Fijn winkel

Goed service, snelle levering, goede kwaliteit planten en toebehoren

Goede kwaliteit en service

Een uitgebreid assortiment en goede kwailteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Probleem erg goed opgelost.

We hebben een aantal jaren geleden drie leibomen gekocht. Eentje daarvan bleef qua groei achter en ging uiteindelijk dood. Oorzaak was onduidelijk en ik heb het voorgelegd aan de klantenservice. Eerst foto’s gestuurd en daarna contact gehad. Eerst wat moeizaam maar daarna hebben ze aangeboden om de boom tegen kostprijs te vervangen. Duurde even voordat de boom weer op voorraad was maar communicatie was goed en vervangende boom staat inmiddels weer in de tuin. Grote service dat ze het op deze manier hebben opgelost!

Planten binnen 3 dagen in huis

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede service producten zoals omschreven

Alles zoals beloofd dus top service

Snel en goede producten

Super snelle levering Goed verpakt Mooie boompjes

Topkwaliteit aan correcte prijzen

Elke keer topkwaliteit, betaalbaar, degelijk verpakt en snelle levering. Bovendien super vriendelijke medewerkers die weten waar ze over spreken.

Snelle correcte levering

Groot assortiment, meer zoek filters zou erg handig zijn. Goede informatie bij de producten en levering keurig volgens verwachting door vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site, mooi aanbod, correcte prijzen en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

TOP bedrijft om mee samen te werken

Er zijn een paar prioriteiten die ik zeer belangrijk acht als het over service gaat: Altijd de verwachtingen van de klant juist zetten. Zeggen wat je gaat doen en ook doen wat je gezegd hebt te zullen doen. Beide prioriteiten werden gevolgd, het is zeer duidelijk hoe en wat er gaat gebeuren en bij mijn levering werd alles uitgevoerd binnen der termijn en zoals uitgelegd op de website. Daarnaast was het fantastisch plantmateriaal in ruime potten met nog veel vrije aarde. Kortom ik heb mijn principe om zoveel mogelijk in eigen land te kopen opgegeven want deze service ben ik in België nog niet veel tegengekomen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede site met goede artikelen.

Producten welke op de site staan zijn ook daadwerkelijk de producten die opgestuurd worden. Alle lof voor de zeer goede levering.

professioneel, meedenkend, flexibel

Ik ben geholpen door Sjoerd, zie bovenstaande, ontzettend professionele vriendelijke jongen, goed advies. Snel en flexibel. Heel blij met mijn bomen. :-)

• Snelheid/Levertijd

Alle planten correct en tijdig geleverd conform beschrijvingen

Reeds tweemaal een grote bestelling gedaan en telkens de planten tijdig en volledig correct thuis geleverd gekregen. Alle plantgoed (struiken, waterplanten, kruiden, bloemen,...) wordt aangepast samen verpakt in dozen waardoor het in goede staat op bestemming aankomt met de eigen leverdienst.

• Snelheid/Levertijd

Goede producten, keurig verpakt en geleverd.

Een duidelijke site. Met veel informatie over de planten.

• Snelheid/Levertijd

Wij hebben inmiddels bijna alle planten en bomen voor onze tuin gekocht bij tuinplantenwinkel.nl. De website geeft veel duidelijke info over de planten en bomen. Als je mailt voor advies, krijg je binnen een dag antwoord. Wij hebben vorig jaar een beukenhaag geplant, waarvan een deel niet was aangeslagen. Hiervoor hebben we dit jaar gratis nieuwe beuken geleverd gekregen. Alle bomen en planten zien er goed uit als ze geleverd worden. Je krijgt een dag voor de levering een mail, zodat je weet wanneer ze komen. Wij zijn erg tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Deskundig, vriendelijk en comfortabel!

Op zoek naar een kweepeerboompje kwam ik op deze mooie website waar veel keus en al veel info stond. Toen ik toch nog een vraagje had kreeg ik heel snel antwoord. Ook het bezorgen was goed geregeld (ik was toevallig thuis maar anders kun je afspreken waar ze het neer zetten) en een vriendelijke meneer heeft alles op zijn plek gezet. Heel blij mee en hopelijk volgend jaar fruit uit eigen tuin!

Prima winkel

Prima winkel, al veel gekocht, steeds mooie planten. Snel geleverd en altijd heel vriendelijk. Bij het leveren geven ze een heel goede service, geen vraag is te veel.

Correcte levering

Verschillende bessenstruiken besteld. In nette verpakking en binnen beloofde leveringstermijn geleverd. Nu duimen voor een mooie groei.

• Snelheid/Levertijd

Mijn bestelling was niet helemaal compleet. Toen ik hiervan melding maakte vonden ze dit oprecht heel vervelend en hebben direct teruggestort. Mooie verse planten en keurig verpakt volgens afspraak geleverd.

Voldoet aan verwachting!

Online duidelijke details per plant. Makkelijk om zo het tuinplan samen te stellen. Vlotte afhandeling van de online bestelling en zeer snel al netjes thuis afgeleverd. De planten wordt goed verzorgd verpakt. In de dozen staan de plantjes goed gelabeld verpakt, dus eenvoudig uit te zetten in de tuin. Planten zien er goed verzorgd uit. Ben benieuwd naar het resultaat in het voorjaar.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service,uitzoek keuzes,breng service.alles snel en zeer fijn geregeld echt topdit is al de tweede keer bestelling en er komen er nog meer,daar hoef je niet in duurdere winkels de deur voor uit.....lekker thuis samen uitzoeken wat je wil in je tuin.

• Snelheid/Levertijd

Mooie website en makkelijk te bestellen

Via website besteld. Goede informatie over het planten en verzorgen . Vooral het advies hoeveel op m2 en hoe groot de producten zijn bij ontvangst. Goede bezorging en alles werd netjes bij mij neergezet. Alles ook goed en beschermd ingepakt. Daarna nog een aantal productien gekocht in de winkel. Goed geholpen. Ook na misverstand van mijn kant dat bestelde producten nog niet klaarstonden. Werd meteen werk van gemaakt en ik kon het meteen meenemen.

Echt een Top-winkel !

Supersnelle reactie op vragen via de mail. Goede service en correcte afhandeling, alles netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Snelle service en goede planten

Binnen 2 dagen had ik de planten op aangegeven plaats thuis staan. Je hoeft er niet voor thuis te zijn.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel