Met zorg verpakt en idem levering!

Met zorg verpakt en idem levering!

Snel, goed en behulpzaam

Ik heb 18 bomen besteld en thuisbezorgd gekregen. Super service, snel en vriendelijk . Zeker ook de bezorging keurig volgens afspraak en super vriendelijk en behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Goed geholpen, planten keurig verpakt bezorgd

Omdat we het fijn vonden om de planten die we wilden kopen eerst te zien zijn we naar de winkel geweest. Daar werden we goed geholpen door een mevrouw die er veel verstand van heeft en zelfs van een paar planten vertelde dat we die beter niet konden kopen. Na een paar dagen werd alles netjes bezorgd op de afgesproken tijd.

• Snelheid/Levertijd

Fraaie planten en snelle levering!

Voor het eerst met tuinplantenwinkel kennis gemaakt, Ervaring was zeer positief. Levering van planten voldeed voor 100 % aan verwachtingen; daarnaast werd deze snel geleverd. Benieuwd naar het vervolg!

,Zeer goed

Alles perfect verlopen, keurig afgeleverd.

Planten: prima kwaliteit. Bezorging: Pluim. Administratie: bagger

Bij ons bezoek aan de kwekerij hebben we prima advies gekregen. Daarna via de website besteld. Nette levering met vooraf aankondiging van ongeveer tijdstip wat erg prettig is. Goede duidelijke instructies voor het aanplanten, snoeien etc. Bij de lei-bomen zaten alle materialen nodig. Een volledig pakket. Na direct na de bestelling betaald te hebben hebben we vervolgens nog meerdere malen een factuur ontvangen. Doe hier iets aan. Het is henderlijk. Verder: chapeau

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en service waar je van op aan kan!

Voor mijn klanten, waar ik het tuinontwerp voor gemaakt heb, die zelf de aanleg van de tuin willen uitvoeren. Hiervoor bestel ik geregeld de beplanting bij de tuinplantenwinkel omdat zij goede kwaliteit leveren en goed bezorgservice hebben.

• Snelheid/Levertijd

Prima, snelle levering en duidelijke site

Alles was snel te vinden, te bestellen en te betalen. Snelle levering en goede planten.

Goed, goede planten

Mijn ervaring was goed Tot in online twee facturen toegestuurd Kreeg en ondanks dat ik de bestelling al betaald heb bij bestellen staat er niet voldaan op betaald op

• Snelheid/Levertijd

Super goede service en zeer vriendelijk

Ik had teveel zakken aarde besteld en deze kon ik teruggeven en werden kosteloos opgehaald Een uitmuntende service Ook stond de terugbetaling snel op mijn rekening

• Snelheid/Levertijd

de levering is prima verlopen

De planten zien er goed uit maar ik kan nu natuurlijk nog niets zeggen over de kwaliteit, daarvoor moeten ze van het voorjaar mooi uitgroeien

• Snelheid/Levertijd

Snelle vlotte levering van goed product

Al enkele dagen nadat wij een boompje besteld hebben is deze geleverd. Netjes en zorgvuldig. We konden het ook direct in de tuin zetten met de stok en grond die we erbij hadden besteld. Er is met zorg geleverd

Goede ervaring

Netjes bezorgd, snelle levering. Mooie bomen

• Snelheid/Levertijd

Prima en zeer snelle en correcte service

De website van Tuinplantenwinkel is naast de uitgebreide keuze van tuinplanten ook zeer makkelijk in gebruik. Daarbij was de levering ook super snel en konden wij met 2 dagen de planten al bij ons in de tuin gaan poten. Nu afwachten totdat het straks voorjaar wordt en wij kunnen gaan genieten van onze nieuwe volbegroeide voortuin.

Heel verzorgd

Snelle levering! Was heel netjes verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd.

Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd

Fantastische service

Correcte levering op het afgesproken tijdstip. Een boom die niet voldeed werd snel vervangen door een nieuwe. Fantastische service dus.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie struik

Mooie plant die voldoet aan de beschrijving op de website

Leveren altijd mooie planten

Heel erg goede ervaring met tuinplantenwinkel.nl , Ze leveren precies wat ze aanbieden en je heeft zelf niet thuis te zijn wel zo makkelijk

Top kwaliteit en service

Goede kwaliteit en vriendelijke goede service

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer klantvriendelijk

Eén telefoontje voor een wijziging van bezorgen naar ophalen was voldoende en ging dus heel soepel en de bezorgkosten werden snel terug geboekt

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Super prijs/kwaliteit

Verzorgde levering van planten, uitstekende prijs/kwaliteit. Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Mooie tuinplanten, goed verpakt en snel bezorgd

De planten zijn van mooie kwaliteit en ze zijn goed verpakt vervoerd. Volgens afspraak afgeleverd door eigen bezorgdienst. Top!

Netjes geleverd

Levering duurde enkele dagen maar was keurig verpakt en afgeleverd door een vriendelijke bezorger. De planten zagen er goed uit.

Geweldig.

Gewoon zoals je het als klant verwacht. Goede producten, goede service, goede klantenservice en dat tegen redelijke prijzen. Chapeau.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel