Super service

Snelle levering keurig verpakt en netjes neergezet op de afgesproken plek. Snelle reactie op een vraag en denken goed mee.

• Snelheid/Levertijd

Van bestellen tot bezorgen uitstekend.

Goed verzorgd planten

Goed verzorgd planten en netjes en op tijd bezorgd

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en verzorgde levering

Al mijn zuilboompjes hier gekocht. goede kwaliteit

Super service

Ik heb mijn planten voor de voortuin besteld bij tuinplantenwinkel.nl. De planten waren nog niet zo lang geplant, toen er heftige regenval was. Meerdere planten hebben die hevige regen niet overleefd. Tuinplantenwinkel heeft de planten beoordeeld en nieuwe planten geleverd zonder extra kosten. Hier waren ze uiteraard niet toe verplicht. Ze hebben er wel voor gekozen om deze service te bieden en te vergoeden. Erg netjes, erg professioneel.

• Snelheid/Levertijd

Snel, conform afspraak, en erg mooie planten!

2 stuks Japanse katsura, uitstekende staat.

Super nette service

Alles was perfect, netjes geleverd. 1 artikel ontbrak en werd nog nageleverd samen met een presentje. Vriendelijke mensen en voordelige producten!

Perfekt

Prima service - de drie zakken aarde werden op het terras op de 1e etage gebracht. Super service.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten die ook goed aankomen dankzij de eigen bezorgservice.

Goede planten die ook goed aankomen dankzij de eigen bezorgservice.

• Snelheid/Levertijd

Mooie, gezonde, goed ingepakte planten

Een kritiekpunt: het betrof twee kruisbesplanten van een verschillende soort. Beide planten hadden een wit naamplaatlabeltje om de stam. Bovenaan de struik was met een elastiekje ook nog een naam/fotolabel aan de plant bevestigd, maar daarop stond een andere naam/een ander soort kruisbes vermeld. De planten hadden echter de aangegeven grootte, zien er goed en gezond uit, mooie kluit en goed, veilig ingepakt. Ze staan al in de grond

Ga zo door

Prima gegaan

• Snelheid/Levertijd

Klantvriendelijk, snelle levering, mooie en stevige goed uitziende boom, fijne heldere informatie.

Bestelling appelboom en fruit

De bestelling werd netjes afgeleverd op de plaats die ik aanwees Appelboom zag er netjes uit en was goed verpakt Ook de kleinere planten waren keurig verpakt Kwaliteit ziet er goed uit. Én een leuk cadeautje erbij. Nu maar wachten op het fruit

• Snelheid/Levertijd

Mooie boom, groter dan gedacht

Fijn dat ik kon aangeven waar boom zou worden afgeleverd indien ik niet thuis was

Duidelijke website, netjes geleverd

Bij vragen over de bestelling en leverdatum, snel en vriendelijke reactie via de mail. Planten waren netjes verdeel in dozen, zorgvuldig neer gezet. Nu kijken of alles aanslaat, na het planten is er nachtvorst gekomen.

• Snelheid/Levertijd

Planten zijn volgens foto geleverd door een aardige bezorger.

• Snelheid/Levertijd

een goede website met heldere afspraken

op tijd gebracht en kwaliteit kijkt goed

• Snelheid/Levertijd

Heel tevreden over de planten

Wij hebben al meerdere keren bij tuinplanten winkel onze planten besteld en zijn zeer tevreden over de planten.

Zeker in orde!

Geleverde boom is een kwaliteitsproduct! Op het afgesproken tijdstip mooi geleverd.

Lijkt goed te zijn

Scherpe prijs. Mogelijk wel wat jong pootgoed maar afwachten of dit aanslaat

Een echte aanrader

Goede service, vlotte levering, en goed verpakt over de rest kan ik nog niet over oordelen

correcte bestelling.

Correcte bestelling.Op tijd volgens de belofte. Mooi plantgoed.Jammer voor een tak die afgebroken was. We kopen nog bij jullie. Dr guido Creytens

• Snelheid/Levertijd

Goede service en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Precies wat je mag verwachten!

Bestelling werd mooi op tijd en de afgesproken plek geleverd. Ook de info op de site en het bestelproces liep heel soepel.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel