagde plek.

Prima.

Mooi Op tijd geleverd. Goed en veilig verpakt. Vriendelijke chauffeur. Kwalitatief prima planten.

Een top bedrijf. 10000 % tevreden

Een firma die doet wat ze belooft. Snelle correcte levering . Top producten

• Snelheid/Levertijd

Goede prijzen, mooie gezonde planten, snel geleverd dus in 1 woord TOP Ook klantendienst reageert snel en vriendelijk en nalevering gebeurde zeer snel Ik ga zeker nog bij jullie bestellen

• Snelheid/Levertijd

Goede website, gemakkelijk te bestellen

Al een paar keer een bestelling geplaatst. Perfect verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestellen en heel goede/mooie appelboompjes gekregen

Alles keurig volgens afspraak geleverd. Mooi in plastic potten met kluit. Zag er allemaal goed uit. Ook meegeleverde plant/snoei instructies waren nuttig.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk bestelbaar en goede levering

Mooie planten, snelle levering

Ik heb nu voor de tweede keer besteld bij Tuinplantewinkel.nl. De toelichting bij elk product is super duidelijk en de planten die geleverd worden zien er perfect uit. De eerste bestelling waren 12 leilindes die er ook perfect uitzagen en goed waren beschermd voor het vervoer. Nu verschillende struiken en planten besteld en ook die zien er goed uit. Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog een keer kopen bij deze winkel.

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service en snel geleverd

Snel geleverd, vriendelijke bezorger, goed verzorgd en ingepakt.

Kwaliteit en service

Kwaliteitsboom werd op de afgesproken dag gebracht op plaats van bestemming door aardige en behulpzame chauffeur. Dag vooraf netjes geïnformeerd over tijdstip van levering.

Tevreden

Goede service, goed oroduct

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goed en snel bezorgt.

Mooie grote struiken om een tuin beginnen aan te leggen.

Goede kwaliteit en perfect geleverd

Goede kwaliteit en perfect geleverd

• Snelheid/Levertijd

Tuinplantenwinkel heeft veel keuze aan div planten + een snelle levering en goede communicatie.

Ik ben een zeer tevreden klant. Wij kopen bij grote hoeveelheden altijd bij deze winkel. Bezorging is altijd netjes en communicatie is goed.

• Snelheid/Levertijd

Heerlijk, eenvoudig, accuraat en netjes!

Tuinplantenwinkel.nl is mijn nieuwe favoriete plantenwinkel. De informatie op de website is plezierig leesbaar en de prijzen zijn heel netjes. De levering ging perfect. Keurig verpakt en met aanvullende informatie over de planten. Als ik één verbeterpunt mag noemen dan is dat een toevoeging aan de samenvatting in de productinformatie namelijk de grondsoort.

Doen wat ze beloven

Bij elke bestelling worden de afspraken nagekomen de producten zien er piekfijn uit en worden op tijd en keurig verpakt geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Plant zag er erg goed verzorgd uit en de levering was top. Misschien miste ik alleen een mailtje/notificatie van wanneer ik 'm ongeveer kon verwachten, maar dat is uiteindelijk bijzaak.

Zeer behulpzaam personeel mooie planten

Zeer behulpzaam personeel mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit planten en correcte levering

De planten en de levering voldeden volledig aan de verwachting. Ik ben hier zeer tevreden over.

Prima plantmateriaal

Zeer tevreden met de levering, prijs/kwalitektsverhouding zeer goed

• Snelheid/Levertijd

Geweldige kwaliteit, zeer goede service

Al jaren bestel ik regelmatig planten via tuinplanten winkel. Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Super goed

Hele mooie planten en heel snel bezorgd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel