Super goed

Hele mooie planten en heel snel bezorgd

Mooie kwaliteit

Gemakkelijke website, goede informatie en uitleg over de planten, mooie kwaliteit, alles werd netjes geleverd.

Top service ,

Planten bestellen en die na enkele dagen thuis besteld krijgen . Spijtig dat ik dit nu pas ontdek

Tip top service

De planten waren netjes verpakt en zien er OK uit, er zit interessante extra info bij. Nu maar hopen dat alles groeit en bloeit...

mooie producten, goede service

varens besteld en ze waren nog mooier als op het "plaatje" van goede kwaliteit en levering binnen de beloofde termijn.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke communicatie, snelle afhandeling, goed verzorgde planten!

Er was duidelijke communicatie over de status van de bestelling, de planten zien er goed verzorgd uit en we verheugen ons op het voorjaar om ze in bloei te zien. Enig puntje voor verbetering, op dag van de levering wordt geen bezorgtijd aangegeven, dit zou wel prettig zijn.

• Snelheid/Levertijd

Bestelling snel en correct verwerkt

De bestelling werd snel verwerkt en tijdig en correct door de eigen bestellingsdienst afgeleverd. Het pakket voldeed geheel aan mijn verwachtingen. De boompjes zijn inmiddels geplant en nu is het wachten op het uitlopen in het voorjaar.

snelle levering, goede planten

snelle levering, goede planten

Geweldig bedrijf!

Eerst een fout gemaakt met de bestelling. Daarna contact opgenomen met het bedrijf en ze hebben het snel aangepast en mijn bestelling geleverd. Geweldig bedrijf en deskundig personeel en zeer snelle levering! Bedankt! Zeker een aanrader!

super

super verpakking en je ontvangt frisse planten

Snelle en nette levering

Kwaliteit van de bestelde stamrozen zie ik natuurlijk pas bij de bloei.

Supert tevreden

Gemak van het bestellen, super snel geleverd en top kwaliteit

Vooralsnog een 9!

De levering is perfect verlopen. Geen enkele opmerking daarover. De kluit van de perenboom was echter niet groot. Het was duidelijk te zien dat de boom net uit de volle grond gerooid was en niet al een jaar o.i.d. in een pot had gestaan. Weinig wortels, maar goed, de juiste grond erbij, beetje grond van een oudere perenboom erbij voor de schimmels en goed wateren. Ik ga ervan uit dat hij erdoor komt.

• Snelheid/Levertijd

Heldere communicatie, een zorgvuldige levering.

De producten zijn volgens afspraak en met een juiste verzorging aangeleverd. De kwaliteit zal uiteraard nog moeten blijken als de bomen groeien en vruchten gaan afleveren....

Gewoon zeer goed

Duidelijke webwinkel met alle info over de planten / bomen en eventueel benodigde artikelen. Goede kwaliteit en prijzen. Netjes thuis geleverd. Enige kleine verbeterpunt zou een indicatie van tijdstip van levering kunnen zijn. Nu wist ik enkel welke dag. Was verder geen probleem aangezien je kunt aangeven waar de artikelen achtergelaten kunnen worden.

Goed en net bedrijf

Ik heb 3 leibomen gekocht en deze zijn netjes bij me thuis bezorgd. Tijdens het bestellen nog een paar dingen waarover ik vragen had. Deze werden netjes via de mail beantwoord. Op de dag van aflevering werd ik netjes van te voren gebeld. Al met al een prima bedrijft goede service.

Nette levering

Eerste keer besteld. Netjes verpakt. Vlieten wel wat blad los. Hoop dat de planten aangroeien.

Fijne non nonsens tuinplantenwinkel

Ervaring tot nu toe is dat ze heel duidelijk zijn in de communicatie, prima prijzen en snelle levering. Planten staan er net in, dus de kwaliteit daarvan kan ik nog niet beoordelen. Ze zaten netjes ingepakt en goed beschermd. Kleine verbeterpunten: op dag van levering een richttijd aangeven, zodat je niet de hele dag rekening ermee hoeft te houden. Wij hadden een grote levering met leibomen, die we liever niet gewoon ergens neer wilden laten zetten. Bij kleine leveringen is jullie aanbod om het op een aangegeven plek neer te zetten heel fijn! Ander puntje: de leibomen van 190 cm stamhoogte bleken niet allemaal even hoog (blijft een natuurproduct). Wellicht wel prettig als we een tip hadden gekregen om daarop te letten. Nu kwamen we er bij plaatsen achter en moesten we daarom weer wisselen. Het zijn zware bomen, dus daarom niet ideaal. Wij bestellen hier zeker nog meer!

Niets op aan te merken.

Eerlijk bedrijf

Snelle levering, goedgepraat, eerlijke prijs, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd en keurig verpakt

3 fruitbomen besteld die snel werden bezorgd en waren goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Keurige levering conform afspraak en op juiste manier verpakt

• Snelheid/Levertijd

prima goed en snel geleverd komen afspraken na

• Snelheid/Levertijd

Bezorgservice is top, planten kleiner dan op foto.

Bezorgservice was snel en vriendelijk. De foto’s van de planten (pluimhortensia vanille fraise) komen echter niet overeen met wat we hebben ontvangen (heel miezerig). Ik heb een rood wit lint om de planten gespannen om te voorkomen dat we er per ongeluk op gaan staan. Ik zou het bedrijf aanbevelen, met bovenstaande kanttekening

uitstekend!!

Mijn favoriete tuinplantenwebwinkel, kwaliteit en service zoals altijd weer top!!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel