Snel geleverd en goed ingepakt. Planten mooie kwaliteit en zeer vriendelijke chauffeur

Professioneel

Vlotte afhandeling, uitstekende bezorging, prima kwaliteit!

Kwaliteit en service.

Een hele ruime keuze en zeer mooie biologische kwaliteit. Voor mij de beste online tuinwinkel die er is.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden van bestelling tot levering

Online een heel assortiment planten en enkele boompjes besteld om te leveren in Vlaams-Brabant, België. We zijn erg tevreden van de levering (vriendelijk, hulp) en kwaliteit van de planten. Verder is er garantie van 1 jaar. Planten kwamen in beschermde dozen met een korte handleiding. De prijzen zouden ook beter zijn, maar we hebben dat niet uitgebreid vergeleken. De levering is niet zo snel als bij Bol.com, maar wel begrijpelijk voor dit goed.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en waar voor je geld!

Zeer goede kwaliteit! Prachtige planten en 2 bomen besteld. Bomen bleken bij aflevering al een zeer mooi formaat te hebben. Zeker waar voor je geld! Contact met de klantenservice was ook top. Bestel hier zeker vaker.

uitstekend

prima kwaliteit snelle en nette service

• Snelheid/Levertijd

Super fijn bedrijf! Hele nette en aardige communicatie gehad

Top bedrijf!!!

dik tevreden

zorgvuldig, snel en betrouwbaar. zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Alles is conform de bestellijst op tijd en de juiste plaats bezorgd.

Alles gegaan conform afspraak

• Snelheid/Levertijd

Goede online site en mooie levering

Het is prima te bestellen en een mooi assortiment met een goede prijs. De levering is zeer goed geleverd in een goede verpakking en niet op elkaar gefrot.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, geleverd volgens afspraak.

Goede kwaliteit, geleverd volgens afspraak. Alleen niet van te voren gebeld zoals per e-mail door hen aangegeven, anders 5 sterren.

• Snelheid/Levertijd

Prima produkten en levering.

Erg tevreden met mijn bestelde planten, struiken en boom. Struiken en boom waren zeker zo groot of nog groter als verwacht. Zover ik kan vergelijken ook voor een nette prijs. Producten zijn bij beide bestellingen snel en netjes geleverd. Groot pluspunt vind ik het feit dat de bezorging al snel gratis is en anders ook meevalt.

• Snelheid/Levertijd

Super vlot en prima verlopen

super verzorgde bestelling.

precies op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Super correcte snelle levering en echt goede kwaliteit van de planten.

Heel goed.

• Snelheid/Levertijd

Snel, goed en prettige service

Hier planten besteld die ik op korte termijn nodig had. Kreeg de keuze om ze op een eigen voorkeurstijdstip te leveren en dat kon ook voor de deur. Netjes geleverd, goede kwaliteit. Dus zeker een aanbeveling!

• Snelheid/Levertijd

Hele prettige duidelijke site, fijne communicatie en snelle levering

Heel prettig, ik bestel nergens anders meer

Kwaliteit en snelle leveringen

Goede website met veel info en uitgebreide webshop

• Snelheid/Levertijd

Bomen op tijd en netjes geleverd

Ze komen hun afspraken goed na.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en boompjes ontvangen voor een zeer nette prijs!!!

UITERMATE TEVREDEN. Korte levertijd, mooie planten en boompjes, en complete order in een keer uitgeleverd. Ik had tegelijkertijd ook bij een ANDER BEDRIJF besteld maar die planten waren beduidend minder in grootte en in kwaliteit en op een lijst van circa 8 producten ontving ik 2 annuleringen omdat ze die niet meer konden krijgen van hun leverancier. Daar sta je dan!

• Snelheid/Levertijd

goede communicatie en levering perfect

de planten werden weer binnen de afgesproken tijd professioneel verpakt bij ons afgeleverd

mooie rechte junior bomen

Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van het vervolgproces en twee dagen later kwam de levering van 3 hoogstam fruit boompjes. Keurig verpakt en met voldoende instructie voor het planten. Ze zijn een aanwinst voor ons boomgaardje.

• Snelheid/Levertijd

Goed product voor een zeer nette prijs’

Goed product voor een zeer nette prijs. Eigen bezorgdienst zorgde voor een zeer snelle levering… ook in de doorgaans drukke decembermaand. Dus al met al niets op aan te merken, doch zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Zijn al 5 jr.klant.Zeer blijmetdezeleverancier.100% geweldige service ,levering en garantie.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel