Breed assortiment, planten goed verpakt.

Planten waren goed verpakt. Verzending had iets sneller gemogen.

Mooie planten, netjes geleverd

Meerdere keren bij tuinplantenwinkel besteld. 1x een klacht gehad en werd heel netjes opgelost. De planten zijn van zeer goede kwaliteit en de bezorging is erg netjes.

Prima service! Aanrader!

Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden via mail, leverering was snel en volgens afspraak en heel erg goed verpakt! Tuinplantenwinkel is een echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Prima planten en bezirg service

De planten zien er prachtig uit ondanks de reis. Netjes verpakt. Bezorgd met hun eigen bezorg service. Netjes afgeleverd.

Uitstekende informatie en levering

Bij een een bezoek aan de winkel hebben we uitstekende informatie ontvangen over onze vraag naar leibomen. Hierop hebben we onze keuze eenvoudig kunnen maken. De bestelling en levering is opeen vlotte en voorspoedige manier afgewikkeld.

• Snelheid/Levertijd

Prettig, alert, goed advies, tijdige en goede communicatie, groot assortiment (winkel)

Bij mijn voorbereiding goede tips/advies ontvangen. Ook bij bestelling nog aanvullende zinvolle informatie mogen ontvangen. Doordat voorraad wederom tijdelijk uitverkocht was vanuit winkel daarna mij adequaat op de hoogte gehouden. De levering is op een nette, ordentelijke wijze. Meteen die dag de plantjes geplant. Bij nabestelling (enkele extra plantjes nodig) vanuit u snel geschakeld. Top! Mooie en goed uitziende kwalitatieve plantjes. We zijn enthousiast over uw tuincentrum en webwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Bestel vrij vaak bij de tuinplantenwinkel. Altijd een snelle, nauwkeurige en goede levering.

geweldig mooie Hemlockspar

super mooie boom, nog mooier dan op de foto en groter dan verwacht...... en ook nog eens heel snel geleverd. En dat voor die prijs :-)

Zeer positief

Ik had een boom besteld van een bepaalde hoogte. Enkele dagen later werd ik gebeld met de mededeling dat de kweker al de winter snoei had gedaan. De geleverde hoogte kon niet worden geleverd. Voorstel was de bestelling te annuleren of een flinke reductie van de prijs. Voor dit laatste heb ik gekozen, waarna de boom ook snel werd geleverd.

Elke keer weer kwaliteit en goede service

Elke keer weer kwaliteit en goede service

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en fijne communicatie via mail.

Bestelde planten zagen er goed uit en netjes gerangschikt op soort. Kreeg een boompje met hogere stam als besteld (deze was op dat moment niet meer leverbaar) voor de prijs van de bestelde stamhoogte. Erg goede service.

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakte boom, netjes geleverd.

Acuraat

Accuraat en mooie planten.

Mooie planten.

Snelle levering.

Niks te klagen

Goed verpakt en vochtig gehouden planten. Het plastic zou wat duurzamer mogen. Zelfs DHL verraste mij door stiptheid. De planten zijn inmiddels gepoot en het is wachten op de groei en rijke bloei van miin galium verum's.

mooiere planten als verwacht

XL maat is echt XL

Ik raad Tuinplantenwinkel van Neutkens aan

Al meerdere keren besteld bij Tuinplantenwinkel en verbaasd over de goede producten, de klantgerichtheid en service. En dat bij planten en boompjes die je via internet bestelt. De allereerste kennismaking was door het bezoeken van de kwekerij. Een aanrader om je een beeld te vormen van de diversiteit in aanbod en om je vragen te stellen aan een deskundige. Het chatten via internet is ook al een keer nodig geweest en bevredigend verlopen. De bezorging steeds in goed overleg op een gewenste dag en de boompjes precies naast het te planten gat in de grond gezet.

top

goede kwaliteit snelle service

gewoon goed

Eerst een keer per verzorging en daarna een keer bij de zaak opgehaald. Allebei goede ervaringen en zag er verzorgd uit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie en gezonde planten

Werd super snel geleverd aan huis op de juiste plek. Paletten werden daarna zelf opgehaald. Planten zien er top uit.

• Snelheid/Levertijd

Fijn bedrijf om je planten te bestellen!

Ook bij de tweede bestelling dit jaar ben ik super tevreden over de kwaliteit, het contact en de bezorging.

uitzonderlijke klantenservice

Mijn vragen via de website en e-mail werden erg snel en professioneel beantwoord. Ik ben goed geholpen door de medewerker. Er is veel informatie beschikbaar op de website in verband met het planten van de bomen. Het aanbod is groot en de prijs gunstig. De fruitboompjes en aanplantgrond werden door Tuinplantenwinkel.nl zelf geleverd. De grond in de potten was nog goed vochtig. De boompjes waren groter dan ik had verwacht. Een minpuntje: de schors van 1 boompje was een beetje los. Hopelijk heeft dat geen nadelige gevolgen. Ik hou ook van de groeigarantie.

• Snelheid/Levertijd

Prima, maar op verkeerd adres geleverd zonder notificatie !

Zie bovenstaand.

Snelle levering en mooie bomen

Snelle levering en mooie bomen

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, geweldige service, netjes vervoerd, houden je netjes op de hoogte. Ga nooit meer ergens anders heen

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel